Щерка на Путин тествала ваксината срещу COVID-19. Но коя дъщеря?

Какво знае светът за дъщерите на руския президент?
16 авг 2020 09:45, Красимир Ангелов
314
Щерка на Путин тествала ваксината срещу COVID-19. Но коя дъщеря?
Снимка: БГНЕС

Русия съобщи за пробив в борбата с коронавируса - президентът Владимир Путин заяви, че страната му е регистрирала първата в света ваксина срещу COVID-19. Руският държавен глава сподели още, че лично една от дъщерите му е изпробвала върху себе си ваксината и се чувства добре.

Още по темата

Интересното е, че Путин никога не говори за семейството си, а когато публично коментира развода си с Людмила Александровна Путина, това се счита за "почивка от темите табу", пише германското издание "Билд", цитирано от Bulgaria ON AIR.

Какво всъщност се знае за дъщерите на Владимир Путин?

Екатерина Владимировна Тихонова

По-малката дъщеря на руския президент - Екатерина Владимировна Тихонова, е родена на 31 август 1986 г. в Дрезден. По това време Путин работи за тайните служби на КГБ. След връщането си в Русия, Екатерина посещава немско училище в Москва от 1996 г. Според официалната версия през 2003 г. тя започва за изучава японистика и ориенталски науки в Санкт Петербург. След това се връща обратно в Москва, където също следва в университет. Мнозина обаче смятат, че тази информация е разпространена само за да се отклони вниманието от реалното местонахождение на Екатерина.

През 2014 г. тя се омъжи за изключително богатия Кирил Шамалов, който е син на Николай Шамалов - близък приятел на Путин. Екатерина и Кирил се разделят през 2014 г., тогава приключва и кариерата му като икономически съветник на Кремъл.

Екатерина е директор на високотехнологичния проект "Innopraktika", чийто предполагаем бюджет възлиза на 1,7 млрд. долара. Освен това тя е запалена танцьорка и вицепрезидент на Световната рокендрол конфедерация. Екатерина печели сребърен медал на Руското първенство през 2014 г.

Мария Воронцова/Фаасен

По-голямата сестра на Катерина - Мария, е родена на 28 април 1985 г. в Санкт Петербург - малко преди преместването на Путин в ГДР. Също като сестра си, тя посещава немско училище.

Тя носи фамилията на холандския си съпруг - Йорит Йоост Фаасен. Мария успява да се пази от медиите още по-добре от сестра си и за нея няма почти никаква информация. Воронцова е следвала биология в Медицинския факултет на университета в Санкт Петербург. Оттогава тя работи в сферата на биомедицината със специализация като ендокринолог.

Според източници, тя е съсобственик в компания, специализирана в ядреното лечение на рака. Въз основа на медицинската ѝ експертиза изглежда реалистично именно Мария да е дъщерята на Путин, която е тествала новата ваксина срещу коронавируса.

През юни 2017 г. Владимир Путин потвърди, че има дъщери и внуци, които живеят в Москва и водят напълно нормален живот. "Ако кажа възрастта и имената им, те веднага ще бъдат идентифицирани и вече няма да бъдат оставени на спокойствие", сподели руският президент.

В публичното пространство има и непотвърдени слухове, че Путин има двама сина от гимнастичката Алина Кабаева. Дали обаче това е така никой не може да потвърди със сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
10
 
! Отговори
Петров преди 3 години
КлинтОн заради аферата си с Моника реши да направи война от страх да не дава обяснения пред жена си Хиларито.
8
5
 
15
 
! Отговори
Петров преди 3 години
В публичното протранство има слухове че БокУ има любовница с дете в Барселона.
7
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо ни занимавате с лъжите на диктатора?
6
13
 
13
 
! Отговори
Bungar преди 3 години
Вижте разликата от Америка и Русия. Кой американски президент си е крил семейството и децата.Те винаги са били публични. С подобно задкулисие се управлява и държавата.Това не може да е цивилизована държава.Скрита диктатура.. драги русофили.
5
8
 
16
 
! Отговори
1 преди 3 години
В Русия всичко е така. Огромни институти с отговорни задачи имат "предполагаеми" бюджети, роднините на официални високопоставени лица имат "вероятни" кариери, говори се за "злия" запад, но отрочетата на комунистическите величия завършват "германското" училище, а дъщерите или се женят за чужденци, или ако се оженят за руснак е по политическа сметка и се развеждат веднага, когато не излезе. Та така уважаеми български р*шофилЕ.
4
10
 
6
 
! Отговори
Жо преди 3 години
Съпругата на Путин, Людмила напуска Русия след смъртта на съпруга си.Тя не желае да живее с неговия двойник, който са и натресли тайните служби.Това са нейни думи от интервю, дадено пред германска медия.
3
5
 
9
 
! Отговори
мисирки преди 3 години
Да бе, коя дъщеря на Борисов го снабдява с кюлчета злат
2
14
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
КОМУНИСТ АКО НЕ ТЕ ИЗЛЪЖЕ И ИЗМАМИ ЗНАЧИ НЕ Е КОМУНИСТ!
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кога ще си я бие на себе си?