Тръмп: Руската намеса в изборите - най-голямата измама

"Това е най-голямата фалшификация в историята на политиката на САЩ"
30 дек 2018 15:15,
71
Тръмп: Руската намеса в изборите - най-голямата измама
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че разследването за руска намеса в американските президентски избори през 2016 година е "най-голямата измама" в политическата история на страната, предава РИА Нововсти.

Още по темата

"Фалшификацията на руската намеса е най-голямата измама в историята на американската политика", написа Тръмп в "Twitter".

По неговите думи, последните данни са потвърдили "абсолютното отсъствие" на доказателства за негов "сговор с Русия", предава "Фокус".

Американският президент обвини Министерството на правосъдието и Федералното бюро за разследване (ФБР) на САЩ, че са фалшифицирали разследването по времето на президента Барак Обама, за да помогнат на Хилари Клинтън да победи на изборите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
17
 
9
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Шефа на Мосад потвърди, че Русия се е месила в американските избори. Щом технити служби го казват, а те са няй-добрите в света, значи е така. Тръмп е лъжлива дядка.И патоците на двора знаят вече, че има руска намеса в изборите в САЩ, само Путин и придворните му шyтове се правят на гръмнати. Инесени данни от руски вербовчик, Руската нтернет система за намеса в чужди държавни работи е създадена още 90'-те години на миналият век!
36
10
 
6
 
! Отговори
До Тинев преди 5 години
А руснаците когато налагат Гладимора в Украйна, впоследствие на който умират хиляди хора, а "демократичното" нахлуване с танкове в Полша където руснаците избиват милиони поляци (Катинско клане). А това че руснаците прикриват над 50% от Сталинските престъпления, а руснаците когато избиват аристрократите на Литва, Латвия и Естония, защото не се подчиняват на комунизма. А Чернобил и това че СССР скрива от света какво е станало цели 2 дни??? И има още куп престъпления които руснаците извършват.....
35
20
 
6
 
! Отговори
Стига лъжи преди 5 години
Шефа на Мосад потвърди, че Русия се е месила в американските избори. Щом технити служби го казват, а те са няй-добрите в света, значи е така. Тръмп е лъжлива дядка.
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз ще се радвам да се разберат помежду си,както вътре,така и външнополитически!Никой няма нужда от конфликти и никой не печели от това,нека се разберат като зрели хора!
33
4
 
17
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
Където и да стъпят американците, почват кръвопролитията.Още при стъпването си на континента, англиганската *** е почти избила корените жители. Робовладелството процъфтява в САЩ. ЕДИНСТВЕНАТА страна употребила АТОМНА БОМБА е САЩ. САЩ изгориха Виетнам с на,палм. САЩ убиха Саддам Хюсеин. САЩ - САЩ - ТЕРОРИСТ 1.
32
1
 
12
 
! Отговори
Тръмп преди 5 години
Защо не отразиха нашите медии посещението му в ам. бази в Германия и Ирак.Ключова реч държа Тръмп там, която засяга пряко БГ за вноската в НАТО, никакви анализи, нищо.Да не говорим за Ердоган и САЩ, януари Ердоган и Владимир, за СП 2 нито дума.Светът е пълен със събития, а нашите анализатори коментират елхи и звезди!Единственият президент в историята на САЩ, който от А до Я си спазва предизборната програма.А най-изненадващото Владимир не е поздравил БГ, ако е вярно да видим.
31
4
 
18
 
! Отговори
тя преди 5 години
На американците им се привиждат руснаци и денем и нощем! Смях в залата !
30
2
 
1
 
! Отговори
до26 преди 5 години
първо вие се разберете, че твоята стана сега, крадеца вика дръжте крадеца...хайде да си доволен, руснаците ви хакнаха изборите от землянка обурудвана с правец 16 и телефонен дайълъп модем...доволен ли си сега
29
3
 
2
 
! Отговори
До л.к.№7 преди 5 години
А не това е руски патент - сигорно подготвят някой Ли Осуалд.Но този път няма да е Далас а Маями.
28
4
 
16
 
! Отговори
Shark преди 5 години
А добро утро. Най-сетне проява на малко разум у краварите
27
2
 
25
 
! Отговори
факт преди 5 години
Най после истината излезе на бял свят.
26
4
 
21
 
! Отговори
истината преди 5 години
Ето и президента на заразното зло САЩ ви го казва че всичко е измама и лъжа,разбрахте ли сега промити мозъци и ***?вашия президент ви го казва.....не Путин.
25
2
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
До Ку ку куВземете си го гръмнете, една добра практика...
24
3
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
Очаква се повторение и в Афганистан!
23
17
 
3
 
! Отговори
Ку ку ку преди 5 години
Импичмънт му е майката.А руснаците как Кричали-Тръмп наш.
22
3
 
9
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
Да, голяма гавра с тази Сирия...
21
2
 
4
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
За твоята болест, лек няма! Само повтаряне!
20
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русофили разберете се. Едни ни разправят колко гениални били руснаците че чрез намесата си са избрали американския президент а други ни убеждават че това било лъжлива новина дело на ФБР, медиите и не знам кой още. Истината е че руснаците искаха Тръмп за президент а той сега се гаври с тях, за да не иде в затвора.
19
4
 
20
 
! Отговори
тя преди 5 години
И "руската намеса" и "скрипал" са атаки срещу единствената страна в Света , която им противостои!
18
3
 
17
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
Два примера за евроатлантическа хуцпа:Борисов го хващат на запис с Кокинов да обсъждат назначаване на магистрати - Излиза един комунистически жендър Професор и като мазен котарак обяснява, че записа е незаконен.Хващат дъртата интригантка Хилари да манипулира вътрешните избори в Демократическата партия.... Вой до небето, че й разбили пощата.Хуцпа да ге!