Започна подготовката за парада на 9 май в Москва

За първи път ще бъде показан "Тайфун-ПВО"
Обновена: 15 апр 2021 18:47 | 15 апр 2021 18:42, Нели Христова
76

За първи път на парада на 9 май в руската столица ще бъде показан  най-новия брониран автомобил "Тайфун-ПВО".

На полигон в подмосковието започнаха тренировките за грандиозното събитие на Червения площад в Москва.

Първите снимки от репетициите са публикувани във фейсбук страницата на руското военно министерство.

В парада тази година ще участват 37 пехотни части, сред тях са представители на всички видове и родове войски, студенти от военни специалности, училища "Суворов" и "Нахимов", кадетски корпус, юнармейци, представители на казашката армия и различни силови органи на властта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
10
 
! Отговори
Руснаците преди 3 години
... колко още статисти ветерани имат?Най-младите трябва да са някъде към 85-90 години.
28
9
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До не се спряхаДВАДЕСЕТ МИЛИОНА съвършенно невинни човешки жертви,ИЗГОРЕНИ от налудничавата мания на полуевреина могат ли да се сравняват с Ахелой бе,симпатяго?
27
6
 
8
 
! Отговори
не се спряха преди 3 години
Все едно ние да правим парад за битката при Ахелой!
26
9
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
много лай срещу руснаците по тоя повод...Но:-Те ИМАТ ОСНОВАНИЕ да НАПОМНЯТ по тоя начин за "бързо забравящите се престъпления".В снагата на Русия оня смахнат австриец и подкрепящите го ционисти отвориха такава РАНА,че просто няма как да бъде забравена....Така че:-Опичайте си акъла!Преди ВСВ никога тия не са правили подобни демонстрации,но както отбелязах:-Раната още кърви..
25
9
 
9
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Алоу, петолъчниците, Пасольството издаде спешна заповед - на 9-ти Май всички пред телевизора да зяпате парада, че ще има поименна проверка и който не гледа - ще му спрат бояришника и ще му откажат виза за Рассия :)))
24
1
 
3
 
! Отговори
Хе преди 3 години
Пак дойде руската нова година. Досвиданиябдо следващата...
23
10
 
8
 
! Отговори
полковник Колев преди 3 години
Много искам да ги видя тия които дрънкат глупости по Русия при една локална война на фронта срещу нея....няма да коментирам и припомням исторически факти и днешни реалности.
22
7
 
11
 
! Отговори
sofeto преди 3 години
Има още дълго *** да гризат броня от танкове и ракетни обшивки!
21
19
 
12
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Браво, братушки! Мачкайте окупаторите!
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 11"Първо бай Тошо нарече социализма недоносче, а не икономиката, и второ, го нарече така не в лошия смисъл, а в смисъл че му предстои тепърва да се развива. Ама от платени трoлове кво да очакваш"Ц, другарю, чвно си под 30 и не знаеш нищо за това време.Тошо тая фраза я каза, когато СССР ни показа, че няма вече Соц блок и Тошо разбра, че без субсидийки и ново лъготене системата увисва и става ясно какво представлява. Няма такъв филм, че щял "тепърва да се развива".
19
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците са по-забавни и от Шоуто на Слави: страната им тъне в мизерия, но те анимации показват.А най-забавно е като наредят псевдоветераните статисти.
18
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Да допълня...Чърчил се е радвал като малко дете когато Германия напада Русия и се изказва в Парламента,, Сега вече можем да сме по спокойни защото вече не сме сами, спечелихме могъщ съюзник" Та кой е щял да говори немски не е ясно.
17
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До AliosmanВиждам че цитираш Бисмарк, няма лошо. Само че има и едно друго изказване на Бисмарк.,, Огъня на Балканите трябва постоянно да бъде разпалван за да може Германия да топли ръцете си"
16
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хитлеристки парад на червения площад...безумието на кремълската хунта няма аналог !
15
8
 
13
 
! Отговори
безаналогов русофил преди 3 години
Дано не запецне и да не блокира цялата колона както стана с безаналоговия Армата.
14
7
 
12
 
! Отговори
11 преди 3 години
До до 3Малее, колко си заблуден и пробутваш лъжи. Първо бай Тошо нарече социализма недоносче, а не икономиката, и второ, го нарече така не в лошия смисъл, а в смисъл че му предстои тепърва да се развива. Ама от платени трoлове кво да очакваш.
13
13
 
13
 
! Отговори
Aliosman преди 3 години
Турция никога няма да е руски съюзник, защото както е казал Бисмарк, договорите с Русия не струват, колкото хартията, на които са написани. Това Турция го знае добре, а и всеки друг го знае, защото Русия няма съюзници, освен насила държаните бивши републики. Всеки друг народ бяга от блатная като дявол от тамян.
12
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...вставаааайй страна огромнаяяяяя, ставааааааай на снертнъй бой... Обожавам Русия , Германия и Китай.
11
8
 
9
 
! Отговори
ДО 11 преди 3 години
Така го разчупи съюза на Ердоган с НАТО, че Ердо всяка седмица рони сълзи не да се съюзява с Русия, а да влиза в ЕС.НАКЪДЕ настъпва Русия?Да не се окаже, че докато се опитва да настъпва на Запад, отзад ще я изработят.Що ползваш интернет може да провериш докъде е стигнал вече Китай - до Урал. БЕЗ ВОЙНА Айде малко да свали гарда Путин.
10
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До AliosmanПутин също тества НАТО - разпука от бой американския режим в Грузия - нищо, превзе Крим - нищо, Донбас практически е вече руски - нищо!Успя да счупи съюза на споменатия от теб Ердоган с НАТО, и вече Турция е стратегически руски съюзник - нищо!Айде да гледаш фактите, и да приемеш че Русия настъпва, Запада отстъпва и ще става все по-лошо за тях