С питка и сол: Веси Бонева с патриотична промоция

Вижте новия й клип към песента "Елате си"
18 окт 2017 11:00, Александър Попов
18

Веси Бонева представи с нестандартна промоция с патриотични нотки видео-премиерата на песента "Елате си". Гостите бяха посрещани с питка и сол. Тя бе в ръцете на Петя - облечена в тракийска носия, а Сашо, пременен в северняшка, изкуши присъстващите с вариация на коктейл от автентична родна ракия, в компанията на доматен сок.

Своите комплименти към младата певица изказаха Боби Ваклинов, Ваня Джаферович с дъщеря си Леа, Гери Дончева, Нора Караиванова пристигна в компанията на Маги Джанаварова.

Весела Бонева благодари на всички, участвали в патриотичния проект, но най-емоционални бяха благодарностите към баща й Николай и дуетната й половинка Светлин Къслев – автор на музиката и аранжимента на песента.

Музикантите призоваха всички българи, които живеят извън родината да се завърнат тук, където ги чакат близки и приятели, семейство и дом.

Талантливата Веси Бонева представи Александър Корабов – Bate Sa, чийто текст "удря" в сърцето, а музиката и аранжимента на най-новия проект на Star Light records трогнаха сърцата на всички присъстващи. Гайдарят Стойо Стоев наелектризира атмосферата с изпълнението си, а Павлин Иванов – Bashmotion обра овациите за видеото.

Лентата пресъздава кадри от Родопите и е реализирана със специалната подкрепа на община Чепеларе и кмета на с. Проглед, Марио Куцинов, който специално пристигна за видео-премиерата заедно с невръстния си син.

Мястото, на което е заснето видеото е заредено с магнетичната сила на Православния кръст, където се слива божественото с реалното, там, където е силата, която вдъхва кураж на хиляди хора, усетили вълшебната му мощ.


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Няма пък!
16
1
 
0
 
! Отговори
,,свестни сте,, преди 10 месеца
и за тази се пише като бивши от журналистки без ,,джуки,,
15
1
 
1
 
! Отговори
затова преди 10 месеца
дори не ме трогва за кауза лъжлива от непатриоти фалшиво звучи ,,елате си,, за кво да плащат дълговете на крадците ли откраднатите пенсионни не е за друго
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За какво да се връщат, жена ми работи 25 години в държавната администрация и е с висше образование, и получава на месец толкова, колкото единия ми син взема за да чисти масите в кръчмата сряда, петък и събота от 22 часа до 04 часа. /Не му трябва квалификация, няма нужда от специални умения, не го тормозят с извънреден труд, Не му крещи работодателя/. Ама друго си е да си си тука и да се чудиш как да вържеш двата края с 600-700 лева заплата месечно.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ще си дойда, ама само лятото на почивка.
Може и като се пенсионирам.
12
0
 
1
 
! Отговори
Marie Claire преди 10 месеца
На мен ми хареса. Единственото, което ми звучи странно, е тонът, а който пее - все едно се кара "ЕЛАТЕ СИ, ЕЛАТЕ СИ" .. не се връзва как е аранжирано с емоцията, която трябва да предизвиква..
11
0
 
1
 
! Отговори
Румена войвода преди 10 месеца
До Румен

А? И какво трябваше да означава това? Ха Ха Ха като една от екипа, ми е много интересно г-н Трол?!
10
1
 
6
 
! Отговори
Петко преди 10 месеца
Браво на Веси! Адмирирам позицията й! Ехх ако повече хора бяха с такава нагласа, като песента на Богдана Карадочева - Дано, даноооо! И недейте да плюете мишоци, защото ще се молите един ден вашите деца да слушат песни като тази на Веси, а не като на Сузанита и Никол някаква беше... сега кажете нещо за това, а?!
9
1
 
5
 
! Отговори
Надя преди 10 месеца
От всички коментари по-долу, не видях нито един окуражаващ, нито един с позитивна нагласа. Няма как нещата да се получат нито в България, нито в ЕС и дори целия свят /ако бъдем глобалисти/. Защо човеците продължават да избират негативното? И какво не ви хареса в клипа на Веси? Тя не показва джуки и ***, тя ви показва природа, и какво е на село при баба и дядо! Ако сте и приятели във ФБ ще видите и действителни нейни снимки на селото й при нейната баба! Респект Веси и продължавай да се бориш!
8
1
 
1
 
! Отговори
niki преди 10 месеца
Kлипа можеше да е една идея по-оригинален... а башмоушъна научи ли се да не чупи снимачната техника и да не проваля колегите си
7
0
 
4
 
! Отговори
Румен преди 10 месеца
ха ха ха

пак едни хора взеха едни пари за...нищо,рекламна кампания без ефект...

гледайте филма Север Юг
6
0
 
5
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 10 месеца
обичам си родината но не мога да се върна.нищо не направиха политиците ни за да се върна само едни обещания .което се отказаха най културно от своите обещания . получихме отговор лъжи измами насилство и корупция.не с песен да ни върнете а със дела
5
1
 
11
 
! Отговори
До преди 10 месеца
Обясни на един млад човек,на когото предлагат заплата 500- 700лв.,че нещата се подобряват.И искаш да чака ?Какво да чака? Да минат още 20-30години и да остарее?
Аха - хваща си багажа и заминаво там където не трябва да чака.Жалко е но е така. А да се върна тук човек за такава заплата е направо фантастика.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Веси, д абеше направила едно видео как ти живееш на село. Тогава повече хора биха се върнали по селата може би
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Добър напън, но...НО.

Да беше поканила и Доган и Пеевски, заедно с Цв.Цв. и да ги питат, дали първо ще пуснат държавата от пипалата си.

Иначе, хората, които са навън, много добре знаят защо са заминали.
И подобни събития едва ли ще променят мнението им.
2
10
 
3
 
! Отговори
Nick преди 10 месеца
До Анонимен

Каквито и заплати да има, апатията и националния нихилизъм, които са възпитавани след 9.IX.1944 г. си казват думата. От една страна е икономиката, а от друга е емоцията, които задържат хората. В момента заплатите растат с добър темп. Работил съм и по морето, сега в София, като съм родом от вътрешността на страната. И там нещата се подобряват, вярно - по-малко пари се вземат, но ако всеки работоспособен работи, то семейството няма проблем с доходите.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кой да си дойде? Хората са от години навън,уредили са се ,децата им учат там и са почти чужденци.Никой няма да си остави постигнатото и да хукне насам. А и много от кретащите там няма да се върнат,къде от срам,къде с ясната мисъл,че и тук ще са така.
Пък и да гледаме реално - имаме заминали за 28г. около 2 000 000.Ако се върнат къде ще работят? И те си го знаят. Трябва да се опитаме поне да спрем младите които тепърва ще заминават.Ама това не става с песнички.Трябват работа и добри заплати.