От Русия: Ракета "Авангард" обезсмисля всяка отбрана!

Прогнозата къде ще бъде тя в следващия миг - невъзможна
554
От Русия: Ракета "Авангард" обезсмисля всяка отбрана!
Снимка: БТА

Новото руско стратегическо оръжие прави всякаква противоракетна отбрана ненужна, каза високопоставен руски служител, цитиран от Асошиейтед прес.

Още по темата
Руският заместник министър-председател Юрий Борисов каза днес по телевизионния канал "Россия-24", че при последните изпитания хиперзвуковата ракета "Авангард" е достигнала скорост 27 пъти по-голяма от скоростта на звука, което я прави неуловима за прехващане.

"При тези скорости практически нито една противоракета не може да свали ракетата "Авангард", посочи той.

Принципната разлика при ракетния комплекс "Авангард" е в това, че е невъзможно да се прогнозира къде ще бъде той във всеки следващ миг, добави вицепремиерът.

Борисов говори ден след като руският президент Владимир Путин лично наблюдава успешното според съобщенията изпробване на ракетния комплекс и го обяви за надежден гарант на руската сигурност за десетилетия напред.

При вчерашният опит ракетата бе изстреляна от ракетния полигон "Домбаровски" в южната част на Урал. Според Кремъл тя успешно е поразила цел на полигона "Кура" на полуостров Камчатка (на разстояние от 6000 км).

Русия съобщи за този опит в момент на сериозно напрежение в руско-американските отношения, отбелязва АП. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


554
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
318
8
 
2
 
! Отговори
баба Ванга преди 5 години
ами то вече почна да се случва сега остана атентата и вулкана да изригне на чаршията червена
317
0
 
4
 
! Отговори
анализатор преди 5 години
И кога ще стане това, бабо Ванге?
316
2
 
3
 
! Отговори
АРМАГЕДОН преди 5 години
До ЛОРД ВЕЙДЪРКъртиш, Вейдъре! Весело изкарване!
315
3
 
4
 
! Отговори
анализатор преди 5 години
До оня .. .. .... . Гъзо. Това дето си го писал е наистина само от разбирач по ***. А това е много обратно на нормалното. Няма как да отправяш такива послания, когато руснаците не са с твоите задни сладострастия. Това ми дава право да ти задам един единствен въпрос - ти да не си от някой *** - гей клуб за умствено недоразвити, защото се виж и какви небивалици си писал, като да си и от ония за ЕЛХАТА!
314
7
 
3
 
! Отговори
баба Ванга преди 5 години
спокойно баба Ванга каза как ще свършат от метеорит вулкан на Червения площад ще изригне от другата страна цунами ще ги залее Сибир ще стане част от Китайско море кораби и лодки щи плуват там китайски за атентата Путин ще избяга в България гражданство ще вземе ще го приемат в БСП ще измести таварищката Нинова
313
3
 
2
 
! Отговори
ЛОРД ВЕЙДЪР преди 5 години
ЗЕМЛЯНИ, ГОВОРИ КОСМОС. АРМАГЕДОН СИ ПРИЗНА, ЧЕ Е БОСТАНСКОТО ПЛАШИЛО ОТ ТОВА ЛЯТО В СИБИР. ТЪЙ КАТО ЛЯТОТО СВЪРШИ, НЕ МУ СЕ ПЛАШЕТЕ. УВАЖАВАЙТЕ СИ БАНКИТЕ И СИ ХАРЧЕТЕ ПАРИТЕ. А И НАЛИ ЗНАЕТЕ, КАКВОТО ПЛАШИЛО СИ ЗНАЕ, ТУЙ СИ БАЕ ... БИЛ ПЛАШИЛОТО"АРМАГЕДОН" - ГОЛЯМ СМЯХ ПАДНА В КОСМОСА!
312
6
 
9
 
! Отговори
до Пулверизатор преди 5 години
С извинение, но заради такива индивиди като вас ганглиите ми хващат гангрена, а синапсите ми дават на късо..Само за протокола:НАСА - 10 000 000 $ бюджет и 6 години разра- ботка за писалка/химикалка пишеща в МКСРОСКОСМОС - простичко ползват молив с обикновен графит :-)САЩ и EU - всякакви зарядни за всякакви автомобилиРУСИЯ - обикновена зареждалка тип "ШУКО" в 220V от домашна мрежа за прототипите на еЛАДАПростотата, надеждността и ефикасността (КПД) на руснаците е пословична!!!!....
311
0
 
3
 
! Отговори
индианец преди 5 години
Пардон, пропуснах да отбележа, че от нас индианците ги и има и тия от племето на саблезъбите. Вече двама от тях са настъпили два пъти червената мотика. Я да ги видим колко са от това допотопно сборище ? Давайте, настъпвайте червената мотика, тя ви е любим цвят!!!
310
0
 
