Руски Ан-26 изчезна от радарите, паднал е в морето?

На борда му са 23 пътници и шестима души екипаж
6 юли 2021 08:52, Елка Василева
45
Руски Ан-26 изчезна от радарите, паднал е в морето?
Снимка: архив, БГНЕС

Изгубена е връзката с руски самолет Ан-26 с 29 души на борда. Това е станало над полуостров Камчатка.

На борда му се намират 23 пътници и шестима членове на екипажа, предаде ТАСС.

Самолетът е бил изправен, пилотът не е докладвал за неизправности. Ан-26 може би е паднал в морето, казаха от спешните служби. „По предварителна информация Ан-26 е претърпял катастрофа и е паднал в морето“, каза източникът на руската агенция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
0
 
! Отговори
Крим не е руски преди 2 години
такава е традицията на всички самальоти сделони в Росия. накая всички падат и ....за скрапха.ха.ха
24
1
 
3
 
! Отговори
"сумалиец" преди 2 години
"архив БГ Нес" - на снимката е Ил-76 на китайските ВВС, личи си по камуфлажа и червения флаг на вертикалния стабилизатор. А самолетът вече е намерен, ударил се е в скала. Полетите в оня край на земята не са за всеки. буципоклонниците плюнчиха ли се като се люсна тия дни С-130 "Херкулес" (производство на САЩ) във Филипините? Не. Мълчаха кат пукали. *** днеска обясняват колко метра писта трябвала, за да излети Ан-26 - 870 метра са. Доста далеч от "2-3 км".
23
0
 
2
 
! Отговори
До Боби преди 2 години
Генчо, колесниците на изделието на ТРИ високоразвити западни икономики са ПРОИЗВЕДЕНИ от една изостанала индустрия от титан и титанови сплави, каквито европейските гиганти не могат да произведат - нямат технологии и суровини! Населението им сумарно е повече от два пъти > от това на Русия, а самочувствието им зашкалва грандоманометъра!Русия прави и подводници от Ti!Все още продават тази стратегическа суровина и готови изделия на янките. 30% от титана на Боинг и останалите лешояди идва от Русия!
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия самолети си е цяло приключение да пътуваш с тях. За да излети му трябва писта около 2-3 км, че и повече, не се шегувам. Пътувал съм с такъв и си помислих, че никога няма да излети. Който не вярва да се допита до летците.
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това на снимката от километри личи, че НЕ Е Ан-26! Ан е витлов, този е турбореактивен, оперението на опашката е съвсем различно - на този е високо! Тези тук никога не са показвали вярната снимка на самолет! Бях им обещал бутилка Bolinger sec brut 1972, но не се хванаха! Изглежда държат да си запазят титлата "безсъвестни мърлячи". А Боби започна да разбира и от самолетни колесници! Ще му викам вече Генчо - умалително от гений! Генчо, на какво каца Airbus A-380 и къде се произвежда джаджата?
20
2
 
4
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 2 години
Стабилна работа, а знаеш ли какво е още по стабилна работа - да налееш милиарди в разработката на 737 max и накрая никой да не го ползва защото се движи, като по балистична крива. Е тогава колко ефектно беше. Та даже не веднъж - имаше и повторение за пропусналите и за бавно зацепващите.
19
12
 
7
 
! Отговори
факт преди 2 години
Няма по-пропаднала държава от Русия.
18
10
 
11
 
! Отговори
стабилба работа преди 2 години
Безаналоговият савецки кукурузник безаналогово е забил нос
17
2
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
дори и да е бил неизправен самолетът то по традиция и навик пилота докладва че всичко е наред и газ нагоре
16
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: 20 Явно не ме разбираш.Защото изобщо не злорадствам.Просто се учудвам на мисленето на т.нар. "русофили", за които всичко свързано с Русия е прекрасно.А нещо лошо си казал - веднага ставаш "русофоб".Няма държава по света, която е идеална. Не само Русия, бил съм и в Англия и в САЩ и с много неща не можах да свикна, защото са по-хубави у нас.Но русофилията е болест.Сега разбра ли ме?
15
5
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Летящият Москвич е преминал в режим "стелт"!!!
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Явно са проектирани така, сами да падат?"-----------------------///-------------------------------- Не е задължително да си русофоб или русофил, за да оголваш злорада завистлива тъпoглaвщинa. Самолетът Ан-26 е проектиран и произвеждан в Украйна. Той е един прекрасен и сигурен двумоторен аероплан, утвърдил се в ежедневната масова експлоатация на къси и средни разстояния между градове и села по цялата територия на СССР, СИВ и света.
13
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е то ..."руска космическа авиация"....
12
2
 
5
 
! Отговори
селянин преди 2 години
спокойно едно НЛО го отмъкна ке го върне през 2085 годинаразучават го
11
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи, руските самолети сами падат в морето?Питам, без да съм русофоб или русофил.Просто предавам думите на руските власти - признават, че самолетите им (в изправност, без видима причина) падат. Явно са проектирани така, сами да падат?
10
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой знае кой руски опозиционер е бил на борда ....
9
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сефте...толкоз от руските таралясници
8
4
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
В БЕДНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ СТАРОТО НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯ, А САМО СЕ ПРЕБОЯДИСВА ДОКАТО НАПЪЛНО НЕ СЕ СКАПЕ! ВАЖИ И ЗА БЪЛГАРИЯ!
7
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов го е свалил с прашка. Така каза РашкоФ...
6
4
 
25
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
САМОЛЕТА Е БИЛ НА 40 ГОДИНИ! В ИНТЕРНЕТ ПИШЕ, ЧЕ ЕКСПЛАТАЦИЯТА НА САМОЛЕТИТЕ Е ДО ОКОЛО 20 ГОДИНИ, А НЕ 50! ТОВА НЕ Е КОЛА ДА СПРЕ НА ПЪТЯ! АКО НЕЩО СЕ ОБЪРКА ПАДАШ ОТ ВИСОКО!