Ужасно: Експрокурор от Русия уби и закопа жена си в двора

Най- вероятно престъплението е подбудено от ревност
14 фев 2020 13:30, Ния Христова
50
Ужасно: Експрокурор от Русия уби и закопа жена си в двора
Снимка: Pixabay

Руската република Северна Осетия беше разтресена от зверско убийство. Извършител на престъплението е бившият прокурор Игор Челдиев, съобщи в. Монитор. Подробности, които се появиха миналия петък, успяха да шокират дори следователите.

Челдиев хладнокръвно е убил приятелката си, с която живеели на семейни начела, а след това я е закопал в двора на вилата си.

В началото на месец януари е постъпил сигнал за изчезнала жена. В продължение на цял месец полицията търсела Ирина Боженко, но без резултат. При първия оглед на двора следователите не забелязали нищо. Преди ден те се върнали на мястото, където малко хълмче в единия ъгъл на двора им е направило впечатление. При проверка следователите се натъкнали на тялото на Ирина.

След откритието на следователите Челдиев е признал, че собственоръчно закопал приятелката си. Като обяснение казал на полицията, че тя паднала и си ударила главата. Разследващите обаче не вярват на тази версия на бившия магистрат. Първоначалното заключение на съдебните медици показва, че причина за смъртта е удар с маша за камина. По непотвърдени данни, Челдиев е извършил убийството заради ревност.

Още по темата

Главният заподозрян е задържан и се очаква съдът скоро да му назначи мярка за неотклонение. Челдиев е бивш старши прокурор по надзора за изпълнение на законите за федерална сигурност и противодействие на тероризма в Северна Осетия.

По- рано Азат Зарипов, депутат от местния парламент на Челябинска област, застреля с ловно оръжие съпругата си от породена ревност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
11
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До ХансТова не са руснаци.Това са *** с манталитет от ранното средновековие.Същото е когато на нашите роми казват българи
12
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В САЩ стават десетки убийства, всеки ден между банди и нарко дилъри, какво сте писали, че е нормално за Русия.
11
7
 
17
 
! Отговори
Какво толкова преди 4 години
Нормален ден в Расия
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, ама имат качествени лопати и търнокопи. Преди седмица купувах две лопати. Не са съвършенни като ония финландските, но пък на отлична цена/качество.
9
1
 
8
 
! Отговори
Оня преди 4 години
с пушката се казва Азат Зарипов. Какво повече?
8
5
 
7
 
! Отговори
ЕССР преди 4 години
Аз не виждам проблем. Той е постъпил екологично и смислено към природата. След една година като се разложи трупа, ще има хубава зеленина.
7
10
 
18
 
! Отговори
България в НАТО и ЕС преди 4 години
Нормални случки в азиатската територия. Достъпът на тези диваци до Европейския съюз за щастие е ограничен
6
9
 
17
 
! Отговори
Ханс преди 4 години
То хубаво я е убил, ама като истински руснак трябваше да я изяде за мезе с аверите, да не става зян.
5
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно колко убийства от ревност стават у нас в Европа и САЩ? Но стенвестника публикува всяко в Русия, понеже родния читател само от тях се интересува. Тоз бивш прокурор е медийна звезда или нещо голямо че е нужно да знаем че е закопал неверната си украинска изгора?
4
4
 
11
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Заслужава да почива дълги години в някой от най-добрите all-inclusive като Черния Делфин, Белия Лебед, Снежинка, Вологодската Петица, Полярната Сова и т.н.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Преди ден те се върнали на мястото, където малко хълмче в единия ъгъл на двора им е направило впечатление."Не е копал достатъчно дълбоко. Трябва си поне метър и нещо. Иначе и дивите животни почват да изравят. Два метра - ово си е стандарт!
2
10
 
26
 
! Отговори
другари и другарки преди 4 години
Добре дошли в Русия
1
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Исляма не прощава а прави хората на животни!