Сергей Скрипал е в съзнание и може да говори

Полицията скоро ще може да разговаря с него
7 апр 2018 15:16, Елка Василева
181
Сергей Скрипал е в съзнание и може да говори
Снимка: архив, Reuters

Бившият полковник от руското военно разузнаване Сергей Скрипал се намира в съзнание и може да говори. Това съобщава телевизия "Скай нюз", предаде ТАСС.

Още по темата

"Полицията скоро ще може да поговори с човека, който се намира в центъра на историята с отравянето в Солсбъри. Бившият руски шпионин Скрипал вече не е в критично състояние, реагира добре на лечението, намира се в съзнание и разговаря", заяви водещ на телевизията, без да назовава източника на тези сведения.

Вчера Кристин Бланшард, медицински директор в Окръжната болница в Солсбъри, заяви само, че Скрипал вече не е в критично състояние и реагира добре на лечението след атаката с нервнопаралитично вещество миналия месец.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
16
 
! Отговори
точки над i преди 6 години
Сергей Скрипал първо е бил полковник от руското военно разузнаване.После става предател и наглосакски шпионин.После затворник в Русия. После имигрира в Лондон и чукa на часно.
11
0
 
10
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
До 13Нормално, без мистъ Бонд са за никъде
10
17
 
5
 
! Отговори
Либералист преди 6 години
поредният провал на кремълските фашисти узурпирали властта в една азиатска-степна дЕржавица с открадната история и съмнителна инделнтичност!
9
4
 
24
 
! Отговори
стоп преди 6 години
Стига вече и по празниците да ни занимавате с тази лъжа и измама на Англия,на маймуни ни направиха......и пак не се спират,трябва да бъдат наказани.
8
2
 
24
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Колко удобно.Скрипал е жив и здрав но безумния дипломатически панаир е вече сторен.Разбира се че зад "отравянето" на Скрипал стои мотив. Има 3 вида мотиви в криминалистика .Финансов,Личен и най-рядко срещания но най-опасен Стратегически мотив или с други думи ,вредиш на някого за да набедиш 3-ти лица, неудобни!!.Русия може да има само Личен мотив относно Скрипал,нали той е предател, но в днешно време държавите са достатъчно сдържани за да са подвластни на такива емоции .За мен истината е ясна!!
7
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е той ще даде показания и след това вече британската медицина няма да може да го поддържа жив. Все пак това е БОВ при това доказано руски и приложен по заповед на Путин.
6
2
 
29
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Все по-малко стават хората вярващи в истинноста на това "отравяне" .
5
4
 
16
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Я кажи ми облаче ле бяло,бате Серго де си го видяло,за Великден щял да проговори,приказки еднакви да повтори.
4
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може, ....каквото му нареди Мей, нали за тази роля му плаща.
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скрипал вече може да говори, скоро ще може дори да каже това, което му поръчат англичаните.
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-дискутираното в Обединеното Кралство е схемата по която са му давали парацетамола, защото само с колониални и бездарни усмивки не става:) Интересно, че откакто се е обадила по телефона Спящата красавица и малко след това и Плямпал воскресе. Някъде около easter-а, което придаде божественост в цялата история.
1
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре сега да каже де ги яде теа развалени стриди, че цял свят подивя заради него.