Рожденикът Путин доволен, съхранил човешките черти на характера си

Въпреки ограниченията работа му се отплащала в морален план
7 окт 2020 13:14, Елка Василева
154
Рожденикът Путин доволен, съхранил човешките черти на характера си
Снимка: архив, БГНЕС

Президентът на Русия Владимир Путин разказа, че през годините начело на държавата понякога е имал усещането, че се превръща от човек във функция, но е съхранил човешките черти на характера си.

„Мои приятели, с които се познавам още от университета, казват, че практически не съм се променил. Те по-добре виждат отстрани“, каза Путин в интервю за ТАСС.

„А аз бих искал по-специално да не губя човешките си качества, защото понякога тук имаш усещането, че от човек се превръщаш във функция“, каза Путин. По думите му „все пак успява да съхрани такива човешки качества“.

Путин сподели, че работата му на президент слага отпечатък върху общуването му с близките, включително и приятелите му. „Естествено, има ограничения“, каза Путин, запитан може ли да си позволи да се срещне с приятели например в бара на по бира.

Още по темата

„Старая се да не пия бира в последно време. Коремът расте“, шеговито добави той.

Въпреки ограниченията обаче Путин каза, че работата му се отплаща в морален план.

„Има и компенсация за тези ограничения. И най-главната компенсация е чувството за много голяма морална удовлетвореност от доверието, което ми оказват хората. Това е много важно“, заключи Путин.

Най-голямата лична загуба за Путин през последните 20 години е смъртта на родителите му. „Лични загуби… Родителите ми се отидоха. Точно в началото на този път /когато преди 20 г. той идва на власт в Русия/. Най-голямата загуба“, каза Путин.

Той разказа и за внуците си, като заяви, че изпитва голямо удоволствие от общуването си с тях.

„Имам внуци, щастлив съм. Те са много добри и сладки. Изпитвам голямо удоволствие от общуването си с тях. Малки сладки дечица. Мисля, че това е естествено чувства за всеки човек. Имам го това в живота си и много се радвам“, сподели руският лидер.

Путин обаче отказа да разкаже колко внуци има, като обясни това със сигурността. „Вие не живеете моя живот и не разбирате какво са въпросите за сигурността. Просто човек, когато е далеч от това, не го забелязва“, каза Путин.

Владимир Путин днес, 7 октомври, навършва 68 години. Той е роден през 1952 г. в Ленинград. Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви, че Путин ще прекара рождения си ден на работа. През първата половина на деня той ще проведе десетина телефонни разговора. По-късно ще се срещне с приятели и роднини.

Путин е от 20 години на власт в Русия. На проведения по-рано тази година референдум беше одобрена конституционна промяна, съгласно която Путин ще има възможност да се кандидатира за още два шестгодишни президентски мандата след 2024 г., когато изтича настоящият му мандат. Така той може да остане начело на Русия до 83-годишната си възраст.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До hahahБил ли си в Русия? Отиди, виж, тогава се изказвай.
107
9
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До АнатемаТака се управлява многонационална страна.Това не ти е турското петвековно робство.
106
3
 
16
 
! Отговори
Анатема преди 3 години
Няма нищи човешко да направиш най-голямата джамия в Европа и да си ортак с агаряните!
105
26
 
