Арести на протест против агресията срещу Украйна в Москва

Безредици е имало и в Санкт Петербург
24 фев 2022 20:15, Нели Христова
77
Арести на протест против агресията срещу Украйна в Москва
Снимка: БГНЕС

Десетки хора, събрали се днес в Москва и Санкт Петербург, за да протестират срещу руската инвазия в Украйна, бяха задържани, съобщи АФП.

Полицията за борба с безредиците на площад "Пушкин" в центъра на Москва е арестувала десетки хора, а в бившата имперска столица на Русия Санкт Петербург са задържани около 20 души.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подкукуросани руснаци миваги ще се намерят !
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
65- ТИ ОТ РУСИЯ ЛИ ДРАСКАШ ИЛИ ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО- ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ РУСКИЯТ ФАШИЗЪМ И ПОДОБНИ КАТО ТВОИТЕ ПОСТЧЕТА НЕ МОГАТ ДА ОБЪРНАТ НАШЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ РУСИЯ- А ТО Е ТОТАЛНО ОТВРАЩЕНИЕ ВЕЧЕ И ОТ РУСНАЦИТЕ ЗАЩОТО АКО НЕ ИСКАХА ВОЙНА ЩЯХА ДА СМЕНЯТ УПРАВЛЕНИЕТО- ТАКА ПРАВЯТ В ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ДЪРЖАВИ.
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Руснаците - Истинския СРАМ от "вожда " си показаха на света онези дето нахлуха с оръжия в Капитолия бе - Се-л-як неграмотен !
54
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Руснаците - Те и Французите и Германците са недоволни и протестират , ама ги СПУКВАТ от БОЙ и АРЕСТИ - Оооооо ДА ТАМ Е ДЕМОКРАТИЧНО и за тяхно добро ! Това че в Западна Европа и Щатите те следят и подслушват и докато спиш - То е демокарция , а в Русия и Китай е диктатура ?! То не е много далеч от главния мозък стига да имаш връзка с нега - *** на лекар че явно имаш проблем !
53
6
 
13
 
! Отговори
Руснаците преди 2 години
се срамуват от вожда си. Още протести ще има, но без ефект, защото техните светли умове - журналисти, учени, историци, музиканти, общестевници гният в затворите като политически. Диктаторът ги прибира наред. Свободата на словото е мираж. По руските телевизии нещастните им кадри са принудени да показват режисирани манипулации, за да не си изгубят хляба.
52
7
 
7
 
! Отговори
Екип на Tialoto преди 2 години
Интесно защо в статията е пропусната веселата част. Бъзика на Путин с Трюдолф и неговите хитлеристки действия срещу мирни протестиращи. Министерството на вътрешните работи на русия даде изявление че арестите и боя са били извършени заради нарушаване на ковид мерките. И от загриженост за здравето на населението
51
7
 
15
 
! Отговори
Апостолът преди 2 години
Левски е мразел Русия и го е казвал по всеки повод. Глупав ли е бил? Не, далновиден. Обикновените руснаци звънят по телефоните на украинци да кажат, че ги е срам от Путин. Правят протести в защита на Украйна. Да, редовите руснаци. Само нашите от Възраждане се правят по-големи руснаци от тях и са зад Путин.
50
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рублата загуби 43% днес, колко дни му давате на Путин?
49
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия па кой им дава да изказват мнение, айде у Сибир.
48
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протестират платените западни агенти......това е ясно!
47
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Исках да напиша: Вечерта на 2.09.20г. дори мятаха бомбички по жандармерията. В палатките на протестиращите спонсорирани от олигарси клиенти на прокуратурата намериха скрити бутилки с бензин и други запалими течности. Само си представете как ще допуснат в Москва палатки на протестиращи? Този цирк с палатките и катуните може да се види само в България. Еднакви палатки закупени от престъпниците. Плащаха им по 100 кинта да се правят, че спят в палатките. В Москва този цирк не може да се случи.
46
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Русия като тръгнат на протест първо трябва да си изкопаят гроба. Няма да ги оставят като в България да палят полицаи със слама както правиха протестиращите радевисти и хулигани на 2.09.2020. Заливаха с урина полицаите пред НС. Пръскаха ги с лютив спрей. Вечерта на 2.02.20г. дори мятаха бомбички по жандармерията. Това няма как да бъде допуснато в Москва.
45
1
 
2
 
! Отговори
FMC преди 2 години
45, да не забравяме, че и Македония винаги я е имало...от тогава :P А бре македонците къф го дървят? Не си ли представят, как бугарите не им дават танкове, а минават с танкове границата ? Кво стана с тия бългрофоби, една статия не видях за тях. И ни едно меке...о...ко девойче не се иСказа. Бюзюка ли им се сви?
44
14
 
7
 
! Отговори
FMC преди 2 години
Брей....20 души задържани от 20 млн...голяма новина, хаха...
43
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Авторката пак не разбрала! (или сгрешила в правилна посока?). Новините са за протести в десетки градове(!), не десетки протестиращи! Но, знам че след путинската епоха тя ще започне да се ориентира вярно. Всъщност, сигурен съм.
42
9
 
15
 
! Отговори
тежки идиоти сте преди 2 години
"Платени протестиращи на Америка". Баси, от толкова протести не свършиха ли тези долари?
41
2
 
13
 
! Отговори
До 48, г преди 2 години
Не знам в колко заека се цели, но вече си простреля крака!
40
4
 
13
 
! Отговори
ха-ха-хи преди 2 години
1 демонстрант...10 полицая го бият...и 150 западни ***/пардон/ журналисти ги снимат...УНИКАЛНО...!Е това си е за ГИНЕС!
39
15
 
8
 
! Отговори
г преди 2 години
Путин с един изстрел ще удари два заека, покрай войната ще прочисти и някой друг вътрешен опонент, като тези протестиращи.Умник е, спор няма.
38
3
 
9
 
! Отговори
до 33 преди 2 години
Искането на Зеленски в Брюксел да разполага ядрено оръжие дойде в повече. Трябваше друго да стане, укрите да влязат в Донбас под закрилата на НАТО, а Русия да се уплаши и да не се намеси.