Москва: Руските военни във Венецуела - напълно законно

Числеността на руския военен контингент остава неизвестна
27 мар 2019 12:50, Елка Василева
84
Москва: Руските военни във Венецуела - напълно законно
Снимка: архив, Reuters

Външното министерство в Москва заяви, че пристигналите във Венецуела в края на миналата седмица руски военни имат пълното право да са там, предаде Асошиейтед прес.

В първия официален коментар на Русия след дислоцирането говорителката на външното министерство Мария Захарова каза вчера, че то е било осъществено "в пълно съответствие" с венецуелската конституция и с двустранното споразумение за военно сътрудничество. Тя отказа да уточни числеността на руския военен контингент във Венецуела.

Още по темата

ТАСС също цитира изявлението на Мария Захарова, в което тя нарича "специалисти" изпратените във Венецуела руски военни, пише БТА.

Опозиционният лидер Хуан Гуайдо каза вчера в парламента, че пристигането на военни от Русия означава, че Николас Мадуро няма доверие в собствената си армия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА РУСКЕТЕ ВОЕННИ ОТБИВАТ АТАКИТЕ НА СПЕЦ- ЧАСТИТЕ НА ЦРУ -ОПИТВАЩИ СЕ ДА СЪЗДАДАТ ХАОС И МИЗЕРИЯ .. СЪОТВЕТНО- С ЩАТСКИ БАНКИ -"ГЕПИЛИ" ВЕНЕЦУЕЛСКИ ПАРИ ПО НАРЕЖДАНЕ НА ГАДНАТА ЦИОНИСКА -СЕМИТСКО-ПЕТРОЛНА *** -ПРЕДИМНО ОТ ТЕКСАС !!! КАКВО ЛИ МИСЛЯТ В ЮТА МОРМОНИТЕ !?!?!?И НАШАТА "БНБ" СЕ ВКЛЮЧИ В ПОЛЗА НА МРЪСНИЦИТЕ !!!
61
1
 
2
 
! Отговори
Путин Велик преди 5 години
Една чудесна малка военна криза във Венецуела би нарушила доставките на нефт на най-богатата на нефт държава в света. И чудо: Цените на нефта ще се покачат и Путин ще закърпи бюджета.Така само с няколко самолета и малко неефективни ракети, Путин ще блесне като болшой стратег. Може да вземе даже нобелова награда за икономика.
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да де, точно като в Крим.
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Усещам, че пак ще има Груз200
58
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
чудех се какво става във Венецуела, че много заглъхна работата..., а то братушките кацнали в Каракас и световните медии онемяха... не знаят какво да кажат....
57
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За руските военни никога няма нищо незаконно.При тях всичко е законно,защото имат ядрени ракети и много кораби и самолети.Дори инвазия да направят,тя ще е законна.Защото са по силните.Не че някой ще ги извика,ами защото няма кой да ги спре.
56
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РУСКИТЕ ВОЕННИ ГОТВЯТ ТАКЪВ КОЛЕЦ В КРАВАРСКИЯ ДИР...НИК ЧЕ ЧАК НА МЕН МИ СЕ РЕВЕ.ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ
55
3
 
14
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен до 54....а след някоя година Руски военен парад във Вашигтон,с Генерал Шойгу, на бял кон,да приема парада,,,ако така вървят нещата,то бива американска наглост , бива, ама,,,
54
3
 
1
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен"Крим наш ! - и свърши водата"Така Ано Умни зааа малко да излезеш правслед като Украинците отрязаха Крим и като продукти и като ток и като вода наистина имаше сериозна КризаПитейната вода се разреши проблема като взеха вода от планината в Южен Кримелектрото построиха две паро-газови ТЕЦ 980МВ мощностКримския мост - транспортаЛетището в Семферопол - транспортТаврид аутобан - Транспорти остана вода за поливане - ЙОК още не е разрешен проблемакак и кога не се знае - много сло
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилното име на тази пирамида е на Маслов .
52
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 53 А,от другата година Сибир провинция на Китай!Кое е по-богато Сибир или Куба и Виетнам?
51
1
 
15
 
! Отговори
1 преди 5 години
така,днес Венецуела, утре В Куба, после старите бази във Витнам и Алжир,,, крайно време беше,каквото повикало, това се обадило,,,аман от американски прототии,
50
1
 
4
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Пирамидата на Маслоу е инструмент за въвличане на народите в потрбителската спирала. Заслепени и затънали в потребности от стоки на "високия" стандарт, хората позабравиха и пренебрегнаха нормалните човешки ценности.Пирамидата на Маслоу не е инструмент,, а теория, която дава подредба на потребностите, а не тълкуванието ОТ тяхната нужда. За да задоволим потребностите от високият стандарт, първо трябва да задоволим тези от дом, храна, превоз и т.н. В това фактически се състои пирамидата наМаслоу!
49
2
 
3
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Пирамидата на Маслоу е инструмент за въвличане на народите в потрбителската спирала. Заслепени и затънали в потребности от стоки на "високия" стандарт, хората позабравиха и пренебрегнаха нормалните човешки ценности.Може ли човек да мисли за нормалните човешки ценности, след като има липса на лекарства по аптеки, като заплатата ти е часовата наденица на служител от демократична държава. За какви нормални човешки ценности иде реч, щом живота на човек се свежда до неговото отелявване!?
48
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 44То и тока им беше "свършил" в Крим, ама сега си имат електроцентрали даже да продават ток! Така и с водата ще стане!!! Абе, зло-ба-ри.............каквото и да искате да направите на руснаците (основно лошо), НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ! РУСНАЦИТЕ ВИНАГИ ПОБЕЖДАВАТ, ЗАЩОТО СА НА ПРАВИЛНАТА СТРАНА НА ИСТОРИЯТА!!!!!!!!!1
47
3
 
27
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Крайно време беше, даже много се забавиха.
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пирамидата на Маслоу е инструмент за въвличане на народите в потрбителската спирала. Заслепени и затънали в потребности от стоки на "високия" стандарт, хората позабравиха и пренебрегнаха нормалните човешки ценности.
45
6
 
30
 
! Отговори
Всичко с времето си преди 5 години
Положението във Венецуела ще се стабилизира. Както стана в Крим и Сирия. С Венецуела са Русия и Китай. А с каквото се е заел Путин, е станало. Това е достатъчно.
44
7
 
1
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Пирамидата на Маслоу, дава практическо обяснение, за положението на хората във Венецуела.Няма как човек да задоволява по-висшите си потребности (потребности от стоки на високият стандарт, развлечения, самоусъвършенстване), след като има липса на стоки от първа необходимост и лекарства.
43
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така се започна в Крим, после в Сирия, сега и във Венецуела. Наред са Варна, Бургас, Несебър, "Золотые пески", "Солнычный берег", "Албена" и Созопол, и т.н.;)Да не забравяме, че "Алша ваш", но цимента наш!