Графа и Слаткаристика с порция свежи гафове

Вижте клипа на песента им "Квартални джентълмени"
28 фев 2018 12:00, Александър Попов
3

Графа представи най-новата си песен "Квартални джентълмени", в която се включва и популярният македонски хип-хоп певец Слаткаристика. Изпълнителят посвети новия си видеоклип на нелепите гафове и величествената способност да объркаш всичко в последния момент.

В клипа, режисиран от Валери Милев, Графа и музикантите от неговата лайв група, изнасят зрелищен концерт пред тълпа от развълнувани фенки, за да забъркат поредната комбинация от неловки сцени.

"Квартални джентълмени" предлага щедра доза самоирония и хумористични лирики, с които двамата изпълнители се опитват да държат под контрол всеки нов проблем.

Песента е по музика и аранжимент на Графа, а в написването на текста се включва и Стефан Вълдобрев.

В размисли за привилегията да бъдеш "квартален джентълмен", Слаткаристика не пропуска да цитира своя приятел Ицо Хазарта, който се появява за кратко в клипа с една от популярните си саркастични фрази.

Парчето ще влезе в сетлиста на Графа за неговото национално турне през 2018 г. В началото на годината бяха обявени датите за четири концерта – в Пловдив (31 май), Бургас (4 юни), Варна (5 юни) и големия финал на 27 ноември в зала 1 на НДК. Билетите за турнето са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Позьори
2
1
 
8
 
! Отговори
йклйийи преди 6 години
Тоя Граф вече 20 години прави едни и същи парчета :D
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мацките в клипа са страхотни