Плевнелиев печели с 52,5%, обяви Негенцова

Данните са от 98% от обработените протоколи в ЦИК
Обновена: 31 окт 2011 14:54 | 31 окт 2011 08:05,
398
Плевнелиев печели с 52,5%, обяви Негенцова
Те ще са домакините на "Дондуков" 2 следващите 5 години. Снимка: БТА

Росен Плевнелиев и Маргарита Попова (ГЕРБ) печелят балотажа с 52,5% от подкрепата на гласувалите на балотажа българи.

Загубилите кандидати на БСП Ивайло Калфин и Стефан Данаилов получават доверието на 47,5% от гласоподавателите.

Това сочат данните на ЦИК при 98% от обработените протоколи на Секционните избирателни комисии. Обяви ги говорителят на Комисията Ралица Негенцова пред БНТ.

До момента в Централната избирателна комисия са пристигнали протоколите от 87 ОИК. Те ще бъдат проверени, ще се изчакат и всички останали протоколи и едва тогава ЦИК ще обяви окончателните данни от балотажа.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още по темата: балотажЦИК
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
384
5
 
13
 
! Отговори
Тиква преди 12 години
Тиквите спечелиха на Тиквинден или казано по уорлешки - Хелоуин - денят на вещиците и караконджулите.Господ да ни пази.
383
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнелиев печели само с 5%, а не с 52.5%. С 52.5% би спечелил, ако Калфин има 0%. Ноооооо кой ти разбира от числа и проценти. И това го казва говорител на ЦИК!!!!! Абе целата държава е куха имитация.
382
4
 
13
 
! Отговори
Rich преди 12 години
Герб не ги спечели изборите, а ги ундурдиса, нали са на власт навсякъде им правят икрам, а и много народ ги е страх, все са силоваци там.
381
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Без *** и турските гласове, Калфин май печели.
380
3
 
10
 
! Отговори
До 380 преди 12 години
А Бойко какъв е?Ти май не живееш в тази държава.От такива неориентирани като теб ще ядем дървото поне още две години,не дай боже и повече.
379
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако изхвърлите *** гласове,резултатът ще бъде равен.
378
2
 
10
 
! Отговори
цъъъсс преди 12 години
ах как цецо вдигна/ мижавия / президент / ебасе резила/ от сега му взеха страха/ снощи гледа като *** как премижва/ и той ще се опълчва какви се струва
377
14
 
7
 
! Отговори
krass преди 12 години
Край с ***.Дотук бяха.Отървахме се от тази чума.Аз не искам да ги зная повече.Нека внуците ми да четат за тях в историята,като за зло навлечено на България от червената армия на едина азиатска робовладелска държава.
376
2
 
9
 
! Отговори
realist преди 12 години
..........ЕЛЕГИЯКажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз рабска люлка люлее? Тоз ли, що спасителят прободе на кръстът нявга зверски в ребрата,или тоз, що толкоз годин ти пее: "Търпи, и ще си спасиш душата?!" Той ли, ил някой негов наместник, син на Лойола и брат на Юда, предател верен и жив предвестник на нови тегла за сиромаси, нов кърджалия в нова полуда, кой продал брата, убил баща си?! Той ли? - кажи ми. Мълчи народа! Глухо и страшно гърмят окови, не чуй се от тях глас за свобода: намръщен само с глава той сочи на *** избрана - рояк скотове, в сюртуци, в реси и слепци с очи. Сочи народът, и пот от чело кървав се лее над камък гробен; кръстът е забит във живо тело, ръжда разяда глозгани кости, смок е засмукал живот народен, смучат го наши и чужди гости! А бедният роб търпи и ние без срам, без укор, броиме време, откак е в хомот нашата шия, откак окови влачи народа, броим и с вяра в туй скотско племе чакаме и ний ред за свобода! ХРИСТО БОТЕВ
375
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Турците не гласуваха за Калфин, защото в смесените райони изберателната активност е 20%, но *** масово гласуваха за Плевнелиев
374
8
 
6
 
! Отговори
ДО ГЮРЧО И ЛИМОНСИО преди 12 години
О ***, МАЙ ОТНЕСАЙТЕ СПАРЧЕТО, ТО ГЮРЧО НЕ ГО МИСЛЯ ТОЙ ОТДАВНА Е СВИКНАЛ С ПОРАЖЕНИЕТО, АМА ЛИМОНСИО, ДНЕС МНОГО СЛАДКИ ПРИКАЗКИ РЕДИ, ЯВНО ОТ "ПОЗИТАНО" СА ПРЕКРАТИЛИ ДОГОВОРА МУ ИЛИ СА МУ НАМАЛИЛИ ХОНОРАРА!!! Е ДУХНЕТЕ ДНЕС СУПАТА И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕРВЕНИ КЮФТАЦИ ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА!!!
373
2
 
8
 
! Отговори
Амет бей преди 12 години
Тия двамцата на снимката ми иде да ги цункам....
372
3
 
5
 
! Отговори
ДО 372 преди 12 години
ТО В СЛИВЕН МАЙ ИМАШИ "РИМСКИ" КВАРТАЛ ПЪЛЕН С "ХАТАЛЯНЦИ" И ГЕНЕРАЛА ГИ Е ВОДИЛ ПОД СТРОЙ, ЗА ДА ГЛАСУВАТ!!!
371
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Все си мисля, че даже Волен Сидеров би бил по-добър президент от Росенчо.
370
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ти срамуваш ли се от *** президент, щото аз се срамувам!
369
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интерсно е все пак къде ГЕРБ или БСП печелят изборите. ГЕРБ печели там където има повече ***, а БСП печели там, където има повече турци, а в останалите са горе-долу по-равно с лек превес на ГЕРБ. Интересен двубой - турци срещу ***, спечелен от ***, но турците с 25% участие в вота.
368
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама много добре са изманипулирали простия народ. БСП са най-десните в България, но не са мутри, докато ГЕРБ са само десни и мутри. Изборът беше между десни и ... най-десни. Или изборът беше между мутри и по-интелигентни десни.
367
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ликуй народе!Този път *** избраха президента.
366
6
 
6
 
! Отговори
еретик преди 12 години
Стопляте ми душата, ДРУГАРИ, като ви чета коментарите, преливащи от злобата на изтървалия властта комунист. Нищо не може да ме зарадва повече от това. Дерзайте, кефя ви се. Всяко минусче на този коментар, ще го приема като персонален комплимент, за което предварително благодаря.
365
2
 
4
 
! Отговори
до 364 преди 12 години
Радвам се,че има четящи!Кой е виновен щом според Вас не е протоплазмата?!Кулите-излъчватели?Ами нали са предназначени точно за протоплазмата!!!