Да си преброим плюсовете с Lidl Plus

Спонсорирано съдържание | 8 окт 2021 09:00, Александър Попов
Да си преброим плюсовете с Lidl Plus

Купони за отстъпки, специални игри и изгодни оферти – това са само част от плюсовете, които мобилното приложение за лоялност на веригата за любими продукти Lidl предлага на своите потребители. Приложението Lidl Plus отбелязва първата си година, а рожденикът е приготвил многобройни награди за своите потребители, които могат да бъдат спечелени от всеки потребител всеки ден до 10 октомври. Така че предстоящият уикенд е последна възможност да се включим в празничната игра „Рулетка“.

Пазарувай и празнувай с Lidl Plus Рулетка

Като при всеки специален момент, подаръците и тук идват със специална игра – „Рулетка“, чието завъртане може да превърне пазаруването в празник.

В периода на играта, всеки клиент, ползващ приложението и напазарувал от любимите си покупки за минимум 1,50 лв., има шанса да получи една от десетте големи награди за деня – монетарен купон за отстъпка на стойността на последната му покупка, но не по-висок от 100 лв. Потребителите на приложението могат да получат и многобройни по-малки награди – допълнителни купони в апликацията. За участие в празничната игра, клиентите трябва само да сканират дигиталната си Lidl Plus карта на касата в магазина, да завъртят рулетката и да разберат веднага дали и какво печелят.

Актуалните отстъпки и оферти могат да бъдат разгледани в самото приложение или в брошурата на https://www.lidl.bg/broshura, а пълните условия на празничната игра могат да бъдат намерени на www.lidl.bg/roulette.

Изненади и подаръци не само за рожден ден

Партньорска програма на Lidl Plus, която предоставя ексклузивни ценови предимства и преференциални оферти за своите потребители вече и извън веригата, е създадена с внимание към всички членове на семейство – от най-малките до най-големите. Съвсем скоро към първите пет компании партньори - OMV България, SDI, Уча.се, Софийската опера и балет и Pixi Photobooks, се присъединиха и приложението за аудио и електронни книги Storytel и групата аптеки SOpharmacy.

Освен предимства при покупки на продукти за тялото от тази аптечна верига, Lidl Plus осигурява и едно доста различно преимущество за потребителите на приложението. До 13-ти октомври, те могат да активират двумесечен напълно безплатен тестови период за Storytel. В него ще могат да слушат над 200 000 аудио и електронни книги, подкасти и аудио сериали и да четат и слушат неограничено докато почиват, пътуват или пазаруват.  До края на октомври пък верига аптеки SOpharmacy предлага отстъпка от 20% за висококачествени продукти за кожата – Biotrade, специално за потребителите на Lidl Plus. Пълните условия могат да бъдат открити на: https://sopharmacy.bg/bg/news/lidl


Още по темата: LidlLidl Plus
Още от

Спонсорирани публикации