Михаела Филева с "Филм за двама"

Вижте новият клип на певицата
13 мар 2016 08:33, Александър Попов
9
Михаела Филева с "Филм за двама"
Снимка: Нели Куртева/Монте Мюзик

Михаела Филева представи видеото към песента "Филм за двама", която е включена в дебютния й албум "Инкогнито".

Режисьор на клипа е Бойко Щонов от ScreenMixer, на който Монте Мюзик се доверяват за втори път след успеха на видеото "Всички наши места" на Прея.

Щонов в екип с оператора Андрей Андреев успяват да уловят специфичното настроение на песента, нейната дълбока чувственост и състояния на красивата Михаела в кадри, които правят видеото стилно, изящно и перфектно допълващо емоцията на песента.

Младата поп звезда не крие, че точно тази песен отразява лично преживяно от нея разочарование и че всеки път, когато я изпълнява, тя изразява цялата емоция на изживяното.

Песента е по музика на Веселин Ценов, текста е на Михаела и Илия Григоров, който участва и в аранжимента заедно с композитора.

В момента Михаела е жури в "България търси талант", но не спира да радва феновете си с концерти в цялата страна. Непрекъснато работи върху нови песни, с които да разшири своя репертоар, а в близко бъдеще подготвя и самостоятелен концерт в голяма столична зала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Михаела Филева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
1
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
Много правилно съвременните вокални изпълнения се наричат "парчета". Върнете се 100 или 50 година назад и чуйте който си искате певец/а/ ! Той /тя/ пее. Всеки според гласовите си възможности и природни дадености. Но най-важното за една песен --чува се всеки звук, всяка дума, с ясна дикция и добро произнощение !! Тука от думкане на тенжери и тъпани , които не намалят силата си на звучене когато певицата пее, не се разбира, какво пее тая хубава жена! И СТАВА "ПАРЧЕ - МНОГО ГОТИНО "
8
2
 
2
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
До АТАКИСТтИ СИ *** КОИ ЗНАЕ НА КАКВО ТЕ МЯЗА ТЕБЕ ПАК ЧОВЕК АНЕ Е ВАЖНО ДА ЛИ Е ГРОЗЕН ВАЖНО Е КАКВО ИМА В ГЛАВАТА СИ ТАКА КАТО ГЛЕДАМ ЧОВЕКА Е ДОСТА УМЕН ДОКАТО ТИ СИ ДОСТА МАЛУУМЕН
7
3
 
2
 
! Отговори
Минка Кирилова преди 8 години
Михаела радвам се когато ти чух името за парви пат бях на 8 и а сега сам на 13 И до ден днешен ти си ми идол.Радвам се за успехит те ти.Аз сам ти голям а *** голям фен на тапета на лаптопа ми на телефона ми на таблета ми си ти паролата ми за отключване пакси ти знам всичко за теб колко килогра *** си се родиа кога си се родила итн.Общо взето самобсебена от тебе ас нетарпение чакамда доидеш в Ямбол на 2маи наи после ще имам касмета да те вида на живо.А песента ВСЯКА ТВОЯ ПЕСЕН СТАВА ХИТ ЧУДЕСЕН
6
3
 
10
 
! Отговори
diavolcheto преди 8 години
Михаела, харесва ли ти това, което пееш?Млада си, хубава си, талантлива си, толкова ли няма кой да напише стойностни песни за теб?Опитай сама да пишеш песните си, момиче, стига с глупостите, няма време за губене!И още нещо: като брюнетка си много по-секси, загадъчно-чаровна, просто готина!Кой ти даде идеята да се превърнеш от прекрасна сексапилна и стилна дама в бозава блондинка?Зная, че е въпрос на личен стил и озбор, но нека промените са към по-добро, а не към нещо, което не си ти!
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Клипа е реклама на дезодорант. За това гледат набързо да измислят песен към него и да вземат парите. Не ми допадна.
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напоследък тези клипове ги правят само с цел песента да не е без клип. Клипа е скучен, като новият клип на Кристо.
3
3
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Ахаааа...музиката била на Веселин Ценов.Само напишете в търсачката това име и му вижте образа на тоя...прилича *! И след това се чудим защо има такъв ***.отски аранжимент тоя клип.
2
2
 
11
 
! Отговори
Саня армутлиева преди 8 години
Последните и 2-3 песни и клипа не стават за нищо - няма е тръпката в тях...Явно бързо прегоря и сега ще е поредната Петя Буюклиева на българската сцена !
1
2
 
12
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Филева, имаш данните(гласови) донякъде да се получи стойностна песен, но не си избрала екипа. Отвратителен аранжимент! Кой ти го направи?