Мария Захарова: САЩ са неконкурентоспособни

Тя коментира нови пакет санкции
20 юни 2021 20:22, Нели Христова
114
Мария Захарова: САЩ са неконкурентоспособни
Снимка: БГНЕС

Незаконните действия на САЩ винаги са били последвани от естествен отговор на Русия, каза говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, коментирайки подготовката на нов пакет санкции на САЩ заради ситуацията с Алексей Навални.

"САЩ се опитват да решат проблемите със собствената си неконкурентоспособност чрез налагане на санкции срещу Руската федерация", каза още тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
6
 
! Отговори
От Знахаров преди 2 години
Хахахаха
24
3
 
12
 
! Отговори
хахаха преди 2 години
Е да, не са като титаните на пазарната икономика и конкурентноспособността - Россия :D мухаххаахахха
23
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ отдавна са фалирала държава.......................имат космическо число дългове................спасява ги само печатницата на долари на ФЕД, но и с това печатане на хартийки без никаква стойност не може да продължи вечно!!!
22
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Права е Мария Захарова...............да.............100 % !!!
21
9
 
12
 
! Отговори
към 23 преди 2 години
"....а у назе как е ?"============================================== Тук е съвсем различно. Ние сме невъоръжен музей на мизерията, платил милиарди на началника и безнадеждно очакващ 8 летящи таралясника.
20
7
 
18
 
! Отговори
До не знам си кой преди 2 години
Български стоки в САЩ няма. Затова пък е пълно в България с ронещи крокодилски сълзи по СССР и соца.
19
5
 
8
 
! Отговори
айде сега преди 2 години
До Анонимен 25Знам,че ти е много терсене,червенушко,ама това е положението!Преди 10 дни се прибрах от там,и знам какво говоря!А моето дъвкане не ти влиза в работата,като искаш и ти дъвчи!За това е форум!
18
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фактически САЩ са в несъстоятелност вижте им борчовете.
17
3
 
15
 
! Отговори
У-извън темата преди 2 години
Като се разрази спор за електроника, много хора вадят аргументи на база, това което е масово или за общо ползване, като лаптопи, телефони, робот-прахосмукачка....Обаче има електроника, безобразно скъпа и спасяваща човешки живот, работеща в агресивна среда, космос и т.н. Там работят американци, немци, французи,швейцарци с тайвански части и качество, невъзможно за ширпотреба. Имам опит с едни медицински машинарии, всичко е Сименс и някои части от най-добрите поддоставчици. Същото е при колите.
16
14
 
9
 
! Отговори
Мимето преди 2 години
Даже пропаднала герберастка България, русофилче "безкористно", има по-голям високотехнологичен износ на човек от населението в сравнение с великия колхоз - бягай да поровиш в данните на ООН, но не ми се вярва да отделиш няколко минути за това, защото не ти отърва на малоумната пропагандистка задача.
15
19
 
17
 
! Отговори
Сплескан натовец преди 2 години
Евала на руснаците пак им го казаха право в очите!
14
9
 
14
 
! Отговори
бе не знам преди 2 години
Знам само,че около Байкал се е напълнило с китайци,които считат територията за тяхна!И че считат руснаците за предатели на комунизма!Направо не ми се мисли какво може да последва!А на руснаците акъла им е все във "великия СССР"!
13
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хохохохохо. Комунистическите сатрапи продължават с вицовете.
12
13
 
19
 
! Отговори
Anon преди 2 години
На братушките винаги някой друг им е виновен но фактите са на лице цялата им Държава е един Добре въоръжен музей на мизерията
11
11
 
12
 
! Отговори
Марче, а Чехия? преди 2 години
Даже пред нея не предете, има почти 40 милиарда долара високотехнологичен износ, а вие - великата сила, сте с по-малко от 11 милиарда долара. Колко десетки пъти е разликата на човек от населението, оставям за домашно на изтрещелите путинофили. А по патентите за изобретения ще си го мерите ли с Щатите - в някой друг свят, може би. И по производството на чипове. И т.н.На вожда ви остана само да бълнува, че 70% от вас били средна класа с по-малко от 400 лева месечно по валутния курс.
10
16
 
17
 
! Отговори
Патриот преди 2 години
Тая е прекалила с бояришника!!!
9
6
 
12
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Другарката Соленова има изключително чувство за хумор.
8
11
 
17
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
Верно ли не проумяваш, че лаптопа ти, телефона ти, все са с американски софтуер. Също и любимия сураттефтер, дето русофилите се организирате, пак ще от там идва. Да не говорим, че основните чипове пак с американски технологии работят. Виж хуавей как клекнаха, като им забраниха американските технологии
7
8
 
11
 
! Отговори
българин преди 2 години
не искам западна кола и телевизор.. искам руска каруца и руски мобилен и телевизор.. но САЩ ми пречат да си купя..
6
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахаха, на тая пак почнаха да и говорят звездите. На една бензиностанция какво може да и е конкурентоспособносбно освен цените.