Русия за новите санкции на ЕС и САЩ: Цинизъм!

Страната ще отговори на наложените ограничения
16 мар 2019 12:30, Александър Попов
269
Русия за новите санкции на ЕС и САЩ: Цинизъм!
Снимка: Reuters

Русия задължително ще отговори на новите антируски санкции, наложени от ЕС срещу руски граждани заради инцидента в Керченския пролив. Това се посочва в публикувано днес комюнике на руското външно министерство, цитирано от ТАСС.

Още по темата
"Мотивът за включването на наши сънародници в незаконните санкционни списъци на ЕС поразява с лицемерието си и цинизма. По същество става дума за сътрудници на граничната служба на Федералната служба за сигурност на Руската федерация, които мъжествено изпълняват своя дълг за защита на държавната граница на нашата страна. "Вината" на нашите граничари е в това, че със своите решителни действия те са се противопоставили на грубата провокация в района на Керченския пролив, организирана от киевските власти на 25 ноември 2018 година. Руската страна няма да остави без отговор враждебната акция на ЕС", се посочва в комюникето на руското външно министерство.

САЩ, в съгласие с Европейския съюз, Австралия и Канада, наложиха нови санкции срещу руски физически и юридически лица заради "продължаването на агресията им" срещу Украйна.

Санкционирани са шест физически лица и осем руски компании, сред които оръжейни компании. Те са включени в санкционния списък заради атаката срещу украински кораби в Керченския проток край Крим през ноември миналата година и заради подкрепата за проруските сепаратисти в Източна Украйна.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още по темата: САЩРусияЕСсанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно кога ЕС ще въведе санкции на международния съд в Хага за военни престъпления ,ето САЩ вече въведе. Тъй този съд взел че се заинтересувал от престъпления извършени от американски граждани и военниЗащо изоставаме ?
133
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 150ОНД де юре съществува. Комунистическите *** винаги извъртат истината както им изнася.А, да. След като Русия заграби чужда земя, всички останали държави от ОНД се убедиха що за стока са пияните хулигани и, май си прав, ОНД де факто не съществува.
132
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руская деревня от 17 - 19 век кай... То в Лондон и Париж през същия период е било супер хигиена и разцвет... ;))))) А в периферията и по селата няма да говоря ;)))))Що не се образовате малко? Поне няма да изглеждате смешни ;)))
131
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонимен 149,То ОНД дефакто отдавна не съществува! До анонимен 145,Два континента и половина твърдят- само че като се има в предвид, че континентите са 6 без Антрактида, то значи това е по-малко от половината свят!
130
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички държави от ОНД твърдят че Крим не е руски. (Ка)путин даже най-близките си съюзници не може да прилъже.
129
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук има такива разбирачи, че мамата си трака. От форума смелчаци много, Путин лош, на закуска деца ядял, Крим бил още Окрайнски, моста щял да падне. Обеденявайте се с приятелите си от фащ, братята си хохи и за начало върнете Крим. УСПЕХ СУКИ!!!
128
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти как броиш континентите? Бившите колонии на UK странно подкрепяни от ЕС, въпреки че се дистанцираха от европейския съюз, понеже не можели да плащат годишни такси, което не е точно санкции... а само отказ от финансиране ?!?
127
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно ден година храни, тази вечер приятелите на ФАЩ ще преизпълнят плана. Чичката _орос скоро ще раздава заплати.
126
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ, в съгласие с Европейския съюз, Австралия и Канада---ДВА КОНТИНЕНТА И ПОЛОВИНА,ТВЪРДЯТ ЧЕ КРИМ НЕ Е РУСКИСЪГЛАСЕН СЪМ
125
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страната ще отговори на наложените ограничения---И ЩЕ ИМА РЕЦИПРОЧЕН ОТГОВОРКОЛКО ЛИ ЩЕ РЕВЕ ПУТИН
124
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЦИНИЗЪМ!!!След като е така, грабвай вилата и ходи да върнеш Крим на хохлите!
123
1
 
2
 
! Отговори
От руската деревня преди 5 години
Ние тука не можем да разберем, или по точно аз питам се, защо англичаните са изненадани, че изразяваме известна досада и недоволство, когато четем новините за това как UK напускали Европа...
122
0
 
2
 
! Отговори
Iozeff преди 5 години
До АнонименТова за патроните верно ли е!? Ха-ха-ха!
121
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според Россат 70% от пенсионерите в русия са с 7600 рубли 180 лева Пенсия ако доживеят да я вземат де
120
9
 
3
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 5 години
До ЦИНИЗЪМ,Велика, велика, колко да е велика държава, която напълно самостоятелно съществува няма и 30години! Иначе съгласен съм, че на Путин му е време да се оттегля, ама явно самия запад е за Путин пред варианта на власт в Русия да се възкачат такива личности като Платошкин и Грудинин, които наистина мислят за икономиката на своята стана и благосъстоянието на гражданите й.
119
6
 
1
 
! Отговори
Офф преди 5 години
Руская деревня, по добре архитектура на Москва 17-19 век. Това руското дворянство или бедност от селата е нещо интересно само за в книгите и романите
118
3
 
1
 
! Отговори
До 19 преди 5 години
Хънзи, знам, че личността на Путин те обзема понякога, и опита да прикриеш това зад излъскан бг шрифт на изказа е особено иновативен, но не се терзай особено на тема Медведев, да предприемеш негова личност вече ще ти бъде трудно, особено от Видин, докато наблюдаваш как въжделението ти си говори с бившата си в новинките
117
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да украинските моряци имат най-малка вина, но са изпълнявали заповеди. Санкциите на САЩ и ЕС само ще им навредят. Вместо да минат по тънката процедура, сега ще ги осъдят по пълна програма. Какво печелят САЩ и ЕС от това? Само едно - затвърждават си т..ъпотията.
116
23
 
6
 
! Отговори
ЦИНИЗЪМ!!! преди 5 години
Всичко, каквото е направил този наричащ себе си- Путин е ЦИНИЗЪМ на степен n-1!!! Ако може да изчисли какъв цинизъм е самият той и неговата политика спрямо велики народи и държави, като Украйна например, ще бъде прекрасно !!!
115
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до гого кажи, от кое село си?