Take That в схема за укриване на данъци

Премиерът Камерън порица музикантите
13 май 2014 08:43, Александър Попов
3
Take That в схема за укриване на данъци
Доналд, Оуен и Барлоу. Снимка: Reuters

Британският министър-председател Дейвид Камерън порица схема за избягване на данъци, използвана от музиканти от популярната банда Take That. Той обаче отхвърли призивите да бъде отнет Орденът на Британската империя на Гари Барлоу, съобщи Ройтерс.

Барлоу и още двама членове на групата - Марк Оуен и Хауърд Доналд, както и мениджърът им сигурно ще трябва да платят на хазната над 9 милиона британски лири. Съдия постанови, че схемата за инвестиции, която са използвали, е целяла преди всичко да бъдат избягнати данъци.

Барлоу, Оуен и Доналд са инвестирали около 5 милиона лири във фонд с единствената цел да избягнат плащането на данъци, като фондът отчита загуби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 9 години
До КосъоНе си прав. И бедни, и богати се борят за едно и също нещо - борят се за повече. Парите на тези, които изкарват по 1000 евро на месец не стигат точно така, както парите не стигат на онези, които изкарват по 1 000 000 евро на месец.
1
0
 
11
 
! Отговори
Косъо преди 9 години
Ей това нещо човешката алчност и сребролюбие нямат големина. Милионери, известни, ползващи се с какви ли не привилегии и пак. Докато в същото време, милиони гладуват и умират от болести за които тези "богоизбрани" не са чували ! Думи нямам , в днешно време е много трудно да останеш човек !