Журналист: Режимът на Путин писна на всички в Русия

Чавдар Стефанов е на мнение, че властта губи позиции сред младите хора
4 фев 2021 16:20, Ния Христова
122
 
Присъдата на Алексей Навални и арестите по време на протестите в негова защита отприщиха остри критики от страна на световните лидери към Москва. България също осъди действията на Русия.
 
"С репресиите, които извърши срещу участниците в тези шествия, властта създава едно ядро от хора, които протестират непрекъснато. В държавните телевизии не се говори за друг освен този, чието име в Кремъл не споменават - Алексей Навални. Властта усеща, че губи много позиции сред младите хора", коментира пред Bulgaria ON AIR журналистът Чавдар Стефанов, който е дългогодишен кореспондент на БНР в Москва.
 
Според него интернет действително помага за разширяване на думи и понятия като свобода, еднакъв закон за всички, демокрация и честни избори. 
 
"В момента в Русия нещата кипят, тъй като всичко е свързано - коронавирусът, ниските цени на петрола и газа, инфлацията и общественото мнение по света. Режимът на Путин писна вече на всички", категоричен бе журналистът.
 
Според него страна, която лъже във външната, а и във вътрешната си политика, не може да има нито авторитет, нито друго като власт освен диктатура.
 
Очаква се Европа да одобри и руската ваксина, която въпреки ранното си представяне, изглежда дава добри резултати.
 
"Те я представиха, за да бъдат първи. Руската ваксина? Защо не. Ако мине изпитанията, на които сме подложени като европейци. Нека мине през Европейската агенция по лекарства", допълни Стефанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
8
 
16
 
! Отговори
Да сравним с Бойко преди 3 години
Одобрението за Путин за януари т.г. е 55%, а (за сравнение) на наш Бойко - 23%Не знам дали при такова одобрение може да се каже, че на руснаците им е писнало от Путин, но на българските избиратели от наш Бойко и ГЕРБ - със сигурност.
89
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До А не е ли времеВреме е да те намерят заради такива "идеи".
88
7
 
11
 
! Отговори
Свобода за България преди 3 години
Долу САЩ !!!! Свобода за България !!!!
87
6
 
8
 
! Отговори
Капитола гори преди 3 години
Капитола гори добре иде му ред на Американското посолство
86
5
 
12
 
! Отговори
А не е ли време преди 3 години
А не е ли време вечв да запалим Американското посолство !!?
85
14
 
8
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Москва 77 - а ти уважаеми, дали пък не страдаш от очевидна дислексия? Май. Хайде да уточниш ти сега от кой народ си - българския или руския? О, Путин "мисли" за народа си! И още как. Например за Ротенберг, за Абрамович и за други от народа си. Но, защо ли аз да ти казвам - ти нали си в Москва? Там е добре полицията да ги "побивва" малко младите, така, бащински, да им "дойде акъла". Мушмурок нееден.
84
13
 
8
 
! Отговори
Aнонимен преди 3 години
Част от путинския бюджет отива за троловете путински. И затова навсякъде бълват лъжи и дезинформация. Е,така няма живота на руснака да стане по хубав и не 100,а 1000 пъти да повръщате, то вече не вярват ВАМ
83
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господин Стефанов всички руснаци ли е питал дали им е писнало от Путин?
82
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу САЩ Свобода за България. Да запалим Американското посолство !!!
81
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу САЩ Своюода за България Да запалим Американското посолство !!!
80
5
 
10
 
! Отговори
Москва преди 3 години
ГРЕШКА НЕ ПРОРУСКА,А ПРОЗАПАДНА.тУК МЛАДИТЕ В мОСКВА ИМАТ доста добър жизнене стандарт и не отстъпват от много други западни столици ,да не говорим пък София...тук ги превъзхожда поне 5 пъти като минимум.
79
1
 
1
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Понеже сайта добавя текст към линка,напишете в гуглето "sputnik v covid 19 vaccine" и отидете на thelancet.
78
4
 
7
 
! Отговори
Да запалим посолство преди 3 години
Да запалим Американското посолство
77
4
 
12
 
! Отговори
Всички мразим САЩ преди 3 години
Всички мразим САЩ !!!! А ти мразиш ли САЩ !!??
76
8
 
15
 
! Отговори
Москва преди 3 години
Защо да ни е писнал Путин,ние си го харесваме.А това,че някой млади ходят (16-24 години) на протести и предизвикават полицията и след това ядът пердах...еми трябва да има ред и закон в тази държава,а не като при нас-демократична анархия.Путин с мисли народа,ако Бойко мислеше поне 20% от това което е пстроил Путин,то София щеше да е много по0добре.А този джурнляга -лъже или се движи в среда която е проруска.На нас простия народ не ни е омръзнал Путин.
75
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
74 НЕ! АЗ ОБИЧАМ АМЕРИКА! А ТИ МРАЗИШ ЛИ РУСИЯ? ХАХАХА ***///// ОТ!!!!
74
9
 
7
 
! Отговори
Krom преди 3 години
Леле, цялата кремълска тролщина на амбразурата?! Еха. Не другари. Младите руснаци много обичат Путин. Те не искат модерни автомобили и електроника, нито живота на западните си връстници. Не, те искат да ядат мощни ядрени и космически ракети и големи танкове! Те обичат Вовата и родените от него олигарси да ги яздят. Така както българина обича собствените си политици и олигарси. Така че, другари, рот фронт, но пасаран, браво и да живей!
73
4
 
9
 
! Отговори
Всички мразим САЩ преди 3 години
Всички мразим САЩ !!!! А ти мразиш ли САЩ !!??
72
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
67 Ами ако след месец и нещо ние пак си го избере ме Бойко, ти все така ли ще браниш " избора", или само за путин може? хахаха
71
9
 
11
 
! Отговори
Москва преди 3 години
На мен и на много други мои познати руснаци(към 80%) въОбще не ни е "писнал" режим на Путин!Като цяло руснаците са доволни от Путин ,той им вдигна стандарата на живот,подобри Русия като държава,въвърна самочуствието на хората като нация... Имам познати които не са доволни от Путин,а защо не са доволни от Путин ,еми много просто е,той е акционер в един мрежов магазин -известен в Русия ...и Путин стегана нещата и трябва да се плаща данъци,осигуровки...е вече няма "лабово" както през 00 години .