Тръмп и Путин ще обсъждат руската намеса в предстоящите US избори

Срещата може да се състои следващата седмица
23 юни 2019 20:27,
27
Тръмп и Путин ще обсъждат руската намеса в предстоящите US избори
Снимка: Reuters

На срещата на високо равнище на Г-20 в Япония следващата седмица, американският президент Доналд Тръмп може да обсъди с руския си колега Владимир Путин темата за вероятна руска намеса в предстоящите през 2020 г. президентски избори в САЩ, предадоха Ройтерс и ТАСС.

"Възможно е", каза Тръмп в интервю за телевизия Ен Би Си, излъчено днес.

Още по темата


"Ако искате да го направя, ще го направя", добави той в отговор на въпрос дали ще предупреди руския си колега, че евентуална намеса на Москва в американските избори е недопустима, предава БТА.

Малко по-рано днес пък руският президент коментира обтегнатите отношения между двете суперсили като каза, че Москва ще изчака Вашингтон да поднови диалога.

"Нека те да решат дали искат, или не искат да развиват отношенията си с Русия. Ако искат диалог, ние сме отворени за това, ако ли не, ще ги изчакаме да узреят", изтъкна Путин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: САЩРусияпутинТръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
32
 
! Отговори
бай Ван преди 4 години
Ставането на нещо ясно в руско американските отношения минава през поредното разбъркване на картите от което освен Щатите друг полза няма на има.
14
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В миналите или в предстоящите избори, ще я обсъждат, или ще я уреждат? Не става ясно.
13
2
 
34
 
! Отговори
Спомени преди 4 години
през 2000 година манипулиращи изборите в САЩ с цел имитация на демокрация ме намериха в Киев . Поискаха становище кой да изберат за президент Джорд Буш младши или АЛ Гор..Вижте тогава какви смешни разлики имаше в гласовете ..При имитацията на демокрация между Хилъри КЛинтон и Доналд Тръмп беше още по интересно..Агент на FBI контролиран с микро чип няколко пъти по време на изборите искаше АРЕСТ НА ХИЛЪРИ КЛИНТОН ..
12
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В американските медии тръмпунякътказва друго -- в Осака на Г-20 трябва да се срещна задължително или с Путин или със Си Дзинпинг. Т.е. тене се натискат за среща с тръмпуняка,а той. Путин и Си са реално управляващисвоите страни, докато тръмпунякът ефигура за декорация, от която не зависятмного неща. Хелоу на тиквенска българия.
11
1
 
47
 
! Отговори
Цирк преди 4 години
Какви са тези глупости,щели да обсъждат Руска намеса.....!!!
10
0
 
43
 
! Отговори
юбералес преди 4 години
Путин: Доналд, слагай санкции на иранския нефт, че да минава през Русия.Тръмп: Володя, крепи Иран, да плаши саудитците, че да им продавам оръжие.
9
1
 
57
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
вече незнам дали има смисъл да коментирам кретенизмаа на западната пропаганда ,изборите още не са дошли но вече значт ,че лошпата Русия щяла да им се намеси ?Има ли нормални хора в мейстриим журналистика ,как може изобщо да се коментира сериозно подобни абсурди бе ??Путим ли им е броял бюлетини,руснаци ли са гласували ,как ее възможно това изобщо да им се меси някой в изборите дори и да иска ???Само малоумнна пропаганда и истерии!
8
1
 
43
 
! Отговори
Въпрос преди 4 години
Ако някой от вас е президент би ли признал публично ,че чужда държава се намесва решително в избора на президент и не могат да направят нищо против това???
7
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен до Смях преди 4 години
Наистина ставаш за смях с простотиите които си написал, още по голям смях е ако Руснаците наистина избират кой да е президент на сащ.
6
5
 
35
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Сега Путин трябва да каже на Тръмп право в очите, че е предател!Щом стана президент, Тръмп на бърза ръка забрави кой го освободи от фашистко робство и се продаде на американските интереси за жълти центове! Истински предател!
5
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво, ще се уговарят, точно каква да е намесата ли, що ли!?Алоууу, "журналистите", вие за смислова стилистика на изложението чували ли сте!??
4
0
 
53
 
! Отговори
До смях преди 4 години
Смях сигурно е горд ром, по стила на писане го разбирам
3
37
 
35
 
! Отговори
Смях преди 4 години
Хаха, щели да разговарят! Представяте ли си гледката:Тръмп върви, величествен, красив, горд, цар на най-великата държава, физически силен, жените припадат около него, уверен, мъжествен...А срещу него кърши ръчички метър и 30 човече, панталоните му треперят, влажни, ризата му омачкана, конфекция, обувките му протрити, челото му потно...И щели да разговарят! Хахахххх-ха.Ох, ще ми се пукне далакът от смях!
2
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На говориха се и ще си делят. Хората си мислеха, че конфликтът между тях е лош, но съюзът.... Хех. Съюзът означава, че ще ни за трият всички...
1
29
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВВпуткин се чу да говори, откакто избраха Тръмп ВВПуткин мълчи като риба, хак да му е.