Самолет кацна аварийно в Русия, вторият пилот почина

Самолетът излетял от "Шереметиево", кацнал в Ростов на Дон
24 ное 2019 11:57,
39
Самолет кацна аварийно в Русия, вторият пилот почина
Снимка: архив Reuters

Пътнически самолет, излетял от московското летище "Шереметиево", извърши аварийно кацане на летището в Ростов на Дон, след като на втория пилот му станало лошо. По време на приземяването той е починал, съобщи за ТАСС източник от регионалните служби за извънредни ситуации.

Самолетът е излетял от "Шереметиево", съобщава БТА. Към 10 часа на втория пилот му прилошало и било отправено искане за писта за извънредно кацане. По време на приземяването вторият пилот, роден през 1970 г., е починал, каза източникът.

Според летищната пресслужба става въпрос за самолет на авиокомпания "Аерофлот", изпълняващ полет от Москва за черноморския град Анапа.

Властите изясняват обстоятелствата около случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
37
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващия път върху кремъл
5
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз несъм комунист бе
4
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1БояришникЪТ е подлог и се члeнува, научи българския и тогава дрищи!За ГЛОНАСС знаеш, а за катастрофата с капсулата за многократно използване на SpaceXна 22-ри не си чул! Защо ли? Нищо, ще чуем за следващата катастрофа с капсулата на Boeing на 14.ХII. Щяла да бъде много хубава и едно място щяло да бъде с $5 млн по-скъпо, отколкото със "Союз".
3
1
 
70
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Точно поради тази причина пилотите са двама. Мир на праха на загиналия, но съдбата понякога е такава. Аневризма или инфаркт ... става за миг и никой не е застрахован! Добре, че самолетът е кацнал нормално ... всичко останало е алабала!
2
6
 
64
 
! Отговори
Бай Танас преди 4 години
Жалко за човека. Поздравления за другия пилот особено, ако е първи офицер, а не капитан. Да приземи сам самолет си изисква добри умения, хладнокръвие и топки, като цяло.
1
55
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боряшника не прощава снощи и един сателит на глоНаз се запали в атмосверата...