Цитиридис се пробва и като певец в дует с Мила Роберт

Двамата изненадаха с парчето "Смешно е"
21 авг 2020 10:23, Александър Попов
51

Телевизионният водещ Николаос Цитиридис се прояви в нова светлина. Той се пробва и като певец в дует с Мила Роберт.

Двамата представиха парчето "Смешно е" и видеото към него. Цитиридис атакува музикалната сцена под псевдонима MC Greka.

Текстът е на двамата изпълнители, а музиката на Мила и Явор Карагитлиев.

Видеото е заснето от оператора Жоро Пеев и е на режисьора Иван Христов, който стои зад почти всички видеоклипове на Мила Роберт.
 
Идеята за съвместна работа с изпълнителката Мила Роберт идва спонтанно по време на техен разговор, след нейно участие в "Шоуто на Николаос Цитиридис".
Песента "Смешно е" ще бъде част от новия албум на Мила Роберт "Еготрип", който се очаква през ноември тази година.


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
11
 
! Отговори
Чукча слушател преди 9 месеца
Гърчето не стои добре на екран,тъпо е,изобщо не може да пее.Май става само за едно с което са известни гърците спартанци-да използва дупенцето си по второ предназначиние.Доста пари би изкарал.
47
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На "гърчето"само името му такова.Майка му е българка.Баща само му хвърлил семе и отминал.
46
0
 
19
 
! Отговори
Faro преди 9 месеца
Тая па"хубавица" барем да се научи да пее.за гърчето знаем че неможе.
45
2
 
16
 
! Отговори
ами, преди 9 месеца
Циркаридис дори не е смешен,жалък е.......
44
0
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 9 месеца
Смешно е
43
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На тоя шоуто и една секунда не съм гледал, адски противен.
42
14
 
4
 
! Отговори
Мила преди 9 месеца
Добре се е получило
41
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Разбира се ,че хитрия ви.за..н..ти...ец ще се стреми де осребри всеки миг присъствие в общественото пространство -предварително прехвалените му качества - стари ягоди, изкуствено поддържан рейтинг-нищо като зрителски интерес, а в същото време ка..бе..ла..р..ките не само тази дето е Ци...дката се интересуват дали сме си платили месечната такса..при тях ще си направят ли труда от държавните органи да погледне какво се предлага на зрителите- до сега от години само претоплени ма..н..джи
40
4
 
4
 
! Отговори
До 35 преди 9 месеца
Правилно се е оценил. Това е формулата за успеха в това което прави на сцената. Отделно мисля, че и висшето музикално образование в Академията също е предпоставка. Професионалното ниво в екипа му е на световно ниво.Ученото си е учено. Тези дето си мечтаят с някакви певчески кръжоци, най вече на запад им вземат парите за такива илюзии, да дойдат и без сериозна подготовка в по ранни години, да блеснат в родината си, дълбоко се заблуждават. Тука има дълбоки традиции и все още певци от високо ниво
39
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 38 ГУД БАЙ На какви наркотици сте, господине?
38
7
 
11
 
! Отговори
ГУД БАЙ преди 9 месеца
Станислав Трифонов е убеден САТАНИСТ още от 90те на 20 векЧалгата Слави Трифонов тогава се уреди сигурно от БТВ с червена табелка на джипа си с числото на звяра то ест на антихристаНа многолюдния концерт в нашата база Кербала се сбъдна мечтата на сатаниста от Плевен Слави Трифонов да има славата на Ариана Гранде и оная група от зала Батаклан в Париж Дет метълКаква ду"ша в страхливия циганоиден плевенски плъх сатанист Слави Трифонов търсиш скрил се в дупката си от всякаквата отговорност
37
1
 
13
 
! Отговори
но лайк :) преди 9 месеца
Оо харесвам Мила, доста шантава и си има свой стил :) НО тази песен си е боза...не успях дори да я изслушам/ изгледам до края, много зле.
36
0
 
21
 
! Отговори
у БГ-то де преди 9 месеца
Много интересно че хора без никакъв певчески талант станаха певци.
35
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 32 Самият Слави Трифонов каза (преди 15 години някъде) на една журналистка:Аз не мога да пея като световните известни певци, а просто пея с душата си!"
34
11
 
2
 
! Отговори
Чочи преди 9 месеца
Хммм мацката е много яка.
33
8
 
3
 
! Отговори
справедлив критикар преди 9 месеца
като изключа, че и двамата са ми антипатични, става парчето за неангажиращ фон преди да почне купона :)
32
1
 
11
 
! Отговори
До 31 преди 9 месеца
И аз това имах в предвид. Слави има музикално образование и пее вярно. Но гласово няма данни за да го поставят всред най големите певци. Това което прави е мн добро, без да е върхът като певец.А понеже в темата е за двете недоразумения, няма смисъл от коментар, за това си позволих мнение встрани.
31
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 30 Въпроса е да пееш правилно по нотите, а не дали гласът ти е изящен като на Лили Иванова или Фреди Меркюри.Слави Трифонов пее правилно според нотите.
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Слави и сега не е кой знае какъв певец като гласови данни. Но има музикално образование. Това, че не е можел преди ама се е оправил с уроци, може някъде в детството му и да го е имало, но иначе е мит. С тези си данни е наясно къде му е тавана.
29
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 27 Слави Трифонов още като е завършил музикалната гимназия в Плевен вече пееше правилно! И можеше да свири на виола и да изпълнява произведения на всякакви световни класици с нея, като Бах, Бетовен, Щраус, Чайковски, Малер, Шуберт...както го смятате за чалгар!А това гърче даже не знае нотите да чете!