Русия отменя парада за Деня на победата

Възможно е той да се проведе на 24 юни или 3 септември
16 апр 2020 13:21,
62
Русия отменя парада за Деня на победата
Снимка: БГНЕС

В Кремъл е взето решение парадът за 9 май да бъде отложен за по-късна дата, която вероятно ще стане известна идните дни. Това заявяват източници на Би Би Си, РБК и Интерфакс от министеството на отбраната и администрацията на президента, предава БНР.

Още по темата
Един от обсъжданите варианти е 24 юни, когато през 1945 г. се провежда парадът под командването на маршал Георгий Жуков, или на 3 септември (тази седмица Държавната дума прие закон за признаване на тази дата за Ден на края на Втората световна война).

Вчера руски организации на ветерани призоваха президента Владимир Путин да отложи военния парад по случай годишнината от победата над нацистка Германия заради коронавируса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ветераните в Русия са призовали Путин да отмени парада, а нашето червено стадо Радев ги поведе на Шипка е те весело развяваха знаменцата като през 86та.
3
23
 
27
 
! Отговори
удар по гордостта преди 4 години
тва е удар по гордостта на русия.те и без това вече само гордост си имат.изгубиха ценовата война за нефта със саудистска арабия.космическата им програма буксува.никой не иска да им купува самолетите.автомобили не се научиха да правятСал гордостта ,че са победили във ВСВ им остана и сега не могат да я манифестират.Горкото руснак!!!
2
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха,ха,толкова сте елементарни,че без да ви чета фростотиите,знам какво ще надраскате.Действайте.Ще има малко сланинка!
1
19
 
36
 
! Отговори
Лошо преди 4 години
Лошо, Радев се беше приготвил да е там, ами сега, я да се обади на Путин да го смъмри да охлаби мерките, лошо, лошо