Парад на суетата! Алина Кабаева разгневи с патриотичен тоалет

Руската гимнастичка е спягана за тайната жена до Путин
Обновена: 26 май 2018 07:08 | 25 май 2018 20:12,
76

Алина Кабаева се появи на детски фестивал за спортна гимнастика, но който е патрон, в бяла рокля с разголени рамене и бродирани червени цветя, и сюрпризира публиката с патриотичния си тоалет.

Върху роклята на руската гимнастичка, спрягана за тайната жена на президента Владимир Путин, се виждаше двуглавият орел - държавният символ на страната.

Публичният патриотизъм на Кабаева обаче предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи, където се пояивха гневни коментари, че вместо да парадира в грандиозни проекти, би могла да се погрижи за обикновените граждани.

Фестивалът "Алина" е едно от най-мащабните събития в света на художествената гимнастика. От 2009 година събитието се провежда ежегодно под патронажа на благотворителния фонд "Алина Кабаева", обединяващо стотици млади спортисти от Русия и други страни, съобщава Bulgaria On Air.

Не спират и коментарите, че именно Кабаева е тайната първа дама на Русия. Повече от 12 години вървят слухове за интимните отношения между нея и президента Путин. Говори се, че двамата имат и деца – твърдения, които държавният глава винаги е отхвърлял.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина е Путина според мен. Русия има и други гимнастички с подобни успехи, но политическата кариера на Кабаева, фестивалът, фондацията, прославянето й в песни говорят за много по-специално отношение към нея от страна на властта.
13
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вървят клюки и разбира се Днес бг, няма как да не се включи в тях. Иначе сме първи в борбата с фалшивите новини:)
12
24
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости, Вовата е булка на бай Реджеп
11
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русопоклонниците пак са на амбразурата в защита на Бащицата.
10
0
 
22
 
! Отговори
змей преди 5 години
не съм му фен на вовата , но жената е добра , ако може що да не я плющи , синоптички , гимнастички , журналистки ... все на политиците първи (цензура) :))) ... иначе чалга по руски като гледам , по-помпозно , по-пищно ...
9
25
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безродните ни русофили са се подмокрили виждам ...
8
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая ли мухла е на Мумията гаджето ?
7
4
 
32
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Шорошоидите търсят под вола теле. Кабаева като всеки човек може да се облича и съблича какт оси иска. това си е нейна работа.
6
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алина Кабаева разгневила социалните мрежи. Колко страшно!Какви ли глуп0сти не измисляме само да не напишем за мащабната руска проява - Петербургския Международен Икономически Форум - който е на път да затъмни Давос.
5
25
 
11
 
! Отговори
От чужбина преди 5 години
На малкият гном пишленцето рипапо малки деца...Путин е педофилчекато Кузов.нали са от една партоя а Курбаева ибича големи черни шпекове като всяка руска женщина
4
27
 
11
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 5 години
Кабаева със сигурност не е Путина. Оти она е гимнастичка с тесна..., а на Путин леглото му го топли МедвеДев, щото е лява резба!
3
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наша Деса няма ли и тя да се прояви с рокля с лъвове на някой турнир в нейна чест.
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До BurzumБяха почнали при руския Костов - Чубайс, но слава богу се появи Путин.
1
6
 
21
 
! Отговори
Еврохомосексуалист преди 5 години
При демокрацията и евроатлантизма сме мулти-култи, правим гей паради с паунови пера, да се носят патротични дрехи е демоде.