Лондон обвини руснаци за отравянето на Скрипал

Издадена е заповед за арест на двама души
5 сеп 2018 14:07, Елка Василева
106
Лондон обвини руснаци за отравянето на Скрипал
Александър Петров и Руслан Боширов. Снимка: Reuters

Британската прокуратура е повдигнала обвинения на двама руснаци заради отравянето с нервнопаралитично вещество на бившия шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия в английския град Солсбъри, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Издадена е заповед за арест, предаде Франс прес.

Издирваните лица се казват Александър Петров и Руслан Боширов.

Те са на по около 40 години и са пътували с руски паспорти под фалшива самоличност, добави началникът на полицията за борба с тероризма, цитиран от Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
6
 
! Отговори
7 преди 5 години
Казва се че, "са лица с измислени самоличности"!!! Подобно на козленцата лакействащи на Бафомет от дупката в лозята.
8
26
 
10
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До Киро СкалатаНикой не им се присмива. Това са путиноидни ***, дето им се плаща от колхозническите НПО-та да *** по цял ден из сайтовете и да сеят пропаганда и омраза към Запада. Между другото проверих, путиноидните НПО-та са точно 3 пъти повече на територията на България, отколкото Западните. Даже списъка им бях намерил, с точните имена.
7
30
 
10
 
! Отговори
Ми-6 преди 5 години
Каквито и оправдания и глуппости да напишете зомбирани рашки, със сигурност това са руснаците, които са автори на престъплението. Британците не постъпват като кагебистите да крият, шикалкавят и лъжат. Щом са ги обвинили, значи знаят, че са те и имат достатъчни доказателства.
6
23
 
12
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 1И как разбра че са измислени? Явно си участвал в разследването на МИ-5 и отблизо си запознат с детайлите и документите по делото :) Че чак и конкретни хора са измислили, пустите му британци. Виж, ако бяха казали, че англичани седят в основата, сега сигурно щеше да напишеш: "Евала на ингилизите и те една полезна работа да свършат". Това путинoидите сте с такива гладки мозъци, че чак ми е кеф да ви чета. А тези като ги гледам на снимката са от любимите ви православни славяни, личи им :)))))
5
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни глупости !
4
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това на сниммките е един и същ човек, вижте им очите и веждите пък и фона отзаде са докарали.
3
30
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците са си престъпници.
2
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре са се справили с фотошопа от МИ-6. Почти като истински са. Естествено не са заловени и няма и да ги заловят защото такива хора не съществуват.
1
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-ха-ха-ха-ха....................ей, не ви ли е срам бе!!???Тия мелкобританци вече станаха за смях с тия измислени обвинения!!! ПОЗОР.....ПОЗОР....ПОЗОР.....