Русия: Няма да позволим САЩ да говорят с нас от позицията на силата

Това е изключено, заяви прессекретарят на Владимир Путин
30 мар 2021 09:08, Елка Василева
242
Русия: Няма да позволим САЩ да говорят с нас от позицията на силата
Снимка: архив, БГНЕС

Никой няма да позволи на Америка да разговаря с Русия от позицията на силата, тъй като това е невъзможно, заяви Дмитрий Песков, прессекретар на руския президент Владимир Путин.

Още по темата
"Не бих желал да говоря за екстремни сценарии. Но никой няма да позволи на Америка да разговаря с Русия от позицията на силата. Това е невъзможно.

Американците сега като мантра повтарят, че щели да разговарят с всички от позицията на силата. Нито (президентът на Русия Владимир) Путин, нито който и да е друг от ръководството на Русия ще позволи както на американците, така и на когото и да е да разговаря така с нас. Това е изключено“, каза Песков в интервю за "Аргументи и факти", коментирайки възможността за скъсване на дипломатическите отношения между Русия и САЩ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
21
 
! Отговори
МНОГО УЧУДЕНИ преди 3 години
краварите, че КИТАЙ им наложил ответни санкции
14
21
 
13
 
! Отговори
Истината преди 3 години
С руснаците не може да се дружи защото те смятат дружбата и нормалните отношения за слабост. Затова единственият език, който руснаците разбират, това е езикът на силата!
13
8
 
20
 
! Отговори
ВАЙ, ВАЙ преди 3 години
Ами сега как ще се пъчи БАЙДЪНА, че озаптил ПУТИН, руснаците, китайците. Да си взема редовно хапчетата, че 2 пресконференция няма да има скоро. Има да се свестява от първата поне още 2 месеца
12
32
 
13
 
! Отговори
Генерал де Гол преди 3 години
Генерал де Гол "Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние."
11
25
 
13
 
! Отговори
Виц преди 3 години
Русначе пита майка си: -Мамо, как е правилно, расизъм или русизъм? - Синко, ако мразиш не грите, то това е расизъм, а ако ненавиждаш целият свят, тогава е русизъм.
10
7
 
6
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
Наближава 9 май, дано да видим парад. :)
9
9
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Па нека си говорят,то вече само това им остана.Все пак има достатъчно много слаби страни,които да заплашват.
8
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пиндостанците да оставят таз песен за разговор от позицията на силата.Да се обърнат към историята и да видат какво се случило с всички неумници, които са се опитвали да говорят с Русия от позицията на силата.
7
10
 
26
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
пълен боикот на сащ и санкции до дупка
6
6
 
32
 
! Отговори
:) преди 3 години
Освен че нарушават дипломатическия добър тон, Щатите сякаш са се върнали 30-40 години назад във времето и си мислят, че още са в силните си години. Напоследък стават само за смях и си го знаят, но си мислят, че прилагайки принципа на израелските си шефчета - Господствай с измама! - ще хванат декиш. Еми няма как. В глобалното информационно село вече и племената по Амазонка знаят, че САЩ са чао.
5
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дядото от бункера тръгнал да се състезава с големите от запад. Е това е Виц.
4
6
 
36
 
! Отговори
1234 преди 3 години
На сащ им остава само да говорят, вече никой не ги слуша! Русия и Китай набират скорост а скапания ЕС се занимава с простоии и глупости насадени му от сащ, ислямизъм, джендаризъм, миграция и малцинства! Колониите не участват в тези отношения само блеят и чакат новия офчар
3
7
 
31
 
! Отговори
сигрно преди 3 години
Като гледам как стоят неща, янките май пак ще спят в землянки и ще се запасяват с консерви
2
2
 
29
 
! Отговори
41035 преди 3 години
Високомерието и арогантността винаги намират мощен отпор. Поради това е въведен диплоатическия език в международните отношения. А народът си има поговорка "Да би мирно стояло, не би чудо видяло". Добрите маниери винаги са полезни. Бабаитлъкът е губещ винаги. Дано здравият разум надделее.
1
7
 
37
 
! Отговори
Концлагер 2021 преди 3 години
Тоталното следене - ново робство, това е доктрината на САЩ и Израел!