Русия забрани продажбата на руски инвестиции от чужденци

Банката на Русия не е взела решение дали да отвори Московската борса
28 фев 2022 09:13, Александър Попов
61
Русия забрани продажбата на руски инвестиции от чужденци
Снимка: БГНЕС

Руската централна банка съобщи, че е наредила на брокерите да преустановят изпълнението на всички поръчки на чуждестранни юридически и физически лица, които искат да продадат своите руски инвестиции, като акции и дялове.

Банката на Русия също така заяви, че все още не е взела решение дали да отвори Московската борса, освен валутния и паричния пазар днес. Днес часът на отваряне вече беше преместван няколко пъти.

Това се случва в момент, когато рублата поевтиня до ново рекордно ниско ниво, след като западните държави обявиха нови санкции срещу Русия заради инвазията ѝ в Украйна./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
ПорЦелан преди 2 години
Долара е около 100 рубли, даже по-евтино.
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
глобалистката банкова система умря
42
2
 
2
 
! Отговори
Аха преди 2 години
Той Медведев им каза за национализация на западни инвестиции ама кой да слуша?Само Фолксваген имат инвестиция в нов завод до Москва за 1,2 милиарда евро!Та умната малко немцитеее да не стане играчка плачка!
41
3
 
8
 
! Отговори
Еуропео преди 2 години
Джуджи разказа играта на братята руснаци. Направо ги закопа, а самият той вече е приключил с политиката.Хамериканците пак добре си изиграха картите, пожертваха Украйна с марионетното им управление за да съсипят Русия.
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борсите са декадентско-пиндостанския Запад! Россия е велика и няма нужда от борси!
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради САЩ световната империя на злото, страдат обикновените хора.
38
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горките хора, станали заложници на един изкуфял КГБ-ист.
37
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 41 в Русия е хаос Ей сега гледах репортажи от Русия, огромни опашки пред банките, руснаците теглят всичко, банковата система рухва . . . . . . . С в България всички спят на отворени прозорци заради евтиното отопление, а в суперите дават на вересия банани, домати, краставици и всички останали стоки! Само за злато искат по сто лева, ама от старите социалистическите! И като се събуди ле ле опикан отново!
36
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахаха джуджето все още смята че нещо зависи от него в световен мащаб.Също така за забрани и износа на Лада Калина и газови котлони.
35
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да държат затворено. На бананова република с диктатор отпреде само зеленчукови борси им се полагат.
34
3
 
5
 
! Отговори
Последно преди 2 години
10:50 моск време - По последним данным, доллар резко упал на бирже - до 95 рублей. Евро опустился до 107. Еще минут 15 назад доллар продавался за 110 рублей, а евро за 126.
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 26 Анонимен До 4 Сандо нали ви е ясно че тия санкции Русия ги талкува като война?________________ пише се ТЪЛКУВА! Не знам какво те квалифицира да коментираш? Може би липсата на образование! Както повечето от коментиращите, които преписват чужди мисли за да няма ортографични забележки!. . . . . . . От дадените гласуващи, ще разберете баланса на образовани и неуки т.е. без образование в България! Разбира се, че статистическата извадка не е представителна, но е истинскс!
32
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очертава се по-здрав съюз между Китай и Русия. И двете държави разбират, че САЩ по-лесно ще ги подчини, ако са разделени, а целта на САЩ е ясна - да подчини целия свят.
31
3
 
10
 
! Отговори
sdht преди 2 години
Тези *** продължават да се самоубиват
30
7
 
5
 
! Отговори
До 43 преди 2 години
Автархия. САЩ се опитват да принудят Русия да премине към режим на автархия, но едва ли ще успеят, даже и с помощта на подчинените им държави от ЕС, Великобритания и Австралия. Какъв Путин и автархия сънуваш?
29
3
 
17
 
! Отговори
Хехе преди 2 години
До довечера всички руснаци ще са милионери. В Зимбабвийска валута. Ще разберат Какво е число,чиито нули не се събират на банкнотата.
28
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Историята на ХХ в. е показала, че всяка икономическа политика подчинена на автаркия води до изоставане в икономическото развитие. Путин е решил да даде ново доказателство за това. Да му мислят руснаците.
27
1
 
11
 
! Отговори
До реалист преди 2 години
Бая пропаганда бълваш. Така говориха и за санкциите срещу Русия. Ето, че последната взе да го отнася, но газ и петрол към Европа не спират що ли? Тия врели некипели можеш да ги плямпаш на другите при-мати като теб.
26
4
 
13
 
! Отговори
в Русия е хаос преди 2 години
Ей сега гледах репортажи от Русия, огромни опашки пред банките, руснаците теглят всичко, банковата система рухва
25
1
 
2
 
! Отговори
Инвестиции преди 2 години
и външен дълг са различни неща. Външният дълг на Русия се търгува на световните борси, а инвестициите са акции в руски предприятия и се търгуват на руската фондова борса.