Русия забрани продажбата на руски инвестиции от чужденци

Банката на Русия не е взела решение дали да отвори Московската борса
28 фев 2022 09:13, Александър Попов
61
Русия забрани продажбата на руски инвестиции от чужденци
Снимка: БГНЕС

Руската централна банка съобщи, че е наредила на брокерите да преустановят изпълнението на всички поръчки на чуждестранни юридически и физически лица, които искат да продадат своите руски инвестиции, като акции и дялове.

Банката на Русия също така заяви, че все още не е взела решение дали да отвори Московската борса, освен валутния и паричния пазар днес. Днес часът на отваряне вече беше преместван няколко пъти.

Това се случва в момент, когато рублата поевтиня до ново рекордно ниско ниво, след като западните държави обявиха нови санкции срещу Русия заради инвазията ѝ в Украйна./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
22
 
! Отговори
До Сандо преди 2 години
Ами то целия свят тълкува като война случващото се в Украйна от началото. Само за гнома и българските му слуги е военна операция.
3
21
 
11
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Америка чак сега започва да осъзнава, че нейната хегемония вече не съществува! Сега ще изпита на свой гръб това което тя правеше с останалият свят през всичките тия години нслед ВСВ! Най-напред ще се 1самоунищожат1 всички нейни 1проститутки1, които в момента се надпреварват, коя да е първа, а най-накрая и Америка ще се разпадне точно като Украина! Това е нормалният край на всяка империя, която нарушава баланса на живота! Четете историята бе хора, не боли толкова!
2
12
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
нали ви е ясно че тия санкции Русия ги талкува като война?
1
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ясно. Сринаха борсата и се бяха наточили да купят газпром за червени купейки. Е няма да стане. Следващата стъпка е да национализира всички чужди капитали в Русия.