Порошенко към Путин: Това е война, не е криза, не е шега!

Президентът на Украйна заговори за война пред Fox News
Обновена: 13 дек 2018 05:56 | 12 дек 2018 18:30,
372

Президентът на Украйна Петро Порошенко заговори за начало на война, в коментар на инцидента в Керченския проток, направен по време на интервю за Fox News, предава РИА Новости.

Видеото от интервюто, Порошенко е публикувал във Facebook. По думите на украинския президент, действията на руските граничари може да се разглежда като агресия.

"Господин Путин, това е агресия. Господин Путин, това е война. Това не е шега, не е инцидент, не е криза", заявява Порошенко.

На 25-ти ноември, кораби на украинските ВМС бяха спрени от руски граничари. В резултат на инцидента, бяха арестувани 24 украински моряци, които още са в арест в Москва.

Според Украйна става дума за агресия и затова там бе обявено частично военно положение. Русия пък смята, че цялата работа е дело на Порошенко, който се готви да президентски избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 157А в 1917 година като беше организиран преврат защо не плюеш срещу него? С какво единият преврат е по-хубав от другия та празнуваш ВОСР и плюеш по Майдана? Стига с тия путински простотии. Винаги е имало революции и ще има. Някакъв дребосък на име Путин няма как да ги спре пък ако ще да си съдере ***.
147
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Странно, уж съм информиран човек, ама не съм ЧУЛ на КОЯ ДАТА укропията е обявила война на Русия!!! МОЛЯ....ДАТАТА!!!!
146
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много пиене има в тази физиономия.
145
3
 
24
 
! Отговори
до 157 преди 5 години
Ти си гледал много новини май:) Русия нахлу в Украйна кога? След като беше организиран преврат и беше свалено легитимното правителство на Украйна. След като САЩ искаха да вземат Крим / огранизират преврат слагат послушници и ето ти Крим/. ДА ама НЕ
144
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 160Ами руснаците що не си вземат Украйна щом си е тяхна? Що се притесняват от НАТО и САЩ нали са в правото си и освен това са много ербап и много силни по локумените разтегалки на българските русофили.
143
4
 
27
 
! Отговори
Край преди 5 години
Каква Украйна бе това е западна Русия. В тези страни живее един народ - Порошенко е маша на американците и ще си гополучи като предател както му се полага.
142
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-ха-ха, Путин сега се сети да прави разни глупашки флашмодове в центъра на Киев, но засега освен възмущение нищо друго не е предизвикал сред украинците. Преди няколко двама руски блядa се завили единия с руското знаме други с украинкото в центъра на Киев и прегърнати тръгали по средата на улицата. Демек дружба от векове и за векове. Познайте какво стана? На блядa с руското знаме му скъсаха и знамето и *** и така приключи руския флашмод.
141
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия нахлу в Украйна Нали? Украйна не е нахлула във Русия нали?Да война има и ще има,щот никой няма да си даде земите без война Ми НАТО и САЩ що не помогнат на Украйна а само гледат?
140
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако аз нахлуя със шутове във съседа и го изритам от жилището му,ще го считаме ли като превантивна защита или ще бучите по сайтовете ,че съм бандит и заслужавам затвор
139
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия никога не е нахлувала в Украйна. Крим се писъедини към Русия след като обяви едностранно незавизимост и по всички правила и норми на международното право.
138
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия нахлу в Украйна Нали? Украйна не е нахлула във Русия нали?Да война има и ще има,щот никой няма да си даде земите без война
137
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТHE ПатриотХайде бойкотирайте му шоколадите, тамън да се преброите колко сте рушофилците.
136
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия е агресор и като агресор нахлу във Украйна и превзе Крим,по незайни причини,Моссковията навлиза в Полша и започва втора световна война
135
4
 
19
 
! Отговори
Ал Кохол преди 5 години
Тоз като нищо ще направи и война, само и само да угоди на господарите си и един вид да отложи изборите, защото знае, че е неизбираем. А е неизбираем, защото гласоподавателите му са в САЩ, но те нямат право да гласуват за президент на Украйна.
134
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бай ПеткоПoдлога непoдлога, чичо Сам си оплете кошницата а на стратега Путин му остана празна торбичката. Без Украйна Русия е никой а пък Путин направи така че никога Украйна няма да се върне при Русия.
133
2
 
16
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Бойкотирайте му тъпите шоколади натова прасе!
132
2
 
19
 
! Отговори
Бай Петко преди 5 години
Тази смешна американска ***, ще направи голяма беля
131
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия да не се репчи много щото ще има планини от руски трупове ако тръгне ургулишката срущу Украйна. Украинците са народа който е печелил всички войни с които сега се фука Русия.
130
4
 
5
 
! Отговори
ZUZPA преди 5 години
Стига с тия войни, бе ваща мама руско-украинска.
129
3
 
20
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Потрошенко=предател,американска кучкаа и продънено пиянде избиващ собственият си народ и това изглежда не безпоко западняците,ама и те горките затънали до шия във собствените си бакии:)Тотален разпад и апокалипсис ,краят на една ера е пред нас !Светът в края на 2018,на победителите честито!