1
 
! Отговори
АРМАГЕДОН преди 5 години
До ЛОРД ВЕЙДЪР Аз съм, брат! Разкри ме!
309
2
 
2
 
! Отговори
анализатор преди 5 години
Какво е общото между куха лейка, кух пулверизатор и кух краварник?
308
2
 
2
 
! Отговори
анализатор преди 5 години
До Хехе/Муму. Няма как, като те прочетох внимателно, да не ти задам въпрос. А той е, при този умопомрачителен словоред и изказ на възприятие, Гунчо, тебе да не ти е дошло в повече от престоя сред фашкиите в краварника или, пардон, ти да не си отличника от подготвитгелната гпупа за усвояване на официалния език от градината в махалата, или, пардон, кумулативно и от ония в публикацията за ЕЛХАТА! Ама, вас наистина ви имало!
307
2
 
3
 
! Отговори
анализатор преди 5 години
До Пулверизатор. Не може да си ми никакъв колега, тъй като си кух пулверизатор и в един такъв кух уред, всеки знае, че там сиво вещество няма! Ти да не би да си за Гинес - кух пулверизатор, с изтекъл мозък? Тъй де ... безмозъчен пулверизатор, иначе нямаше да пишеш безмозъчните си простотии за аналитична сравнимост между зарядни станции и ракетни сънища - явно, нищо не разбираш от света! Все пак ти е простено - ти си един кух и издухан пулверизатор! Духай, пулверизаторе, духай ...!
306
4
 
4
 
! Отговори
индианец преди 5 години
Днес, преди обед, един мастит кривозъб журналист от една европийска телевизия, изигра сценка на индиански вожд, който дава уроци по демокрация на индианците, с цитатничене и вуду внушения за оправдаване на заплатата си, като стигна до собствения си самоатестат, че ... Путин бил нацист! По-кривозъба простотия никой до ден днешен не си е помислял, а този я изрече на глас и в публичното пространство. КЪДЕ Е ПОСОЛ-СТВОТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ - това е доказателство в подкрепа за елхата!
305
3
 
3
 
! Отговори
Пулверизатор преди 5 години
Колега "анализатор",какво лошо има в идеята за бързо зарядни ел станции?Изобщо "хора" като теб,какви руски ракетни сънища ви гонят денем и нощем,бе кукувици?
304
2
 
2
 
! Отговори
Хехе/Муму преди 5 години
До аналИзатор...Умници като тебе,наврели крака в печката като Чаплин от "Треска за злато",книжни ***, удобно цъкащи клавишите,разбирачи от Нищо...Пълно е с,Вас нещастници!!!
303
6
 
6
 
! Отговори
Да се ебът у гъзо преди 5 години
БлядистанциАмериканския ракетен щит е базиран на хиперзвукови ракетиТерорашка е поне 15 години след великите САЩ
302
5
 
4
 
! Отговори
До у бре преди 5 години
Русия обича най-вече водка, след това Родину,Сталину и чак тогава мира
301
4
 
6
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Тогава на нас защо ни са тия пещерняшките F-18, с прочието си още сигнатури? Ама ние с руснаците ли ще се гъбаркаме, по задокеански команди от селектора, когато С-400 са свалили експериментално китайска балистична мишена със скорост от 3 км/с и това е близо 10 000 км/ч? Тези F-ки да не би да летят с 3. 001 км/с, тъй като иначе парите са ни изгорели от пусто в празно? Вие, какво мислите?
300
1
 
4
 
! Отговори
ЛОРД ВЕЙДЪР преди 5 години
ЗЕМЛЯНИ, ГОВОРИ КОСМОС. До АРМАГЕДОН. ТИ ДА НЕ СИ БОСТАНСКОТО ПЛАШИЛО ОТ ЛЯТОТО В СИБИР?
299
1
 
1
 
! Отговори
ЛОРД ВЕЙДЪР преди 5 години
ЗЕМЛЯНИ, ГОВОРИ КОСМОС. До Рейган. НЕ МУ ВЯРВЯЙТЕ. ИСТИНСКИЯТ НЕ Е ЖИВ, А ТОЗИ Е ДЕФЕКТЕН ПРОИЗВОДСТВЕН КЛОНИНГ, ИЗДИРВАН В ЦЕЛИЯ КОСМОС ЗА ТЕРМИНИРАНЕ. АКО МУ ЗНАЕТЕ АДРЕСА, ПУСНЕТЕ СИГНАЛНА РАКЕТА. МЪЖЕТЕ В ЧЕРНО ВЕЧЕ ГО ТЪРСЯТ.