Руски депутат иска смъртно наказание за педофилите

Думата разглежда законопроект за доживотен затвор
22 дек 2021 07:50, Анисия Иванова
49
Руски депутат иска смъртно наказание за педофилите
Снимка: БГНЕС

Депутатът от партия "Единна Русия" Султан Хамзаев предлага да се въведе смъртно наказание за педофилите, съобщиха руски медии.

На пленарното си заседание във вторник Държавната дума /руският парламент/, прие на първо четене законопроект, който предвижда доживотен затвор за педофили, осъдени преди това за изнасилване на малолетни.

"Подкрепям закона. В същото време смятам, че на такива мерзавци трябва да се търси още по-строга отговорност. Едно нещо е сигурно. Тези, които са способни да извършат такова престъпление, заслужават не най-тежката доживотна присъда, а смъртно наказание", заяви Хамзаев, цитиран от БГНЕС.

"Днес говорим само за рецидивисти педофили. Но аз смятам, че всеки такъв престъпник трябва да получи най-високата присъда веднага след първото престъпление. Смятам, че ще бъде правилно да се увеличи степента на наказанието по планиран начин", добави депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Popa ot razgrad.....Може би си прав, на трябва да е хирургическа, а не химическа!Без упойка, като на нерез!
31
4
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
Значи Байдън да не стъпва в Русия....
30
2
 
3
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 2 години
Кастрацията е много по-справедливо и логично решение...
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Султан Хамзаев предлага да се въведе смъртно наказание за педофилите, а Рамзан Кадиров сезира МИД РФ относно новооткрития турски парк, кръстен на името на врага на чеченския и на руския народи, наречен на терориста Дудаев.
28
5
 
5
 
! Отговори
Мефистофел преди 2 години
Му-ха-ха!!! В масква жужин построи голям храм на педофила мемет, за да има къде да се дупят поклонниците на педофилията, лицемерни създания също като монголоида!
27
4
 
8
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 2 години
И сега в Русия наказанията за педофилия са доста тежки. И сега масово не се налагат, даже при очевидни случаи. От това че наказанията станат по-тежки, те няма да се налагат по-често, особено в "реСпубликите" в които има традиции за ранни бракове. Извод: някой си придава важност, борба с педофилията няма.
26
5
 
10
 
! Отговори
доктор преди 2 години
До ТалибанпедерастТова си е страшно... В ислямския свят "няма" проституция... Затова пък можеш да отидеш при имама и да се ожениш за една нощ... На сутринта развод и всичко е ок... Освен това няма ограничения колко е стара булката, ако има вече месечно кървене - става... Гледах документален филм как разни стари арабски к о з л и ходят в Бангладеш да се женят за по една нощ за 11-12 годишни момичета... ***... Може би не смъртна присъда... а насилствена смяна на пола и после в панделата
25
2
 
7
 
! Отговори
немец преди 2 години
Навсякъде където има татковци на деца, нещата функционират подобно... Дори във ФРГ... тука един надзирател в затвора "забрави", че един конкретен подсъдим не трябва да се разхожда заедно с другите... и го уволниха дисциплинарно... Коментар на един от участниците "Аз съм бандит с чест - деца и жени не нападам..." Та на него и няколко други им дадоха по още една присъда а остатъците от педофила ги погребаха...
24
5
 
10
 
! Отговори
1 преди 2 години
Правилно и наложително.
23
5
 
10
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Една наистина добра новина!! УСПЕХ!!
22
5
 
8
 
! Отговори
Талибанпедераст преди 2 години
Му-ха-ха, някакъв султан искал наказание за педофили! Не може против шериата е орунгел, само заради един чечен - пундевска подлооога да пренебрегнем ПРОРОКА МОХАММЕТ и неговите педоприключения от всякакъв вид.!. Това, че султана има лоши спомени от детството с коравите брадати чичковци не значи, че ще тормозим милиони правоверни, аллах - балалах.!!.
21
6
 
10
 
! Отговори
Твърдо преди 2 години
ЗА
20
6
 
11
 
! Отговори
Гледал преди 2 години
съм документални филми за педофилски нападения в РФ. Там ако дете се развика за помощ при такава ситуация и наоколо има граждани, докато дойде полицията, педофилът е или вече мъртъв, или инвалид. И няма разследване кой!!!
19
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те самите са такива пък идксли наказание да си се наказват тогава
18
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А за медицинските експерименти с деца, които нацистите в Брюксел одобряват.Урсулата с цялото ЕК са бледо копие на Менгеле.
17
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е важно какво е наказанието, а за какво се използва. То в Русия и "избори" има, но това не означава, че има демократичен изборен процес. И с това наказание така ще стане: КГБ ще го използва срещу противниците на Путин.
16
7
 
27
 
! Отговори
бг преди 2 години
Абсолютно подкрпям такава присъда а за по леки например блудство -стерилизация
15
7
 
18
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Категорично съгласен съм с руският депутат!!! Денят започна с добра новина! Искам координати за личен контакт с този свят човек,за да ми помогне да разбера защо РФ се подигра с мен ,разкарвайки ме от София до Белград,без да ми даде исканото от мен политическо убежище,след като бях арестуван в момента,в който направих първият в Европа законен протест срещу ислямската педофилия. Смело напред,другарю! Безрезервна подкрепа на делото ти!
14
8
 
22
 
! Отговори
Мунчо преди 2 години
Много малко неща в руската политика ми харесват, но това със сигурност е едно от тях.
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правим си извода "майоре", Ча ако това което пишеш беше истина и чак Литвиненко не се е спасил ти щеше отдавна да си омиривал някоя канавка. Айде ти си направи извода сега :)