18
 
! Отговори
ВЕЛИК! преди 3 години
Велик човек, велика личност! Да живее Русия и братята руснаци!
104
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РУСОФОБИТЕ ТУК ПО-ДОБРЕ ДА СЕ НАСОЧАТ КЪМ КОМЕНТАРИИ НА ЗАПАДНИЯ МОРАЛ. НАПРИМЕР, ЧЕ ЕДИН ТИНЕЙДЖЪР БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ МОЖЕ ДА СМЕНИ ПОЛА СИ, НО НЕ МОЖЕ ,ПРEДИ ДА Е НАВЪРШИЛ 18Г ,ДА СИ НАПРАВИ ТАТУИРОВКА. КАК ВИ СЕ ВИЖДА ТОВА??? ДНЕС В АНГЛИЯ, НАЙ-НАКРАЯ, ЩЕ ЗАТВОРЯТ ТАКАВА КЛИНИКА Т.К. ЕДНО ДЕТЕ, СМЕНИЛО ПОЛА, Е РАЗБРАЛО ,ЧЕ Е НАПРАВИЛО ГРЕШКА КАТО ДЕТЕ, ЗАЩОТО E БИЛО РАЗРЕШЕНО И Е БИЛО МОДЕРНО, А СЕГА E ОСЪЗНАЛО ЧЕ ИСКА ДА СТАНЕ ОТНОВО МОМИЧЕ ,СЪДЪТ ЩЕ РЕШИ ЗА ОТМЯНА НА ЗАКОНА
103
6
 
16
 
! Отговори
Диабло преди 3 години
Въпреки големия набор от силни козове все още бърка постоянно, залага напук на куци коне, печели слаби ръце и винаги е на прага да загуби играта, жалко за потенциала на държавата !
102
9
 
20
 
! Отговори
4epa преди 3 години
КОМУНИСТА - МИЛИАРДЕР КАТО НАШИТЕ ОТ БСП- ТОВА ЛИ ЗАПАЗИЛ ПУТИН !!!!!!!!!!!!!!!
101
14
 
20
 
! Отговори
hahah преди 3 години
Мисля си с какво Путин ще бъде запомнен в Русия? Според мен във вътрешен план Русия не е мръднала и крачка напред. Никакъв напредък, освен в печенето пред Запада и производство на оръжия.
100
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До българин"... рождения ден на Путин не беше ли 20 април?Или го бъркам с някой друг политически лидер?"Не го бъркаш. 7 октомври е датата от прераждането.
99
10
 
20
 
! Отговори
Плешивата кремълска преди 3 години
Борджия ше свърши в ХагаАко преди това неговите хора не го очистят да му спестят срама
98
9
 
16
 
! Отговори
Боли ме хуя преди 3 години
За Вовка ОфшорнотоАре писта
97
26
 
22
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Велик човек и държавник!!Такъв като него се ражда веднъж на 1000 години!!Да е жив и здрав и да живее още 100 години!!
96
6
 
18
 
! Отговори
българин преди 3 години
Абе такова... рожденият ден на Путин не беше ли на 20-ти април?Или го бъркам с някой друг политически лидер?Сигурно нещо бъркам...
95
22
 
22
 
! Отговори
дядомраз преди 3 години
Да е жив и здрав Путин!
94
21
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВТОРИЯ ОМРАЗЕН ЛЕНИН!!!!!!
93
12
 
22
 
! Отговори
процедурно питане преди 3 години
що не пробва руската ваксина..ха.ха или му е мил живота и не вярва на руското.. и защо всички руски ракети са копие на вибратора на Путин
92
16
 
22
 
! Отговори
путлер капут преди 3 години
този на снимката рожденик се издирва за престъпления към човечеството ... ще го съдят в Хага
91
24
 
25
 
! Отговори
путин убиец преди 3 години
Злодей и убиец, подъл отровите. В ада ще гори в най-дълбокия казан
90
6
 
7
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Billy the puppet стане ли премиер на България шпионите ти тук ще бъдат изразани до един, подръжнико на Китай, Северна Корея, и куп други престъпни режими по света, продаващ оръжие на Турция срещу Гърция и който вместо да стоиш са наведена глава пред света заради cвинщините на СССР, ти мечтаеш за него и го даваш за пример. Сагата с 6-те му апартамента няма да трае вечно, защото няма доказателства за злоупотреби, народа ще отрезнее и тогава тежко им на шпионите ти в България.
89
18
 
20
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 3 години
Да е жив и здрав Владко и Господ здраве да му дава !