Руска военна мощ! Балистичната ракета "Сармат" излетя

Владимир Путин се похвали, че притежава нови видове оръжие
30 мар 2018 14:15,
391

Москва отново демонстрира военна сила. Русия тества тежката междуконтинентална балистична ракета "Сармат", съобщи Bulgaria ON AIR.

23-секундното видео, публикувано от руското министерство на отбраната, показва изстрелването на ракетата от космодрума на "Плесецк".

Това е вторият тест на ракетата в рамките на 3 месеца. В началото на март руският президент Владимир Путин се похвали пред Федералното събрание, че Москва е разработила нови видове оръжие, които нямат аналог в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
25 държави изгониха руски дипломатиявно трябва да ви се повтори многокрартно за да разберете какво означава това
38
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои са тия страстни коментатори? Защо ги интерва кой по голем го ва... Да не би някой да им плаща да злобеят и така да си изкарват прехраната?Срамота!
37
1
 
12
 
! Отговори
тишина преди 6 години
На една такава ракета, само че мобилна беше написано:"ПОСЛЕ МЕНЯ ТОЛЬКО ТИШИНА".Дано не го разберем, дано политиците имат малко повече здрав разума. Макар че поколението помнещо ВСВ си отиде, а това сегашното не помни войната.
36
13
 
3
 
! Отговори
Русия е замърсена преди 6 години
от собствените си ядрени опити ! Целият полуостров Камчатка е радиоактивен и не може да се живее , дори има изсъхнали езера ,в които преди десетилетия са плавали големи кораби ! Ум умува , ум царува ,ум патки пасе !
35
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само НАТО ли има право да демонстрират военна сила? Нали са многобройни партньори и навсякъде по света разположени?! :) Защо се вълнуват толкова какво правят Путин и Ким Чен Ун.
34
10
 
1
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 27,И на гермаците е на : "17 пострадали при пожар в Германия"Но не са изгорели живи като факли, а просто са пострадали. Ако сравняваш безопасността от пожари в Германия и Русия, значи си наистина "велик"!
33
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега руснаците като имат нова ядрена ракета ,ще могат ли да превземат Европа или САЩ ?! Няма да могат защото и НАТО има достатъчно ядрени ракети ! Е тогава защо руснаците не инвестират в икономиката си ,а инвестират в неща ,които няма да използват ?!
32
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
25 държави изгониха руски дипломати, такова унижение и презрение срещу русия отдавна не съм виждал
31
11
 
3
 
! Отговори
Цър Вул преди 6 години
Това е за вътрешна употреба на руснаците. Зрелищата да заместят хляба за народа. Ф.С.Б, според стария завет, Кайн е убил брат си Авел с камък. Камъка ли е проблема, че е ползван като оръжие? Ако унищожим всички оръжия, както се надяваш, с камъните какво да правим?! Ако не бяха военните, щеше да си на полето с мотика и сега, в 21-ви век.
30
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия не е велика сила, дипломатите станаха за смях, на руския президент никой не вярва, лавров го майтапят и той вдига кръвно
29
14
 
9
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Очаквах да видя тази "Сарма-та", как ще унищожи някоя наземна цел, а пък то само пушилка!
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои са тия страстни коментатори? Защо толкова много ги интерва за това кой по голя го ва...
27
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов няма ли да изпрати на приятелите си хуманитарна помощ - памперси, вода и ***? :) :) :) Все пак чистота е здраве! :)
26
14
 
9
 
! Отговори
на голо дупе преди 6 години
чифте пищови ! Та и руската работа такава ! Нямат какво да ядат , ама Путин харчи излишни пари за ядрени ракети ,след като има достатъчно за да унищожи света ! Всеки нормално мислещ човек би си задал въпроса - защо да харча пари за ядрени ракети ,след като имам достатъчно ?! Действията на Путин само правят руския народ още по-беден !
25
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо някои коментиращи вземат отношенията между русия и сащ еu толкова на сериозно?Явно доста русначета живеят в нашата хубава страна Бьлгария! Просто не виждам за какво да си губи човек времето за такива чужди простотии кой е по голем!
24
5
 
27
 
! Отговори
странно преди 6 години
Странно защо по нашите медии не се пише за успехите на Сирийската армия и техните съюзници,скоро те завършиха обкръжението на терористите в провинция северна Гута и унищожиха много терористи.Не се пише и за бунта на Сирийците срещу Кюрдските части подпомагани от САЩ в гр.Ракка и тн.пита се ни я на чия страна сме?
23
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно ми е, като Германия и писне и почне да влага 250 милиарда излишък във военна мощ. Тея вече досаждат яко...Хората показват технологии за улесняване на живота и напредък ...тея само технологии за смърт :( Разочарованието е голямо от русия.
22
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
русия не е велика сила, последните дни доказаха това
21
6
 
24
 
! Отговори
Обява преди 6 години
База "Бондстийл" - Косово изкупува памперси, може и употребявани.Молим за спешност, приемаме всякакви количества.
20
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
24 държави са изгонили над 150 руски дипломати - явно руската военна мощ е фалшива, след като изритват представителите на русия отвсякъде