Руска инфлуенсърка открита мъртва в Москва, тялото й в куфар

Тя наскоро се дипломирала като лекар
31 юли 2019 13:19,
109
Руска инфлуенсърка открита мъртва в Москва, тялото й в куфар
Снимка: Instagram

Руска инфлуенсърка беше открита мъртва, с десетки прорезни рани в апартамента си в Москва.

Екатерина Карагланова е била открита след като семейството й е дало сигнал, че в продължение на няколко дни тя не се е свързала с тях.

24-годишната Екатерина наскоро се е дипломирала като лекар, пише BBC. Тя имала 85 000 последователи в Instagram, където феновете й я оприличават на Одри Хепбърн.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Скажу честно, я достаточно прохладно отношусь к пляжному отдыху, который длится более 5-7 дней. Но иногда он бывает просто необходим. На море меня сложно застать на лежаке с серьёзным лицом и при полном параде (примерно как на этом фото, которое было с трудом сделано в последний день 🙈) . Обычно не могу усидеть на месте ни минуты, бегаю с веселым пучком на голове, вся в песке и соли. Могу часами прыгать на волнах, совершать заплывы на длительные расстояния и кататься на всех водных аттракционах, какие только возможны 🏄🏽‍♀️ Единственное, что я ещё не освоила, это погружение с аквалангом. Страшновато, но думаю, когда-нибудь решусь. А как вы обычно проводите свой пляжный отдых? #travelstory#travellifestyle#travelblogger#dominicanrepublic#ocean#travelling#pearlbeachclub#puntacana#kati_travels

A post shared by Kati K. 💁🏻‍♀️ (@katti_loves_life) on

Като вероятен мотив за престъплението полицията разследва убийство от ревност.

Наскоро тя започнала нова връзка и планирала пътуване до Холандия, за да отпразнува рождения си ден на 30 юли, пише "Московский комсомолец".

Родителите й обаче се притеснили, защото се опитвали да се свържат с нея, но тя не отговаряла.

После те се свързали с хазяина й и поискали достъп до апартамента на Екатерина.

Там обаче намерили само куфар с тялото й в коридора. Баща й повикал линейка, но Екатерина вече била мъртва и с прерязано гърло.

Според полицията няма доказателства, че тя се е борила преди това. На мястото на инцидента не е открито и оръжието на престъплението.

Записи от охранителни камери показват, че бившия приятел на Екатерина е посетил апартамента й около дните на нейното изчезване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво е това животно Инфуенсър?
48
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Била двоен доктор. Първо предизвиквала болестите, а после ги ликувала. Била венеричен лекар.
47
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наконец то эта шкура получила то что заслужила!Коментар на Виктория Торарева в инстаграм на стр. на труженичката опааа инфлуенцърката.Незнаех, че новото име на труженичките е инфлоенцърка.
46
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Новина от миналата седмица !Браво, бързо работите :)
45
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И,кво стана.Искала му *** да ходи в Холандия сама.Той не и дал.Тя решила да си ги заработи с парола " бял чаршаф".Он се представил за богат клиент и за една вечер 10 000 долара.Отворила му,скандал,нож и куфар....Добър сюжет за турски сапунен сериал....
44
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 53Българската дума за човек способен да влияе на хората е манипулатор-Айде не се прай на умен, че излизаш тьп. Първо манипулатор е тотална чуждица, второ смисълът е съвсем различен.
43
1
 
11
 
! Отговори
Циник до 58 преди 4 години
Римова.. Смсонайт... Луи Витон..Руските парвенюта и държанките им... Купуват само марково
42
2
 
11
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Преписано... пак... Намерили са я куфар... само краката и стърчали от него.Скъсала с 52 годишния си "приятел" над 2 пъти по-стар от нея... Сигурно новия и - е бил хем с пари... Хем по-млад.Обикаляла световните курорти с "чичко паричко"... 24 годишна рускиня...Руска драма
41
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баси гадното самоубииство
40
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Новината" е от миналата седмица !!!Разбирай, "претоплена манджа".
39
17
 
27
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
На рушкоезичните във форума не им хареса думата "Инфлуенсър" защото не им звучи като русизмите в българския ... Хванаха се за нея по същия начин по който *** се вкопчи в "Джендъра" от Истанбулската конвенция, като го извади от контекста и го набута в торбата с караконджулите си, за да плаши с него червените бабички ... !!!
38
6
 
26
 
! Отговори
До 50 Драги ми .... преди 4 години
Българската дума за човек способен да влияе на хората е манипулатор.
37
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оф големите патрЕоти пак се хванаха за глупости :) целия ви език е пълен с чуждици и особено турски думи ама инфлуенсър ви е проблема :)
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Инфлуенсарка ама руска.
35
0
 
2
 
! Отговори
qmentaTOR преди 4 години
Браво, Боряна Павлова! "Инфлуенсърка", така се пише. Покажи им. Още можеш.
34
15
 
12
 
! Отговори
Драги ми читатели преди 4 години
Докато не ми намерите дума за "личност със способността да влияе на хората" спрете да се оплаквате за думата "инфлуенсър/ка". Колко трябва да сте ограничени, за да си мислите, че сте големите патриоти като нахраните някаква английска дума. Ами хайде тогава почнете да се опаквате от американските думи като компютър, смартфон и т.н.И междувпрочен, както в един друг коментар един беше казал точно по този повод: кое ви звучи по-добре "България Еър" или "България Въздух"? "Смартфон"/ "умен телефон"?
33
8
 
17
 
! Отговори
Легендата преди 4 години
Тази мода с леките жени да се изживяват като инфлуенсърки, моделки, психоложки е докато не ги приберат в куфара. Всяка жаба да си знае гьола или да би мирно седяла, не би чудо видяла.
32
7
 
10
 
! Отговори
рускиня до дон кихот преди 4 години
Разбира се че всеки душа носи и има право да подреди живота както си намери по-добре. Но млади девойки, дето смятат че са неотразими и мъже просто ще пълзат на коленете след тях и затова хубавиците могат да се подиграват с чувствата им - получават много жесток урок. В случае урокът е смъртоносен.
31
1
 
3
 
! Отговори
бай Тошо преди 4 години
боздисаха хубавото момиче
30
3
 
15
 
! Отговори
дон кихот преди 4 години
До рускиняСтига скъпа, ние 52 годишните нямаме нищо против подобни компаньонки. За жалост младите влагат страст и развалят нещата.