Руска военна мощ! Балистичната ракета "Сармат" излетя

Владимир Путин се похвали, че притежава нови видове оръжие
30 мар 2018 14:15,
391

Москва отново демонстрира военна сила. Русия тества тежката междуконтинентална балистична ракета "Сармат", съобщи Bulgaria ON AIR.

23-секундното видео, публикувано от руското министерство на отбраната, показва изстрелването на ракетата от космодрума на "Плесецк".

Това е вторият тест на ракетата в рамките на 3 месеца. В началото на март руският президент Владимир Путин се похвали пред Федералното събрание, че Москва е разработила нови видове оръжие, които нямат аналог в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога видяхте САЩ , Англия , Германия , Япония или друга нормална държава да се хвали постоянно и да стреля ракети на ляво на дясно ? От 100 години само пропаганда и заплахи това виждаме от там.
18
23
 
9
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 6 години
ВМЕСТО РАКЕТИ НА ПУТИН МУ ТРЯБВАТ СИСТЕМИ ЗА ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ !!! ЖАЛКО ЗА СЕМЕЙСТВАТА НА ЗАГИНАЛИТЕ ДЕЦА !!! ДЖУДЖЕТО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА СЪДБАТА НА РУСКИЯ НАРОД А ИСКА САМО ФОЕВЕРКИ !!!
17
4
 
23
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Даже малко са въоръжени руснаците.Щото европейците Наполеон и Хитлер за малко не ги завладяха.
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се страхуваме ли?
15
2
 
8
 
! Отговори
Пешко преди 6 години
Да беха я насочили да цъкне другото излетяло нещо - китайската станция, дето й баем къде точно да падне
14
2
 
21
 
! Отговори
Путин преди 6 години
Не е важно,че е излетяла. Важно е къде ще падне.......
13
0
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
- Звукът на смърта (на клипа)- Дай Боже някой ден да няма никакво оръжие на Земята- Не сме дорасли за това което измислихме - едни чудовища с огромна мощ !!
12
3
 
9
 
! Отговори
Ами сега преди 6 години
Ииии??? Сега поредни тъпотий с това кой има по-голямо копче и по- голяма ракета. Все повече се убеждавам,че в Сащ и Русия не става за живот. Издухали са отвсякъде.
11
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До акъл няма този ПутинОт една страна санкциите ,от друга страна излишното харчене на пари за ядрени ракети , всичко това рефлектира негативно върху руския народ ! Мизерия до шия !
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо са я докарали като футболист на Локо Пловдив?
9
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От евроатлантическите курници отново се разнесе вой и миризма на памперс втора употреба. Крим е руски, скоро и Косово ще е руско, после и Македония ще е руска. X,одете пийте по един бърбън дорде Юнкер не му е турил мито туй ще ви остане после бърбъна ще е в рубли.
8
27
 
6
 
! Отговори
тъпи полезни идиоти преди 6 години
До А дали пък Не?Вие не сте добре щом одобряват харченето на пари за ядрени ракети след като една държава има достатъчно такива с които може да унищожи света !Разбират КНДР да харчи пари , и ще харчи понеже няма ядрени ракети и има нужда от такива ! Но Русия няма нужда , тя има достатъчно ! Браво на САЩ ,умни са ,че не бъркат в джоба на американците за да правят нови ядрени ракети ! И те имат достатъчно за да унищожат света !
7
3
 
28
 
! Отговори
нато преди 6 години
До акъл няма този Путинне се ли хвалихте че воения бюджет на САЩ е 10 по-голям от този на Русия? .. а, да, ползвате ге за курабийки за майдана
6
6
 
32
 
! Отговори
МХМ преди 6 години
Нито съм русофил, нито русофоб, но си спомням как разни анонимници описваха новите оръжия на Русия, като един вид 3Д анимация... И това ли е анимация или постановка ?!
5
3
 
30
 
! Отговори
Стига преди 6 години
сте ревали на чужд гроб! Тоя бил такъв, оня онакъв. Вижте ние колко сме жалки.
4
13
 
26
 
! Отговори
Лека нощ Малчо! преди 6 години
Браво! Лека, точна, бърза! Края на вмирисания краварник е все по-близо!!!
3
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички си помпат мускулите пред огледалото, ама после се оказва, че не могат да взривят едно китайско парче желязо, свободно падащо надолу.За какво въобще данъкоплатците плащат трилиони за оръжия по света?
2
34
 
12
 
! Отговори
акъл няма този Путин преди 6 години
Защо харчи толкова пари след като няма да използва нито една ядрена ракета ?! По този начин прави мизерията на руснаците още по-голяма !И Русия и САЩ имат достатъчно ядрени ракети да унищожат поне 10 планети като земята ! За какъв х.... Путин харчи още пари за създаването на нови ?! Сега с тази нова ракета ще победи САЩ ли ?! Браво на американците ,не харчат излишни пари за нови ядрени ракети след като имат достатъчно да унищожат земята !
1
43
 
11
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
Изпукаха парите за оръжие вместо да купят съвременни пожарни автомобили и екипировка за да не се стига до такива трагедии като в Кемерово