Кредитният портал на Банка ДСК пести време и пари на клиентите

Потребителите могат да подават всички документи онлайн
Спонсорирано съдържание | Обновена: 5 фев 2020 11:58 | 5 фев 2020 11:57,
3
Кредитният портал на Банка ДСК пести време и пари на клиентите

Специалният Кредитен портал на Банка ДСК значително спестява времето на клиентите при кандидатстване и одобрение на ипотечен или жилищен кредит. Това е така, защото с помощта на иновативната платформа на лидера в банкирането на дребно на българския пазар, потребителите могат да подават всички документи онлайн, когато и по което време им е най-удобно. Освен това, не е необходимо всички документи да се изпратят наведнъж и няма изискване документите да са сканирани. Клиентите могат дори да направят снимка с мобилното си устройство на всеки документ и да я качат директно в Кредитния портал. Банката, от своя страна, получава документите веднага и ги използва в процеса по обработка на кредита. Така комуникацията банка-клиент е максимално облекчена.

Още по темата

В допълнение, Кредитният портал елиминира необходимостта от многократни посещения на банковия офис, за да се предоставят документите, издадени на хартия. Освен, че значително спестява времето и средствата на клиентите, новата онлайн платформа на Банка ДСК предоставя услуга, която няма конкуренция на банковия пазар у нас.

Кредитният портал е достъпен за настоящи и нови клиенти на Банката чрез линк от началната страница на www.dskbank.bg. За потребителите на интернет банкирането ДСК Директ, Кредитният портал се намира в раздел „Кредити“ и не изисква повторна идентификация.

Работата с Кредитния портал може да започне веднага след като потребителят получи оферта за ипотечен кредит от Банка ДСК. За тази цел с SMS или на посочен e-mail адрес клиентът получава потребителско име и парола за достъп. След като се идентифицира в портала, той може да прегледа всички свои оферти, искането за кредит, както и списъка с документите, които е необходимо да предостави за финализиране на ипотечната сделка.

Чрез Кредитния портал на Банка ДСК клиентите имат възможност на всеки етап от процеса по одобрение да проследят и статуса на своята оферта или искане, заедно с техните параметри (например получено предварително одобрение, изготвена оценка на имот). Единственият им ангажимент е да предоставят оригиналите на качените през платформата документи, най-късно при подписване на договора за кредит.
 


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Мен преди 4 години
О хесусе...
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забравили сте да спрете коментарите под платената си рекламна статийка.
1
1
 
3
 
! Отговори
Натопорчев преди 4 години
Направо го натопорчих от кеф... Голем работЪ сте!!!

Спонсорирани публикации