Освиркаха Бийбър в родината му, той благодарен

Робин Тик разочарова на наградите "Джуно"
Обновена: 31 мар 2014 21:40 | 31 мар 2014 21:34, Александър Попов
4
Освиркаха Бийбър в родината му, той благодарен
Джъстин не се яви да вземе наградата си. Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър не присъства на церемонията за музикалните награди "Джуно" - канадския еквивалент на американските "Грами", но беше освиркан при обявяването му за носител на приза "Изборът на феновете", съобщи Контактмюзик.

Бийбър спечели отличието за четвърти пореден път, но изглежда изборът не допадна особено на публиката в центъра Ем Ти Си в Уинипег, където се състоя наградното шоу. От името на 20-годишния певец наградата прие женският олимпийски отбор на Канада по кърлинг, а часове по-късно певецът благодари в Twitter на почитателите си за подкрепата.

В защита на Бийбър се обяви Серена Райдър, която получи награда "Джуно" за текстописец на годината и ден преди церемонията беше обявена за изпълнител на годината.

"Наистина мисля, че Джъстин Бийбър е удивителен музикант и напълно заслужава това отличие, тъй като работи упорито", заяви Райдър.

Церемонията беше съпътствана и от друг скандал, след като номинираният за три награди "Джуно" Робин Тик отмени планираното си изпълнение в последната минута, изтъквайки, че се нуждае от "вокална почивка".

Големите победители на шоуто за наградите "Джуно" се оказаха близначките Тигън и Сара, които спечелиха три отличия - за група на годината, сингъл на годината за Closer и албум на годината за Heartthrob, пише БТА.

Сред останалите отличници се откроиха Arcade Fire с призове за албум на годината и алтернативен албум на годината за Reflektor, Дрейк с награда за рап албум на годината за Nothing Was the Same и Бруно Марс с трофей за международен албум на годината за Unorthodox Jukebox.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 3добре уе БЕЛИЙБЪР
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До анонимен 1 освен глух сигурно си и сляп.Това че са го освиркали малка група хора не е кой знай какво.Има МНОООГО БЕЛИБЪРИ които винаги ще бъдат БЕЛИБАРИ.Запомнете го ВСИЧКИ вие които си мислите че прави всичко това за пари.Но в живота има мн. по важни неща от пари.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак добре, че само са го освиркали, можеха да се вдигнат на бунт, да изпочупят залата и да продължат към парламента с искане да се заличи цялото му родословие- кой го слуша тоя еквивалент на чалгата??? Не съм металист- глух съм, просто ми люти на очите като го гледам!