Barceló Hotels&Resorts стартира сезона в България с 40% отстъпка

Огромното намаление на световноизвестния хотелски бранд важи за клиентите на Barceló Royal Beach на Слънчев Бряг
Препоръчан материал | Обновена: 17 май 2021 12:56 | 17 май 2021 12:56,
Barceló Hotels&Resorts стартира сезона в България с 40% отстъпка
Източник: Галакси Инвестмънт Груп

С ексклузивни цени за почивка на българското море стартира лято 2021 водещата международна хотелска верига Barceló Hotels&Resorts. Намалението е в размер на уникалните за бранда 40% от стандартната цена. То е специално за българския пазар и важи за настаняване в петзвездния Barceló Royal Beach в к.к. Слънчев Бряг.

Промоцията е валидна за ранни записвания, направени преди 31 май 2021г., като отстъпката може да бъде активирана единствено чрез резервация, направена през българския сайт на веригата www.barceloroyalbeach.bg. В посочения период ще бъдат възможни и гъвкави резервации - без депозит и с опция за промени.

Услугата е напълно безплатна и позволява възстановяване на депозит, по която и да е резервация, отменена седем дни преди датата на пристигане. При директна резервация през посочения период, гостите получават и безплатен паркинг за времето на своя престой. 

Емблематичният петзвезден хотел Barceló Royal Beach, който оперира в България под бранда на световноизвестната верига Barceló Hotels&Resorts, е собственост на инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп. Портфолиото на дружеството включва още световен клас хотели, управлявани под името на признати международни брандове, сред които градските InterContinental Sofia и Hilton Sofia.

Отличителният и модерен затворен комплекс е разположен в самия център на Слънчев Бряг, на 50м. от най-широката морската ивица на курортния комплекс. Комплексът разполага със 320 помещения, които се отличават с перфектен комфорт и истинско усещане за пространство - стаите са 47м2, което е двойно повече от традиционния размер на 5* хотел в страната. Всички те са луксозно обзаведени - в модерен и същевременно елегантен стил, с изключително големи спални, комфортна мека мебел, елегантни и напълно оборудвани бани, както и със самостоятелни тераси, обзаведени с градинска мебел и прекрасна гледка.

Barceló Hotels&Resorts стартира сезона в България с 40% отстъпка
Източник: Галакси Инвестмънт Груп

Barceló Royal Beach предлага и множество допълнителни удобства за своите клиенти, сред които голям избор от ресторанти, спортен и дневен бар, най-големият и модерно оборудван SPA център в комплекса, който предлага разнообразни терапии и индивидуални здравни процедури, фитнес център с всички необходими уреди и възможност за тренировка с личен треньор, басейни с различни размери, просторни зали за събития и т.н. Подземният паркинг на две нива осигурява допълнително удобството на гостите на хотела в самия център на курорта. До самата ограда на комплекса се намират тенис кортовете на Слънчев Бряг.

На фона на всичко изброено, петзвездният хотел е уникално място за почивка и на  семействата с деца. Детският център, разположен на партерното ниво, заема обширните 120м2, а атрактивният му интериор предразполага малчуганите да се забавляват под контрола на професионални аниматори. Организират се уроци по танци и диско вечери.

Перфектно допълнение към всичко останало е единственият открит търговски център по южното Черноморие - Royal Beach Mall, който се намира на територията на Barceló Royal Beach. В него посетителите могат да се докоснат до любимите си международни и местни марки, да намерят предпочитаните от тях козметични и здравословни продукти, да се срещнат и забавляват с приятели и да се насладят на свежи питиета и вкусни ястия в гостоприемните ресторанти.

Имиджова публикация

Още от

Спонсорирани публикации