От Русия за протестите в САЩ: Демокрацията закуца с двата крака!

„Америка вече няма право да задава курса на други страни“
7 яну 2021 09:00, Елка Василева
90
От Русия за протестите в САЩ: Демокрацията закуца с двата крака!
Снимка: БГНЕС

С фразата „демокрацията закуца с двата крака“ председателят на външната комисия на горната камара на руския парламент Константин Косачов реагира на протестите в САЩ. Той написа това в пост във Facebook.

По думите на Косачов Вашингтон е загубил правото да налага курс на развитие на други страни.

„Празникът на демокрацията приключи. Това, уви, всъщност е дъното, казвам това без капка злорадство. Америка вече не прокарва курса и следователно е изгубила всички права да го задава. Още повече да го налага на други“, написа Косачов.

Още по темата

Сред причините за протестите на американците Косачов посочи „самовлюбеността, ексцентричността и авантюризма“ на президента на САЩ Доналд Тръмп.

На 6 януари протестиращи привърженици на Тръмп нахлуха в сградата на Капитолия и обкръжиха залата на Сената.  Сенатът и Камарата на представителите прекратиха заседанието си, на което трябва на бъдат утвърдени резултатите от президентските избори, съгласно които победител е Джо Байдън. Самият Тръмп призова привържениците си да действат мирно и да подкрепят полицията. По-късно Капитолият във Вашингтон беше прочистен от протестиращи. Четирима души са загинали при протестите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
14
 
13
 
! Отговори
Fiki преди 3 години
Той, мужика много е напреднал...
5
17
 
15
 
! Отговори
? преди 3 години
Щом шефът на концлагера сее загрижил за демокрациятав Америка , значи се плаши да не се пренесат бунтовете в къщичката му.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6 Българин Дай Боже скоро и ,,Велика България''.
3
27
 
22
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Така е, в страната на бащиците и крепостното селячество такова нещо не може да се случи ... Между другото нали и путин твърди че раССия е демократична страна, в която такива като него печелят избори с 99,9999 .... %, а политическите му опоненти пият чай с новичок или директно ги отстрелват, като Политковская и Немцов ... !!!
2
15
 
33
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
ФАЩ са крадец, а и терорист 1 в света. Слава Богу, че Китай е 1 икономическа сила, а Русия е 1 военна сила. Западът 5 века плячкосваха света, се га е редно те да са робослугите.
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън е Зло, хамила е сатаната!