Руски депутат иска смъртно наказание за педофилите

Думата разглежда законопроект за доживотен затвор
22 дек 2021 07:50, Анисия Иванова
49
Руски депутат иска смъртно наказание за педофилите
Снимка: БГНЕС

Депутатът от партия "Единна Русия" Султан Хамзаев предлага да се въведе смъртно наказание за педофилите, съобщиха руски медии.

На пленарното си заседание във вторник Държавната дума /руският парламент/, прие на първо четене законопроект, който предвижда доживотен затвор за педофили, осъдени преди това за изнасилване на малолетни.

"Подкрепям закона. В същото време смятам, че на такива мерзавци трябва да се търси още по-строга отговорност. Едно нещо е сигурно. Тези, които са способни да извършат такова престъпление, заслужават не най-тежката доживотна присъда, а смъртно наказание", заяви Хамзаев, цитиран от БГНЕС.

"Днес говорим само за рецидивисти педофили. Но аз смятам, че всеки такъв престъпник трябва да получи най-високата присъда веднага след първото престъпление. Смятам, че ще бъде правилно да се увеличи степента на наказанието по планиран начин", добави депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 2 Химическа кастрация е пиене на медикаменти от рода на брома. Това не е никакво наказание.
11
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги съм се чудела, защо в развитите държави терминирането на педофили не е общо прието. Просто не мога да се сетия нито за един довод в тяхна защита, едва ли има по- ужасно престъпление от това да посегнеш на дете.
10
7
 
28
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Няма нищо по логично от смъртно наказание за педофил. Трябва да има и подточка в закона, че присъдата ще се изпълнява от роднините на детето и побесняла тълпа граждани със самосъзнание.
9
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Путин това няма да мунхареса. Нали и той е педофил. Всички знаем как обича да целува малки момченца по корема
8
13
 
10
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Аз съм щерев от дир.бгАз съм за боко, урсула, ***, зелена промяна, бензин 15 лева литъра, *** да ни бият децата и превъзпитават децата, да нямаме права, локдаун, 45% данък върху доходите. Искам виртуално евро, за да моат да ми слидят разходити. Може да не въ кефи, ама тъй е демократично и прогресивно, и модйерно.
7
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За сметка на това в Холандия / Нидерландия - педофилите си имат партия. Внасят проектозакони.А скоро от Хелзинския комитет в БГ, казаха че педофилите в БГ са репресирани и това скоро може да премине и към нетолерантност към другите извратеняци.Честит ви прогресивен съюз.
6
24
 
13
 
! Отговори
MAЙОРА преди 2 години
Няма начин да мине този закон! Президента Владимир Путин е доказан педофил! В нета клипче как два осмокласника го опъват в една баня! Литвиненко преди години потвърди за този клип публично и малко след това бе убит с Полоний! Само си направете извода дали е истина! :))))))
5
5
 
27
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Химическата кастрация просто ги подтиква да използват подръчни материали. Те в главите си са повредени и не подлежат на лечение. Измeт, която ще паразитира на гърба на данъкоплатеца цял живот, може би е прав този депутат...
4
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Политик на място, затвор само за ЛГБТ психопатите.
3
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да е БАВНО смъртно наказание.
2
5
 
10
 
! Отговори
Дидо преди 2 години
И не само...
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДА!