Русия създава недостъпни за враговете "зони на смъртта"

През тях няма да могат да минават ракети или самолети
22 апр 2021 20:20,
255
Русия създава недостъпни за враговете "зони на смъртта"
Снимка: БГНЕС

Руските военни смятат да създадат "зони на смъртта", които ще бъдат напълно недостъпни за вражески крилати ракети, оръжия с прецизно насочване и безпилотни летателни апарати. За това пише "Известия" с позоваване на източници от военното ведомство.

Отбелязва се, че концепцията за такива "зони на защита" вече е приета и се разработва по време на учения на войските в някои райони. Следващата година подобни маневри ще започнат в национален мащаб, пише БГНЕС.

Изданието посочва, че обещаващите системи за радиозаглушаване "Поле-21" могат да създадат смущения, които да дезориентират чуждестранните сателитни навигационни системи, включително американския GPS NAVSTAR. Според експерти създаването на специалните зони ще защити не само армията, но и социалните и промишлените съоръжения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** които не са стъпвали в Русия защото не могат да си купят билета до там тръгнали да я коментират. Смешно.
53
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Отбелязва се, че концепцията за такива "зони на защита" вече е приета и се разработва по време на учения на войските в някои райони."Тия глупости руснаците ги говорят защото от няколко дни американски дронове наблюдават и прелитат над Крим и морската акватория обявена от Русия за забранена. Ако американците не бяха разгласили маршрутите и вякои снимки на военна техника по тези маршрути колхозниците нямаше и да знаят че ги наблюдават под лупа.
52
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СССР"А също така газта и парното са безплатни за пенсионерите в Русия!!"Мне, не позна!
51
13
 
8
 
! Отговори
Striker преди 3 години
Мдам. Вчера НАСА за първи път в човешката история създава кислород от въглероден двуокис на друга(!!!) планета! И в същото време новината от днес: Мужикистан създава зони на смъртта...на Земята. Сега дано на всички е ясно защо всички хели държави гонят мужикистанските посланници - шпиони.
50
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РазчувствуванНе ставаш за диктатор.Путин въобще не се разчуства от такива неща.
49
5
 
12
 
! Отговори
Факт преди 3 години
До СССРНе бе те в САЩ полицаите не убиват нарочно чернокожите, просто не могат да различат пистолет от електрошок.
48
7
 
9
 
! Отговори
СССР преди 3 години
В Русия всеки пенсионер получава 100 литра безплатно гориво на месец (бензин или дизел)!!А също така газта и парното са безплатни за пенсионерите в Русия!!
47
8
 
16
 
! Отговори
Путин преди 3 години
Много моля прислужниците в старчески домове из Европа, берачите на ягоди, миячите на коли, общаците от строежите..... да не коментират Русия. Благодаря, желая Ви здраве.
46
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 78А, ето я РЕАЛНОСТТА за Русия (вместо фантазиите на русофилите): Ксения Андреевна пък се надява, че нарастващите цени на храната ще са наистина само част от въображението й. Но това е реалността. "Цените са ужасяващи", казва тя. "Стандартът на живот спада. Трябва да намирам по-прости и некачествени храни."
45
5
 
7
 
! Отговори
СССР преди 3 години
В САЩ полицаи бият и застрелват чернокожи!!
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 74"..сигурно е ходила да пита Радев кога ще си ходят руснаците и дали е безопасно вече по тия ширини за краварските де би ли."Викаш, Радев си е човек на руснаците, та ги знае тези неща, а?:)))))
43
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 69"В Русия се изплащат по 7000 долара на семействата решили да имат повече от едно дете"Сигурно, сигурно ... то и стандарта им щеше да е като на Португалия до 2020. Вместо това са три пъти по-зле от България!
42
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Амерканците да кажат колко памперс похабиха, докато Путин правеше военни учения. Сега Путин като си прибра войските и нищо чудно и храбрите кравари да си довлачат задниците. Мустафата сигурно е ходила да пита Радев кога ще си ходят руснаците и дали е безопасно вече по тия ширини за краварските де би ли. А на бас, че скоро ще цъфне някое корито тука краварско.
41
5
 
6
 
! Отговори
Да не забравяме преди 3 години
А ние имаме оръжие от което се получава "Зона на нищо" идва чужда войска тук и не намира нищо освен *** с чушкопек!
40
2
 
7
 
! Отговори
Иван преди 3 години
На входа на всяка зона ще има портрети на Путин в цял ръст. Ще спира всякакви врагове.... само да отбележа, че водейки редица отбранителни войни, Русия е най- голямата по територия държава.. миролюбива, както се казва..
39
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 62"но американците си купуват белина"Не знам как става тоя номер, но американците си купуват белина, пък с белина се натровиха руснаци!:))))))
38
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Русия се изплащат по 7000 долара на семействата решили да имат повече от едно дете. В България по колко? 0,000 лева. И те така.
37
8
 
8
 
! Отговори
МЪКА преди 3 години
Не ми се иска да бъда на мястото на руснаците ! И от слънцето и от въздуха се пазят и страхуват .
36
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 64"Чехите вече почнаха да ядат вратовръзките. Всички от ЕС им казаха да си гледат работата на призива им и те да изгонят руски дипломати, и Германия, и Австрия, и Франция."Русофилските фантазии вече започнаха.:))))
35
1
 
6
 
! Отговори
??? преди 3 години
"зони на смъртта" - това от английски ли го преведохте?На руски е летящо минно поле.