Пак ще се срещнем... 40 години ФСБ в "Арена Армеец"

Юбилейният концерт ще се проведе на 7 октомври
32
Пак ще се срещнем... 40 години ФСБ в "Арена Армеец"
Снимка: Moko Solution

Българската рок група ФСБ ще отбележи 40-годишния си юбилей на сцена с грандиозен концерт в столичната зала "Арена Армеец", съобщиха организаторите от Moko Solution.

На 7 октомври, събота, публиката в най-голямата зала у нас ще чуе неостаряващите и любими на поколения българи класики - "След десет години", "Високо", "Няма как", "Не така", "Обичам те до тук" и много други незабравими композиции.

Билетите са на цени от 30 до 70 лева и вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Впечатляващото юбилейно събитие няма да мине без изненади. На една сцена ще излязат настоящите членове на култовата група - Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, както и специално завърналият се от Германия за концерта Александър Бахаров.

ФСБ е единствената родна рок банда, удостоена с Грами. Те печелят престижната награда за аранжимента на световноизвестния хит на Хосе Фелисиано "Cielito Lindo".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: ФСБАрена Армеец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
5
 
! Отговори
питащ преди 6 години
не ви лие срам да се правите че ивайло крайчовски, не съществува,това вашто на ништо не прилича,то бива наглост но това вашето е простотия, да дискриминирате човека който с години беше на сцената с вас,тази м'ода да се дискриминира член от състава я наложиха първи тоника ей тъка правеха с иван бабата,след това щафетата поеха тангра и щурците
26
0
 
2
 
! Отговори
ду 29 преди 7 години
Ти дъ нси травестит ?.
25
8
 
5
 
! Отговори
Камелиа преди 7 години
Кфоми ги фалите тиа пенсии и да немоа да пиша като вас от жалтите павета неми пока А тиа фесебето са мноо злета башта ми ги слошаше баси тъпата гропа имали некфа награда от штатите като тиа филмовите мито и азис и тонката стораро имат а тоа крайчофски бил пълен алкохолик пианде и не знаел къдее едим преател *** го е видел в ресторанта каде е сфирил !!
24
4
 
5
 
! Отговори
Mito преди 7 години
А къде е басиста Иж. Крайчовски, не ли неразделна част от оригинала
23
12
 
6
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 7 години
на кой му пука за някакви пенсии?
22
6
 
4
 
! Отговори
В.Еждирашидов преди 7 години
Не съм на село. В Квадрат 500 съм. И чертая окръжности. Формации...
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До В. Еждирашидовщом досега не си ги слушал, не се хаби, стой си на село
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Фен на КамелияЩо не си слушаш Камелия и другите бърни, има си музика за всеки и тази на ФСБ не е за тебе, па камо ли и да я коментираш
19
7
 
12
 
! Отговори
Гениални преди 7 години
"След 10години"е най големия хит!?! Нищо подобно бай Кольо!ФСБ нямат празно с Бахаров и първия с Крайчовски..после разбира се има много плява.Но първите тави са БРУТАЛНА МУЗИКА!Да ти Фръкне главата..ако има нещо вътре разбира се!Всъщност нещото което наистина искам е ДА ГИ ВИДЯ ОТНОВО С БАХАРА!ТОЯ ПИЧ БЕШЕ ТЕРМИНАТОР!
18
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
чичо Митко е правТова беше едно от най-големите ми музикални разочарования - хитът, на гърба на който си изкараха животите, се оказа краден...Чудя се, дали след като избяга Сашо Бахаров продължи да се занимава с музика
17
13
 
7
 
! Отговори
Фен на Камелия преди 7 години
Начи теа не ми ги фалете ено и съшто 40 години само 25 плочи от балкантоня баси комонизама Друго си е маичето нешкова и мажат и ресторантскиа пеанист кирчо това еистинска Бг музика, имам сичките им касети а ония само високо високо ще ми пофтарят
16
10
 
7
 
! Отговори
В. Еждирашидов преди 7 години
Че Балкантон нали фалира? Каква формация има там? А и студио? Ако бяха свирили в КВАДРАТ 500 - можеше да ги взема момчетата.Неизвестна група са. Не съм ги слушАл....
15
6
 
6
 
! Отговори
Хенде Хох преди 7 години
"Поптодорови",извинявам се за грешката!!!
14
9
 
11
 
! Отговори
Хенде Хох преди 7 години
Страната Чалгария,родния дом на "Попйорданови" не заслужава ФСБ.Само "***"и фики за вас Карагалари!
13
9
 
13
 
! Отговори
ники преди 7 години
До там я докарахме, няма нови бг групи и пенсионираните правят пари с живи концерти.. не че са лоша група, ама моля ви се, ако това е единствения забележителен концерт за годината... по-добре да закриваме музикалната сцена в България и да удряме кепенците.
12
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чалгаджии- новото поколение на "демократична" България дано поумнеете!
11
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох, тези само ги въртяха по радиото нон стоп...
10
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С какво ще го запълнят този концерт? Освен крадената "След 10 години" имат само още един хит - Високо, високо, високо... Трябваше да е във формата "ФСБ и приятели", че поне приятелите нещо да попеят.
9
11
 
11
 
! Отговори
Чичо Митко преди 7 години
Деца да ви кажа: Иваило се алкохолизира много, Пепи почина. А те нямат много песни и изяви защото правеха много аранжименти и работеха и като студийни музиканти.А най ,,голямата им песен ,,След 10 години" е кавър на Le Orme -италианска група,които пък са я взели от църковна песен.Сашо Бахаров е оригиналният басист и певец,който го върза в Германия.Добри музиканти но пеенето не на всеки се харесва.
8
14
 
9
 
! Отговори
иво преди 7 години
Прав си анонимен!И не само това,ами вече са одъртяли...Иван Лечев в "Гласът на България" повече време дреме,отколкото да журира!Просто не е за там!!!