Руската армия се оборудва с машини за война в града

Ще си купи модерни бъгита, бронирани коли...
22 ное 2019 14:31,
150
Руската армия се оборудва с машини за война в града
Снимка: Reuters, архив

През 2020 г. руското министерство на отбраната ще снабди армейските танкове и бойни коли с комплекти за допълнителна защита, за да се използва бойната техника по-ефективно в градски условия. Това заявява в интервю за "Известия" генерал-майор Сергей Бибик, началник на управление в министерството, пише БТА.

Същевременно за специалните сили от руската армия ще бъдат купени модерни бъгита "Охотовед" и бронирани коли "Есаул". Войските ще получат общо 15 нови модела автомобилна и бронирана техника, "усъвършенствана въз основа на бойния опит от последните локални въоръжени конфликти", включително танкове Т-80БВМ и Т-90М.

За мотострелковите части са разработени нови бронирани коли "Тайфун-К" 4х4 с дистанционно управляем картечен модул, а за медицинските подразделения - защитени санитарни коли, добавя руският генерал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СерГей БИбик ...мда самото му име говори що за техника пак са издялали ....
114
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво ще ги ползват? Да нахлуват в градове? Или да смазват бунтове? Втората възможност ми изглежда по - логична.
113
6
 
3
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 години
Ако Русия и Китай спрят Износа си ?Света Умира .
112
0
 
2
 
! Отговори
Сун Дзъ преди 4 години
Преди да гризнат дървото, селяните и враговете ще се скрият в града
111
3
 
6
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 години
Руснаците имат Опит от Сирия . Ако имаха такива Машини , щяха за една седмица да освободят Европа и Сирия от ИДИЛ .Но всичко е Опит , а не Образование - за справка Хитлер .Русия е Огромна Държава на която всички Нормални Хора Разчитат .
110
4
 
4
 
! Отговори
13 преди 4 години
Направили си руснаците Охлюведи и танкове Т-БМВ. На кой му дреме за руснаците? Руснаците присъстват само в новините на Балканите и САЩ. По останалите земи ги споменавата веднъж годишно, ако няма изобщо какво друго да напишат.
109
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами тогава ще пуснат якутите и осетинците. Може и балкарците и тувинците, а защо не калмиците и даргинците!------Къде ше ги пуснат?В София ли или във Варна?После бездомните *** ше им разнасят кокалите. Нали знаеш, че никой не е излезнал на глава с българския войник.
108
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
русия не е империя тя няма ,колонии имат всички ги знаем сащ англия франция тте са империи чакаме да се распадат тези империи особоно нато -разбивачи на държави
107
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 102Значи още един *** е повярвал в лъжите за "страшния разгром на вагнеровци"! Отначало нали бяха 600 убити, откъде взе това 100:0? Убити са с тежка артилерия и хеликоптери "Апачи" 11 леко въоръжени наемника и то не в бой. Това се потвърди отспециална проверка на място от екип на Die Welt. А какво ще кажеш за прецизната бомба на ВКС, която унищожи 30+ елитни разузнавачи на НАТО и Израел, събрали се на съвещание? И то само защото не са съобщили за сбирката на руснаците!
106
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няколкото албанеца подвизаващи се тук да знаят че ще ги закопаме плитко.
105
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гладен *** разпад сънува.
104
5
 
7
 
! Отговори
За който не знае преди 4 години
Русия е била, и ще бъде велика.
103
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Сата НАТОСатанаиле, поредната ти глупост!"Ами ако от града снайперисти трепят чеченците и бурятите?"Ами тогава ще пуснат якутите и осетинците. Може и балкарците и тувинците, а защо не калмиците и даргинците!Ще обясня, че руснаците масово въведоха в армията снайперски карабини, и то - с много високо качество. С "Лобаев" поставиха световен рекорд по далечина. Имат уникална апаратура за откриване на вражески снайперисти. На парадите маршируват цели карета с безшумни снайперски карабини.
102
4
 
2
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Нито една империя не е оцеляла, рано или късно се разпада. Насила хубост не става.Та кога викаш да чакаме разпада на САЩ?????
101
4
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
До БобиГрадовете се заобикалят и изолират - след максимум седмица града капитулира поради липса на Вода(болести), медикаменти и храни(съхраняват се при производителите в повинцията)------Значи руснаците смятат да ни морят с глад и болести? Ами ако в града има скрити бойни групи, кво праим? Ами ако от града снайперисти трепят чеченците и бурятите?
100
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От известно време излиза инфо, че РФ е пред разпад. Май ще излезе вярно ... всъщност е логично, стандарта на живот там пада, а с него расте недоволството. Нито една империя не е оцеляла, рано или късно се разпада. Насила хубост не става.
99
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тез горките ментално са още пред Сталинград, а цивилизационнпо някъде 19 век.
98
8
 
10
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"А кошмара е за рашките знаят че за 1 Абрамс ще горят 5 колхозни екипажа в Т90 та та си ..."Кошмара на АБРАМС изобщо всички западни танкове се нарича КОРНЕТ-МНе само че има бронепробиваемост до 1600мм еквивалентна броня а и системи от класа Трофи не могат да спрат залп от няколко ракети от 1 до 4 летящи на разстояние 150м една след друга по лазерен лъч и дори трофи две да свали последвалите две удрят в една точка няма танк който да издържи подобно нещо дори в защитената челна прое
97
7
 
6
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"Значи Путин се страхува повече от своите отколкото от НАТО !Клаустрофобията е неизлечима болест при диктаторите, а с възрастта преминава в акутна фаза."Значи в САЩ са по-големи параноици и от Путин. Веднага след като почнаха да се изтеглят от Ирак - По-старите MRAV бронирани машини връщани от странство след козметичен ремонт - изтупване от пясъка се предоставяха на ... Местните полицейски управления ... за усилване на щата за борба с "advanced" заплахи...
96
3
 
4
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"Бръкмата ,Псу57 ,топа Каалиция що ги нема нещи без аналогово не палят ли ?"Анонимен Писател като Чукча не ЧитателПървите Серийни Су-57 вече са доставени в Торжок(води се Руския Топ Гън) за да обучават пилоти.А Коалиция СВ все още не се произвежда защото Шасито от Т-90 едвам издържа масата на системата. Чакат да се одобри Шасито от Армата за приемане на въоръжениеА коалиция СВ дори в този вариант е с персонал само 3 човека и Роботизиран Купол(ПП заряда се иницира с микровълни)