"Кикимора" готови с нов албум на английски език

Това е третият албум на групата
10 юли 2023 12:09, Красимир Ангелов
9

Една от най-популярните рок групи у нас - "Кикимора", представя новия си албум "For A Broken Dime".

"Това е нашият трети албум, плеяда от много парчета, които носят много послания зад себе си. Албумът е на английски език, за да може да бъде представен на световната сцена. В него има различни настроения и много музика представена по възможно най-добрия начин", каза вокалът на група "Кикимора" Никола Здравков в студиото на "България сутрин".

Той бе категоричен, че между членовете на групата съществува здрава връзка.

"Като трети албум стиковката на групата вече е по-добра и всеки си е намерил своето място. Музикалният доктор Николо Коцев изключително добре осъзнава възможностите на групата и те са имплементирани в този албум на 110%. Тук може да се види потенциала на сегашното ни творчеството и градацията на бандата", допълни Никола Здравков.

"За всеки музикант представлението на живо е по-важно, тъй като тогава можеш да видиш своите фенове. В студийна обстановка музикантът е вглъбен в това да създаде музиката, така че да достигне до всяко ухо по най-добрия начин. На живо той отваря сърцето си пред публиката. Връзката ни с нея е много важна за нас", каза той в ефира на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
13
 
! Отговори
VladTepes преди 9 месеца
До АнонименПонякога метъл на български звучи доста добре примерно Vokyl, песните на фолклорна основа на Aegonia.
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кои са па тия дърводелци?
7
2
 
1
 
! Отговори
Колония на САЩ преди 9 месеца
Ще каканижижат на правоверният език белким ги пуснат по MTV в 4 :30 сутринта ,ясно! Абе за какво го учат този български ,направо като в бившите британски колонии Индия да речем там със хинди инглиш си общуват .Нека си плямпаме на българо английски ,да не затрудняваме негово превъзходителство Кенет Мертен .
6
2
 
2
 
! Отговори
Бг Рок няма преди 9 месеца
На българският език му отива само чалга
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе ти слушал ли си рок музика на български? Звучи нелепо. А Кикимора не са нищо особено. Доказва го и мега дискографията им от 3 албума.
4
3
 
4
 
! Отговори
. преди 9 месеца
"Той бе категоричен, че между членовете на групата съществува здрава връзка." Много яко!!! И да пратят един албум подарък на Зеленски. Може да pъгнат диска в някой кашон със снарядите и да не дават грешни пари за DHL до Киев. Тагарев ще удари едно рамо.
3
0
 
6
 
! Отговори
ха преди 9 месеца
КОИ ?!
2
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И това като "българска култура" ли трябва да минава? Питам, зашото наскоро писаха за фондачизя на Лили Иванова, която щяла да подкрепя популяризирането на българската култура. Според мен, да пеят на английски е раболепие, съзнателно себеунижение.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А Черно ф.ередже :)))