BG журналист прекъсна Путин, подари му икона

"В България много ви обичаме", казал Атанас Стефанов
19 дек 2019 17:30, Петя Славова
108
BG журналист прекъсна Путин, подари му икона
Снимка: Bulgaria ON AIR

Български журналист прекъсна годишната пресконференция на руския президент Владимир Путин. Атанас Стефанов от информационна агенция "Булпрес" се опита да подари икона на държавния глава с викове "В България много ви обичаме".

Журналистът уточнява, че целта на иконата на Св. Иван Рилски е да се засвидетелства почитта към президента. Той имал и още един подарък - традиционна българска сурвачка, предаде Bulgaria ON AIR.

Владимир Путин и говорителят на Кремъл Дмитрий Песков благодариха на Стефанов. Тази година пресконференцията на руския президент превлече рекорден брой журналисти.

Близо 1900 са акредитираните репортери за събитието. Миналата година бяха необходими близо шест часа на Владимир Путин, за да отговори на въпросите на журналистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"След 2СВ Русия е окупатор в България. От България са изнесени към 30 тона злато в посока Русия."Мушмурок гърбав, в момента, всяка година се изнасят по 11 тона злато от България. И посоката не е изток!
51
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 50Също така, Хитлер е започнал 2СВ заедно със Сталин . Виж пакта Рибентроп-Мол.отов. Сталин се обръща срещу Хитлер чак когато разбира, че Хитлер няма намерение да си поделя Европа с него. Дотогава Русия е била на страната на Германия.
50
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До икона на Св. СталинЩе ми се да кажа нещо за *** ти, но нали съм възпитан, ще се въздържа! Нищо, че е сбъркала тотално с възпитанието ти!Аз бях 171 см, но остарях, смалих се и сега съм по-нисък от В.В.Путин. Защо не дойдеш да ми кажеш, че съм джудже? Ще те успокоя - днешната лицево-челюстна хирургия е много напреднала, а и с тези нови хиалуронови конци, въобще няма да ти личи, че сме общували!
49
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 52Нещо си се объркал приятелю. След 2СВ Русия е окупатор в България. От България са изнесени към 30 тона злато в посока Русия. При вземането на властта от червените, е бил екзекутиран целия политически и научен елит на България. От тогава България реално няма инстински политици и започва да затъва в тинята. По соц време България е фалирала ТРИ пъти, като при последния предателя живков е продложил да предаде суверенитета на България на Русия в замяна на опрощаване на дълговете.
48
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 52Кое ни запазва, кое?? Това дето Германия ни го даде? Сан Стефанска България ли? Това което България даде на бъдещите противници на СССР Гърция(НАТО) и Югославия (която се цепи от блока)? Кое ни е запазил съюза, че нещо не разбрах? Ако мога да си продам душата на дявола при едно условие то ще е Георги Димитров да гори във възможно най-зловещите и агонизиращи пламъци ВЕЧНО!
47
3
 
7
 
! Отговори
Ерол преди 4 години
до 53 точно,тоя журналист не се научил на култура
46
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време предателя живков искаше да продаде България на СССР, сега и тоя пидaл се дупи на ботоксовото джудже! Малка мазна продажна душица.
45
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбирам чувствата на журналиста. Само не разбирам защо трябва грубо да прекъсваш пресконференция, да викаш от последния ред като общински глашатай, да проявяваш неуважение към близо 2000 колеги от цял свят? Не знаеш ли, че имаш десетки легални начина да се свъжеш с администрацията? Путин има официален сайт. На такъв цирк и срам сме способни само ние.
44
2
 
12
 
! Отговори
До 50 преди 4 години
Да ти припомня, че на 9 червената армия влиза тук след преврата и България е обявила война на Германия и се бие наравно с червената армия, това помага да не би вземат съседите земи, като загубила страна, Сталин не дава и опрощава и дълговете, пари, с които е платена и независимостта на България от Русия, комунистите спасиха евреите, 2018 тва беше подаръка им към Путин, признаха го като направиха 9 май официален празник, история кво да правиш:)
43
12
 
10
 
! Отговори
хм преди 4 години
Щеше да е смешно, ако не беше тъжно, омерзително и гнъсно.
42
22
 
11
 
! Отговори
икона на Св. Сталин преди 4 години
би била по-подходяща за кремълското джудже Пу придружени със сувенири от концлагеристи в Белене - това ни донесе Русия.Свети Иван Рилски е бил отшелник, т.е. отказал се от светските благини, докато джуджето Пу ограбва труда на руския труженик и е натрупал милиарди в западни банкови трезори.
41
9
 
27
 
! Отговори
Браво преди 4 години
един от многомилионните истински Българи !!!!!Браво, Юнак !е те това е журналист ;-)
40
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И бельото да му беше изпрал.
39
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да му беше почистил и обувките.
38
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От чие име се изказва тоя? Да му падарява от свое и на своите чорбаджии.
37
12
 
16
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Лека се е престарал нашия човек, но все пак по-добре така, отколкото да си помислят братушките, че не ги харесваме :)
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тук Хорошо!Така става ли?
35
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Навремето за руска лада се чакаше 6 години. Сега за уса самолети се чака само 5 години.
34
11
 
18
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Ами защо да не му подари икона. Нали сме братовчеди. Далечни, ама братовчеди. Езикът ни е почти същият. Само пълен тупак не би разбрал какво се говори. Ама ние сме били по-богати от руснаците. Ами Боко да благодари на Аспарух за това. То ние сме по-богати и от Американците и затова СБ иска да останем без земя, без жилища, даже без автомобили.
33
22
 
12
 
! Отговори
юбералес, преди 4 години
Еничарин