"Скрипал" и Сирия изостриха спора Радев - Цветанов

Конфликтът се отразяват на политическия живот у нас
23 апр 2018 10:30, Петя Славова
104

След случая "Скрипал" и въздушните удари в Сирия са тези, които изправиха един срещу друг председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и президента Румен Радев.

Още по темата

През миналата седмица пък държавният глава изнесе реч пред студенти, в която обяви, че държавата се управлява на тъмно. Задочният спор и конфликтите между двамата обаче спестяват на премиера Бойко Борисов необходимостта от директен конфликт с държавния глава. Това е мнението на политолога проф. Димитър Димитров.

"Това е наистина едно огромно удобство", категоричен беше той пред Bulgaria ON AIR.

Проф. Димитров допълни, че няма как разделянето на света заради конфликта в Сирия да не се отрази и на политическия живот у нас.

Татяна Буруджиева пък обясни, че Цветан Цветанов за пореден път прави фалшиви връзки между две неща, между които обаче няма такава и го обявява за факт. По думите ѝ премиерът Бойко Борисов е реагирал много по-добре на обвиненията от страна на държавния глава.

"Големият проблем е как правиш извода, че ние сме извън НАТО и извън Европейския съюз, аз лично не мога да го разбера", каза тя в студиото на "България сутрин".

Според Буруджиева президентът Румен Радев никога не е декларирал подобно нещо.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
40
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние сме член на НАТО и ЕС и пРезидента ,ако не разбира това-да заминава за ***, Колима....Вън руските агенти от България!
30
35
 
9
 
! Отговори
Решетников преди 6 години
Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.
29
4
 
35
 
! Отговори
От Боко за Цеко преди 6 години
Иванчева спряла проект за ?5 милиона на зетя на Цветанов преди 10 дни Проект за 5 милиона евро, за строителство на мини-мол в Младост, е бил спрян на 7 април със заповед на кметицата Десислава Иванчева. Причина са съмнения около начина на придобиване на терена, който общината е продала само по 7 лв. на кв.м. Купувач е фирмата Билд Строй Ц. Справка в Търговския регистър показва, че тя е собственост на Петко Михайлов, който е и управител. Петко Михайлов е името на съпруга на сестрата на зам-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.
28
43
 
4
 
! Отговори
1234 преди 6 години
До АнонименЦветанов е 10 и повече години политик,а резидента-парашутист има-няма 2год.
27
31
 
5
 
! Отговори
три години преди 6 години
Цветанов от кога е в политиката?До кога Радев ще бъде в поитиката?
26
1
 
36
 
! Отговори
ние сме грамотни преди 6 години
Ние четем и други вестници и сме си създали мнение.Мина времето когато каквото пише във Работническо Дело беше пълната, крайната и окончателната истина.
25
49
 
10
 
! Отговори
маши на Русия преди 6 години
И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.
24
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов си го мери с Радев.Къде си тръгнал беееее???
23
14
 
20
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
Хихихи иде края на герберите вече 10 години се влачи тоя край и ГЕРБ печелят всички избори
22
39
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарю президент, вече няма нужда да се свиква КСНС. Достатъчно е да се препише позицията на Кремъл по даден въпрос и все едно КСНС е гласувал същата пазиция
21
43
 
9
 
! Отговори
рубладжийски партии преди 6 години
Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Пиргова, Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Явор Дачков
20
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой беше Цветанов?
19
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как гледа като уплашен мишок, идва ви края гербериии, идва ви края и ви виждам как ще метете улиците с Боко и компания.
18
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ко Цвъ. успее да скара Русия и България ще получи медал и потупване по рамото от ЦРУ.Бойко е медалист вече и тоз тръгнал по пътя на Буда!
17
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хохохохох май честния в държаватаИванчева спряла проект за ?5 милиона на зетя на Цветанов преди 10 дни Проект за 5 милиона евро, за строителство на мини-мол в Младост, е бил спрян на 7 април със заповед на кметицата Десислава Иванчева. Причина са съмнения около начина на придобиване на терена, който общината е продала само по 7 лв. на кв.м. Купувач е фирмата Билд Строй Ц. Справка в Търговския регистър показва, че тя е собственост на Петко Михайлов, който е и управител. Петко Михайлов е името на съпруга на сестрата на зам-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.
16
3
 
13
 
! Отговори
Стефанов преди 6 години
Прочетете какво казва по случая д-р Николай Михайлов. Много точен анализ.
15
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спасява си кожата този мъж на годината!Знае много добре на къде духа вятъра !
14
6
 
40
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ЗАПОЧВАМ ДА МИЛЯ,ЧЕ ЦВЕТАНОВ ЕБИЛ ПРЯКОЧЕВИДЕЦ СЪС СЛУЧАЯ СКРИПАЛ. ТОЛКОВА Е УБЕДЕН В ТВЪРДЕНИЯТА СИ КАК Е ОЦЕЛЯЛ. И СЪС СИРИЯ. АМИ ПОТЪРПЕВШИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО МНОГО ЯСНО СА КАЗАЛИ ПРЕД ЧУЖДЕСТРАНЕН ЖУРНАЛИСТ КОЙ ГО Е НАПРАВИЛ И КАКВА ХРАНА СА ПОЛУЧИЛИ ЗА ДА УЧАСТВАТ ВЪВ ФИЛМЧЕТО. ОТ ТОВА ПО ЯСНО НЯМА. ВСИЧКО Е БИЛО ИНСЦЕНИРАНО ЗА ДА НАТОПЯТ ПАК РУСИЯ. НЕ СЕ СПРЯХА ДА ИЗМИСЛЯД ПРОВОКАЦИИ И НАШИЯ ФИЗКУЛТУРНИК ОЖЕСТОЧЕНО ПОТВЪРЖДАВА. НЯМАМЕ РАВНИ НА СЕБЕ СИ ПО ИНТРИГИ.
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двамата са членове на БКП
12
26
 
6
 
! Отговори
СДС преди 6 години
Единият е от нашите хора,с БКП минало и интелект на физкултурник,но с богат тъст. Другият е избран от ченге на Русия ,като подходящ? Но за какво ПОДХОДЯЩ? Жална ни майка от крадци и чужди агенти -вероотстъпници.