Приключенска анимация за Спайди вселената, мистерия и супергерои са сред топ заглавията в А1 Видеотека през август

Спонсорирано съдържание | Обновена: 10 авг 2023 12:10 | 10 авг 2023 12:05, Красимир Ангелов
Приключенска анимация за Спайди вселената, мистерия и супергерои са сред топ заглавията в А1 Видеотека през август

В най-ваканционния месец от годината абонатите на A1 Xplore TV ще открият вълнуващи предложения за филмови развлечения пред домашния ТВ екран. През август сред новите заглавия в селекцията на А1 Видеотека са приключенската анимация „Спайдър-Мен: През Спайди-вселената“, завладяващата мистерия „Изчезнала“ и супергеройският екшън „Шазам: Яростта на Боговете“.

Майлс Моралес се завръща за следващата част на анимираната сага „Спайдър-Мен: През Спайди-вселената“. Епичното приключение ще пренесе Спайди от квартала на Бруклин през Мултивселената, за да обедини сили с Гуен Стейси и нов екип от Спайдърмени, които да се изправят срещу злодей, по-силен от всеки, когото някога са срещали. Те са натоварени със задачата да защитят своя свят, а Майлс се изправя сам пред предизвикателството, за да спаси тези, които най-много обича. Поредицата, носител на награда Оскар, обещава забавление за цялото семейство с озвучаване на български език. Филмът ще бъде наличен в А1 Видеотека от 17 август.

Мистерията „Изчезнала“, с оценка в IMDb 7.1, гарантира, че ще ви държи пред екрана със затаен дъх през цялото време. Когато майката на Джун изчезва по време на ваканция в Колумбия, младото момиче (Сторм Рийд) се обръща към технологиите като единствен шанс да я открие, преди да е станало твърде късно. Но колкото повече търси, Джун разкрива все повече изненадващи тайни за майка си и осъзнава, че всъщност никога не я познавала изцяло.

„Шазам: Яростта на Боговете“ завръща един от любимите супергерои на голям екран. Филмът продължава историята на Били Батсън, който заедно с останалите деца от приемното му семейство свиква да съчетава живота на тийнейджър и супергерой. Пред групата се изправя заплаха, която може да унищожи целия свят – древните богове, дъщери на Атлас. Те идват за отмъщение, а от Шазам и семейството му зависи да ги надвият и да решат съдбата на света.

Във видеотеката на А1 Xplore TV абонатите могат да се наслаждават на богато разнообразие от над 25 000 филми и сериали от българското и световно кино. Ново филмово съдържание с качествена картина и превод е достъпно всеки месец, а избраните заглавия могат да се наемат за 48 часа и да се гледат неограничен брой пъти. Благодарение на изкуствения интелект платформата се учи от предпочитанията на зрителя и предлага заглавия според неговия вкус.


Още по темата: A1А1 Видеотека
Още от