Мария Захарова: САЩ са неконкурентоспособни

Тя коментира нови пакет санкции
20 юни 2021 20:22, Нели Христова
114
Мария Захарова: САЩ са неконкурентоспособни
Снимка: БГНЕС

Незаконните действия на САЩ винаги са били последвани от естествен отговор на Русия, каза говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, коментирайки подготовката на нов пакет санкции на САЩ заради ситуацията с Алексей Навални.

"САЩ се опитват да решат проблемите със собствената си неконкурентоспособност чрез налагане на санкции срещу Руската федерация", каза още тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
12
 
! Отговори
българина преди 2 години
абсолютно правилно, за да поддържат висок стандарт дължат пари на целия свят, а напоследък просто печатат без да задлъжняват, нещо което не може да си позволи никой друг, защо или ще го майданят или ще му пратят мвф и св и ще го хиперинфлирар, като 1997
4
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така де! Какво да им конкурираш на Русия -там нема нищо за конкуриране.
3
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това беше вицът на годината.
2
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Русия щот е конкурентоспособна, ау, леле! Путин въоръжи армията, направи възможно да се отделят от интернет при необходимост, инексира Крим и т.н. Но някак в икономическо отношение нищо не направи. А да, прокарват се тръпи с газ. Ама и на това му се види края. Изобщо не е зле да се замислят, че не може само на природни богатства да се крепи икономиката им.
1
13
 
13
 
! Отговори
Щерев преди 2 години
Я сега прочетете мой коментари че си го писах това .Според Путин и руската пропаганда срещата минала очен хорошо..ха.ха.ха.ха ама се знаеше..ха.ха Къде са тръгнали вожда на сибирските индианци- Клутин и неговата подчинена третополова Маша с кривите крака и зелените зъби да се сравняват с велика сила като САЩ..ха.ха те са майтапят..ха.ха