Мери Бойс Бенд празнува 20 години на сцена

Рожденият ден е на 28 януари
Обновена: 7 яну 2015 09:21 | 7 яну 2015 09:18, Александър Попов
6
Мери Бойс Бенд празнува 20 години на сцена
Снимка: Мери Бойс Бенд

Популярната родна формация Мери Бойс Бенд се готви за празник със своите фенове. Музикантите ще отпразнуват 20 години на сцена с концерт на 28 януари в столичния Sofia Live Club.

Публиката ще има възможност да се наслади на живо на любимите си песни на групата от всички тези години.

Музикантите с вълнение си спомнят първото участие в такъв формат през далечната 1995-та на единствената тогава музикална сцена в София – прочутия Кънтри клуб. Днес, след многобройни концерти, музикални изяви, срещи с почитатели, албуми, награди и песен в учебника по музика, те се чувстват като в началото на творческата си кариера.

"20 години на сцената не са малко, но за равносметка ни е рано. Чувстваме, че имаме още какво да кажем. Предстоят много хубави неща, свързани с нашия юбилей. В момента работим върху нов албум и върху спектакъл с гост музиканти. Но официалният ни рожден ден е на 28 януари и искаме да си го отбележим на точната дата, сред хората, които ни обичат, по начина, по който се случи всичко преди 20 години. Затова каним всичките си почитатели да се присъединят към купона. Във времето сме имали промени в състава, но формулата си остава същата - Мери+Бойс=Бенд", заяви Мери.

Билети за концерта се продават в мрежата на Eventim.bg, а децата до 7 години ще влизат безплатно. Началото на празника е в 20:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
бургазлия преди 9 години
"Само за теб" - ето ви второ парче. Мери Бойс Бенд е чудесна група с много балдично-лирична насоченост. Имат леко меланхолична нотка в повечето си песни, типично за повечето групи, стартирали от морето, особено тези от Бургас.
4
1
 
3
 
! Отговори
акула преди 9 години
мери кой?????
3
1
 
3
 
! Отговори
)) преди 9 години
До хазартен тип,в Америка, ако направиш едно хит парче, край, няма да имаш нужда да работиш повече а ще си живееш от авторските права, ако си малко по-скромен. Но си прав, Мерй-бойс и на мен не ми е ясно каква музика правят, хем Миро го познавам много добре. Но явно не печелят зле от участия и тука, защото не го гледам да е "нямащ", но не го е откраднал. Може да не са най-популярните и талантливи, но не може всички да са Принц, Мадона, Роби... и т.н. )) Успех.
2
1
 
3
 
! Отговори
ОМЕРЗЕН преди 9 години
Още едни, скучни пенсионери.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това, че не са се разпаднали не означава, че са на сцената!