Навални скучаел в затвора, пуска мустаци

Руският опозиционер поддържа добро настроение
29 май 2021 09:21, Петя Славова
47
Навални скучаел в затвора, пуска мустаци
Снимка: БГНЕС

От няколко месеца Алексей Навални излежава присъда в затвора във Владимирска област по така нареченото "дело Ив Роше". 44-годишният опозиционер не контактува с почитателите в социалните мрежи, но общува с близки "по старомоден начин" - изпраща писма и телеграми.

44-годишната съпруга на политика Юлия Навални показа последната телеграма от съпруга си, която той й изпрати в отговор на нейна телеграма. "Става скучно", пише опозиционерът и иска съвет какви мустаци да си пусне, съобщи онлайн изданието "Сплетник".

В телеграмата си опозиционерът се обръща по обичайния си начин - с ирония и хумор, предава БГНЕС. Очевидно, Навални продължава да поддържа добро настроение и позитивно отношение, независимо от всичко:

"Мисля да си пусна мустаци. Моля, посъветвай какви: като на "Бисти Бойс" от видеото "Саботаж" или като пичовете от групата "Сябри". Не предлагай малки и квадратни. Няма да ме устроят. Обичам те", гласеше текстът, който Юлия разпространи. Идеята обаче не й хареса, защото лаконичният й отговор бе следният: "Да не си посмял!"

Юлия вече успя да види съпруга си на свиждане, която нарече най-доброто в живота си.
В затвора Алексей Навални обяви 23-дневна гладна стачка. Здравословното състояние на политика се влоши значително, но му беше отказана медицинска помощ. След голям обществен отклик Алексей успя да постигне целта си - позволено бе да го прогледат лекари, на които напълно се доверява, както самият той каза. Сега опозиционерът продължава да се възстановява и върви към поправяне.

Очаква се Алексей Навални да бъде освободен през лятото на 2023 година. Той обаче заяви, че е станал подсъдим по ново наказателно дело - обвинен е в обида на съдия, създаване на организация с нестопанска цел и присвояване на средства. Коментарът му пак бе в неговия остроумен и ироничен стил:

"Моят мощен престъпен синдикат се разраства. Извършвам все повече престъпления. Все повече разследващи са заети с мен, а не с такива глупости като убийства, грабежи и отвличания. Смятахме, че заради тях са ни необходими Главното следствено управление и неговите "следователи по особено важни дела. Като цяло съм гений и кукловод на подземния свят. Професор Навариарти", написа Алексей.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
За мустаците - забрави! Епилирай се!
39
0
 
0
 
! Отговори
Боневa преди 2 години
До Анонимен И аз съм на същото мнение!Не е подходящ за опозиционер Навални, но голямо шоу направи.То и Слави Трифонов така. Изглажда такива фигури,имат своето въздействие,защото падна нивото. Сега масите с влогери и телевизионери на шоупрограми , прекарват голяма част от свободното си време.Не четат книги както преди, не ходят на кинотеатри, затова както беше наврумето интелигенцията да въздейства през студената война ,водехая със финес.А сега като на маймунки с банани,телевизионери и влогери.
38
0
 
5
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
да си пусне мустаци като мистър Лукашенко
37
4
 
2
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ТАКА СЕ СТАВА ПРЕЗИДЕНТ НА РУСИЯ - МАЛКИЯ МУНК ВЕ4Е ОСТАРЯВА !!!!!!!!!!!!!
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По некое време ще ни информирате ли, примерно и за срамната прическа която си е направил от скука?
35
0
 
7
 
! Отговори
Успокоен преди 2 години
Ох значи Навални е ходил на тоалетна! Как се бях притеснил!
34
0
 
8
 
! Отговори
Извод преди 2 години
Щом скучае - да му намерят работа! Може да стане човек по някое време! Като всички знаем трудъдт е направил хората! (от това дето не дават да се напише обикновено - м аймуната)
33
0
 
3
 
! Отговори
11 преди 2 години
Аве по-добре е да не си пуска - на жените не им приличат мустаци.
32
0
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
А!!!!...Ама какво стана бре?..-Нали уж беше толкова "болен",че едва ли не пред умирачка,па сега.."Скучно ми е!"..?!?!...Па и нема ли барем единманаф в панделата да го "поотпуска" от време на време?....Един ден в Рашата ще основат ЦИРК,наречен "НАВАЛНИ"..."Цирк Навални"...Насам,народе,насам!..В програмата:-"Материализиране на духове и раздаване на слонове ".../надявам се да има поне един,който се сеща кого цитирах!../
31
3
 
11
 
! Отговори
SS преди 2 години
и брада да пусне, пак затворниците там ще го 'уважават'... всеки ден, всеки час
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига да спазва стриктно затворническата дисциплина, още три години скука и е свободен и реабилитиран човек! Браво! Так держат!
29
1
 
13
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Този елемент,е едно некадърие което сънува,че може в мирно време да се превърне в герой.Аланкоолу,защо преди седмица ,не се пренесе в държавата Израел,озовавайки се на първата линия на бойните действия,ако искаш да се впишеш в главите на обикновените хора като герой!?Не се прави на умряла лисица,никой не те има за фактор,най малко американците от където очакваш внимание.
28
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютен позьор! Ако това е лицето на руската опозиция, Путин ще властва до края на живота си.
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Saki-----------------------------------------------------------------------------------------------------------Поредна проява на copocoидна неинформираност. Путин е в Сочи и преговорите му с Лукашенко приключиха успешно.
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя с тези изказвания си нулира шансовете за предсрочно освобождаване. Скучно му било, мустачки ли да си пуснел... после ще реве що не са му изменили мярката в по-лека...
25
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В затвора здравословното състояние на берлинския пациент се влоши значително и той за кой ли път се оказа на смъртно легло. Световните медии съболезнователно виеха и плачеха. Но дойде сакралната дата 21.04. Състоя се обръщението на Путин към парламентаристите, състоя се поредният провален опит за общоруски протести и майдан. Берлимският пациент разбра, че 23-дневната гладна стачка се е оказала напълно безполезна и заскуча в затвора.
24
2
 
12
 
! Отговори
Ужасен Концлагер преди 2 години
Какъв кОшмр за съветцкия опозиционер Навални. Жестоко мразения от диктатора Путеен "борец за свобода" и хвърлен несправедливо в ужасяващ концлагер на смъртта за да УМРЕ там в жестоки мъки ........ УМИРА ОТ СКУКА . Лежал си на нара по цял ден , ако искал ядял, ако искал не хапвал нищо за да "държи в напрежение" мъчителите си , викал си адвоката ... искал си личния лекар ... ПУСКАЛ СИ МУСТАЧКИ и сега организирал допитване в интернет и сред семейството какви мустачки според тях ще му подхождат..
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скучно било, ще свикне. Пуснал си мустаци, ще си обръсне други частни и ще разнообрази.
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Га завлачехте 200 бона от френската компания с брат ти не скучахте, а?
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навални не е Прометей, нито Путин - Зевс. Но все пак, древният смисъл на трагедията е да ни покаже, че не може така с рогата напред, нито жестоката разправа е от полза. Тези, които знаят малко за Прометей биха казали, че е герой, но други биха открили много поезно и излишно у двамата, като в края надлелява първото.