Сергей Скрипал е в съзнание и може да говори

Полицията скоро ще може да разговаря с него
7 апр 2018 15:16, Елка Василева
181
Сергей Скрипал е в съзнание и може да говори
Снимка: архив, Reuters

Бившият полковник от руското военно разузнаване Сергей Скрипал се намира в съзнание и може да говори. Това съобщава телевизия "Скай нюз", предаде ТАСС.

Още по темата

"Полицията скоро ще може да поговори с човека, който се намира в центъра на историята с отравянето в Солсбъри. Бившият руски шпионин Скрипал вече не е в критично състояние, реагира добре на лечението, намира се в съзнание и разговаря", заяви водещ на телевизията, без да назовава източника на тези сведения.

Вчера Кристин Бланшард, медицински директор в Окръжната болница в Солсбъри, заяви само, че Скрипал вече не е в критично състояние и реагира добре на лечението след атаката с нервнопаралитично вещество миналия месец.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англичаните съвсем се оплетоха в лъжите си..................явно те си го отровиха Скрипал, че и дъщеря му................типично в техен стил за да набедят Русия!!!
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скрипал и дъщеря му са убити на един кораб във Средиземно море тия са техни копия направени от синтетични ДНК вещества затова не пускат никой до тях. Във ЕС също има много синтетични хора трансжендъри това е бъдещето, хората ще бъдат подменени със програмирани заместители които не се отличават със нищо от останалите хора единствения проблем е, че повечето излизат трансжендъри. Перфектна армия за печелене на избори.
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали наскоро един руски химик в САЩ ни убеждаваше, че няма как да се оцелее при отравяне с Новичок???Как стана и двамата - баща и дъщеря да оздравеят??Значи или отравянето не е било с Новичок или англичаните знаят антидота !Много съмнителна стана тая история...............явно руснаците нямат нищо общо!
29
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога не съм чел толкова объркани и безсмислени русофилски коментари. Явно страхът от наближаващата истина стресира русофилите и те не знаят какво да говорят.
28
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И дават антидот без да знаят преди това каква е отровата... :)
27
1
 
20
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 години
Обаче най-устойчиви към Новичок са британските полицаи!Докато около тях се работи в костюми за химическа и биологична защита,те храбро стоят на пост в обичайните си униформи!Бетер Гюро Михайлов!Но може да има друга причина да са в безопасност-веществото е нервно-паралитично,а те нямат какво да им се парализира(в главата празно).
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Змей :) е допълзял/а до горките животки и са ликвидирани " хуманно " , после даже и кремирани, за да заличат напълно следите. Англичаните не обичат доказателствата и свидетелите, ако не са на тяхна страна. :)
25
1
 
10
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До Русия,Русия...Върнах се от Запада с първият самолет след като видях какво е Френската джамахирия.Прецених че в Ливан ще ми е по-сигурно.В Европа ходят само ку.ви и ***.али да препечелят нещо и да се фалят че са в западния ке.еф!
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно "отровителите" са използвали хомеопатични концентрации и сега като се пробуди ще напише 4-5 доктората докато излезе от мястото, където го държат.
23
15
 
4
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Ха ха ха тЯзи рашки един "предател" не могат да отровят качествено. Аз чух, че вместо бАярещник почнали да дишат Възкресничок, щото всички масово щели да се телепортират направо в рая!
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Твърде вероятно се заражда нов скандал: Тази сутрин след вероятно използване на Тройной Борис Джонсън е използвал гребен и се е сресъл. Моментално са пристигнали спец. части и е откаран към неизвестна психиатрия в бизост до Porton Donw Science Park. С много голяма вероятност одеколонът е личен подарък от Путин.
21
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тези лицемерни англичани чак мозъците им прогизнали от дъждовете. :) Така "разводниха " сценария, че ще се чудят как да бършат после след себе си...
20
1
 
6
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
До ШекспирЗнаем знаем, за кралските мечти
19
2
 
14
 
! Отговори
Шекспир преди 6 години
Целият свят е сцена.
18
2
 
17
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Леля Тери ли го е погалила по главата ?!
17
24
 
4
 
! Отговори
Русия,Русия... преди 6 години
Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а не за Русия. Жалка работа.
16
20
 
4
 
! Отговори
Турчинь преди 6 години
Откакто изгониха руските шпиони от Острова и Скрипал тръгна да оздравява браво, сега Путин се чуди как да прати някой на Острова и да доубие Скрипалови, Kато единствена утехa може да иде да плува гол до кръста във някое кално езеро за да се изфука пред матряла.
15
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че то за Иисус не се е говорило и писало толкова, колкото за този двоен агент предател.....
14
5
 
27
 
! Отговори
Че Гевара преди 6 години
Чудо !Агент, предавал свойте за няколко сребърника(паунда), възкръсна ,без реално да е бил отравян !
13
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това кое действие е от английската постановка?! :) Загубихме им бройката вече в този театър, продължаващ повече от месец вече. :)