Русия разполага нов дивизион С-400 в Крим

Комплексът ще застъпи на дежурство тази година
28 ное 2018 11:45, Елка Василева
249
Русия разполага нов дивизион С-400 в Крим
Снимка: архив, Reuters

Русия ще разположи нов дивизион на зенитно-ракетна система С-400 на Кримския полуостров, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес, като се позоваха на руски медии.

Още по темата

Новият комплекс ще застъпи на бойно дежурство до края на годината според агенция РИА Новости, цитирана от БТА.

Новината за засилването на противовъздушната отбрана на окупирания полуостров бе разпространена три дни след като Русия задържа три кораба на украинските военноморски сили в Керченския проток на входа на Азовско море и арестува екипажите им, отбелязва АП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
1
 
2
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен продВсеки ЗРК имащ тези способности дори противника да знае конструкцията му до последнот винтче е напълно боеспособенЗащо Защото работи на ПРОИЗВОЛНИ и на Множество Честоти - няма как да се предвиди в следващия момент на каква честота ще излъчваА номера с ограничаване на мощността в зависимост от целта още по-трудно става да му се противодейства.Черешката на тортата е метровия Анти СТЕЛТ режим.
161
3
 
2
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен"Че той създателя на С 400 избяга в Израел барабар с цялата документация"Характеристики на съвременен ЗРК комплекс(С-400)Многоканалност ДаПредаване всяка следваща серия импулси на различна честота ДАСкачаща ПРОИЗВОЛНА Честота ДАПредаване на няколко честоти едновременно ДАМетров Анти Стелт Диапазон ДАОграничаване *** мощността на сигнала пращан към целта за по-трудно откриване и противодействия ДАСледене на цел през ракетата ДА(свързано с мощност на сигнала)Стреляи и забрави Д
160
6
 
5
 
! Отговори
Роко преди 5 години
До Анонимен 186Първо Крим не е руска земя бил е част от руската империя има няма 170 години. Руснаците там стават мнозинство преди 70 години когато местното население е прочистено и в домовете му са заделени руснаци. Второ българите сме народа дал на Московията език, култура и религия (или всичко правещо дивите моакалски племена народ) което ни дава правото да коментираме когато се държат като дива орда.
159
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С-400 може да купи само Израел, те са специалисти в сваляне на интерфейс, хардуер и софтуер при военната техника.После руснаците пак ще си ги имат, но като другите им конфети за празниците.
158
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" БГ Правителството : Русия НЕЗАБАВНО да освободи Черно Море"Абе, нещастници? Кой сме ние, българите, разни мстрахливи мишоци, кои, че да с емешим в Руските дела? Вместо да гледаме себе си и да си оправим собствената ни Държава, ( която е освободена благодарение на Русия и руския народ!) , тръгнали сме Русия и руснаците да нападаме и оплюваме! И за какво? Че Русия защитава Крим, която е РУСКА ЗЕМЯ? Какви жалки нещастници сме ние, българите! Жалки и неблагодарни!
157
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България има нужда от C - 400................защитен ЗРК...............след излизането ни от НАТО България ще се превъоръжи с руски оръжия.........................българи, руснаци и сърби сме православни братя!!!
156
5
 
10
 
! Отговори
BG+RU преди 5 години
Косово е сръбско, но е окупирано от албанците!Македония е българска, но и там командват албанците!Крим е руски завинаги.................в Крим историческата истина победи!!!Вие кого защитавате?Албанската мафия и Хашим Тачи - "Змията" (мафиот, наркобос и търговец на оръжие и човешки органи) или православните ни братя - руснаци и сърби??
155
3
 
4
 
! Отговори
безпартиен преди 5 години
повечето коментари са на партньоти както казва лилипута . има ли по голям враг за българия от русия -руска империв ссср -русия опровегагте ме другари бандити ,шумкари и тем подобни поддръжнизи НО АКГУМЕНТИРЕНО СЛЕД КОЕРО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ МОЯТ КОМПЕТЕНТЕН ОТГОВОР .ЗА ПОПОЛИСТИ ОТГОВОВ НЯМА ДА ИМА
154
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Идва края на фашисткия режим в Киев на Потрошенко.........................скоро убийците на руски деца, мъже и жени ще бъдат наказани......................западните лицемери , Сорос и масоните като него подкрепят нео-фашагите в Киев!!!
153
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слава на велика Русия....................Бог да пази България и Русия!!!
152
12
 
7
 
! Отговори
Светлото бъдеще преди 5 години
Скоро мслцината летуващи в Крим ще разпъват плажните си хавлии между дивизионоте С400Венсеремос :)
151
13
 
7
 
! Отговори
Време е Украйна преди 5 години
Да си възстанови ядрения АрсеналДа видим дали тогава на *** ще му стиска да ги напада
150
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато Украйна подари атомните си бомби на Русия тя подхвърли договор за ненападение и защита.След 20 години ги нападнаха.Ами ако Украйна изнамери нещо сега, ще стопи ли всичко т-40 до с800?
149
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фашистите са в Кремъл ! Те затова с лекота наричат фашист всики който им се съпротивлява !И нашите комунисти са се научили от тях...в Коминтерна.
148
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми да слагат киевските фашисти неодухачи на фащ на никой няма да липсват включително на повечето украинци
147
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименДо 164Жалко, че НАТО не знаят за теб. Иначе веднага биха те назначили за съветник.
146
6
 
4
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен 167Войските се защитават от други класове ПВО комплексиПанцир/Тунгуска - ЗАРК - Зенитно Артилериско Ракетен комплекс - артилерия 4км ракети 22кмТор ЗРК ПВО близък бой ракети с обсег 15км можещи да стрелят дори по авиобомбиЗРК Сосна без радиолокатор напълно пасивна система обсег 10кмЗРК БУК-2/3Обзорен локаторКоманден пункт7 пускови уст с по 4/6 ракети обстрелваща по 4/6 цели едновр1 радиолокационна вишка обстрелваща 4/6 цели едновр8 транспортно пускови уст с 4:4/12 ракети
145
5
 
4
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До АнонименПоредния ЕКСПЕРТMLRS МАРС- стрелят стандартно на 40км има нови боеприпаси стрелящи на 80кмима балистични ракети които са с обсег 180км мисля но те са доста обемни да разработват се и нови ракети до 500кмОбаче поредния експерт не разбира какво е С-400. С-400 е ПВО/ПРО система за защита на ГРАДОВЕ и Промишлени и стратегически обекти. Тази система се развръща в тъй наречения тил. Системата не защитава войските на първа линияКакто казах Ако бяха прехвърлили Бук-2/3 да се Притесня
144
10
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ ЕС НАТО преди 5 години
НАТО САЩ и целия свят трябва да спрат това самозабравило се диктаторче Не може 21 век да напада и окупира чужди територии Ако сега не се спре утре ще продължи с окупацията и на други държави
143
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БобиМного добре се е разбирал до момента, когато си поискват Крим. След това почва да ги избива. А и за Маленков виж, той всъщност е Охридско българо-еврейче и е целият в г-ната. Говеждината е толкова голяма, че ходът на Хрушчов много руснаци считат за гениален.